Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\Shahed>ping www.irgoldonline.com
Pinging irgoldonline.com [147.202.64.138] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 147.202.64.138:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
به نقل از SoftDevCo :دوست عزیز، یکم سطح اطلاعاتت پایینه.
داری پاتو از گیلیمت درازتر میکنیابه نقل از SoftDevCo :دوست عزیز، یکم سطح اطلاعاتت پایینه، البته بهت بر نخوره چون بد نوشتی منم بد نوشتم.
اینکه میبینی Request time out زده بحاطر رسپاند نبودن سرور اینترنت شماست. عزیزم چون اینترنت شما DialUp هست باید چند بار این کار رو انجام بدی و مطمئن باشی که اطلاعات ردو بدل بشه، خودت که می دونی این DialUp ها بعضی موقع ها Down میشن. شما به جای این کار می تونی بری تو سایت اگه نیومد بالا اونوقت حق با شماست.
و یه چیزه دیگه سایت IrGoldOnline.Com روی سرور دیگه هست و ربطی به سرور ما نداره.
سرور های ما Deticated هست و توی کاناداست.
تا یک هفته بعد از خرید اگه از سرویس راضی نبودین می تونین پولتون رو پس بگیرید.
خوب رفتم بالا نیومده که پینگ کردم دیگه. همین الانم بالا نمیاد.شما به جای این کار می تونی بری تو سایت اگه نیومد بالا اونوقت حق با شماست.
خوب شکر خدا که زنده موندیم و سایت ایشون رو هم دیدیم !به نقل از Danial-Dabiri :خوب ظاهرا سایت ایشون بالاخره بالا اومد!
بعله !به نقل از SoftDevCo :کسی از این قیمت ها پایین تر سراغ داره ؟
به نقل از Shahed :
ctrl+f5 فراموش نشهبه نقل از SoftDevCo :بچه های گل و عزیزم، والا من 24 ساعته آنلاینم و تا حالا هم سایت Down نبوده اگر هم بوده ربطی به من نداره چون این سایت روی سرور های مشهد تیم هست و جدا از بخش هاستینگ ISta هست. من برای تبلیغ اینجا نیومدم که حالا شما ها چند نفری ریختین رو سره من !!! من فقط می خواستم قیمت هارو چک بکنم.
از همه دوستان که وقت گذاشتن ممنونم.
آقا شاهد شما هم از دسته من دلخور نباش.