• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاست ارزان سراغ دارید حتی بدون sql?

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام دوستان ،
من یه هاست غیر متعارف میخوام برای همین هم کمی گیج شدم :blush:
من یه وبسایت در پیت دارم که از بچگی باهم بوده :D حالا به حول قوه اللهی کارش کمی گرفته و و میخوام از روی سرور مجانی برش دارم و بذارمش روی سرور پولی ! از طرفی چون برام نفع مادی که هیچی نفع معنوی هم نداره ؟!؟! میخوام زیاد خرجش نکنم :blush: فقط به خاطر روی های خوبی که با هم داشتیم میخوام یه برنامه جمع و جور با ASP.NET 2 بنویسیم و بانک اطلاعاتیش رو کامل تر کنم و قسمتهایی که عملا از کار افتاده و هم حذف کنم ! یعنی میخوام 3 روز براش وقت بذارم و 50 تومن هم خرجش کنم :blush:

الان بنده خدا با ASP 3 نوشته شده ، دیتابیسشم ACCESS اه میخوام دیتابیسش رو بکنم SQL EXPRESS 2005 و خودشم با دات نت 2 بازنویسی کنم :happy:

حالا یه هاست میخوام که ارزون باشه ، مطمئن باشه (دامینم رو بالا نکشه ! ) پهنای باند حدود از 4 -5 گیگ باشه و سرعتشم خوب باشه ، ان نت 2 روش نصب باشه و SQL EXPESS هم روش فعال باشه ، اصلا مهم هم نیست که SQL SERVER ئاشته باشه چون به کارم نمیاد . حالا یه همچین چیزی دوربر 50 تومن پیدا میشه ؟:rolleyes:

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یه خورده اگه قیمتو ببرین بالا فکر کنم پیدا بشه !:)
دات نت 2 و sql2005 با هم اگه بخواین که قیمتش میره رو 200 ، 300 تومن ! ولی خوب یه راه حل داره ، میتونید هاست بگیرین که دات نت 2 رو ساپورت کنه بعد بصورت مازاد روش دیتابیس sql2005 رو هم بگیرین ، هر 10 مگی 25000 تومن ، هاستتون هم با تخفیفش حدود 50000 در میاد.البته 500 مگ هم حجمش هست ، بخواین دات نت 2 رو ساپورت کنه رو این حجم میدن
اگه شرلیط مناسبه اسم هاستشو بگم !! :happy:

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
فقط پشنهاد میکنم از پرشین وب نگیری .. دوین منو دزدید .. سایتم هم 700 تا بازدید داشت سروش قاطی کرده بود و...
276.gif

اینم آدرسش PERSIANWEB.COM

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
برادران جواهریان رو می فرمایید ؟ اینها همان رسالت سابق هستند که اتفاقا دفترشان هم حوالی میدان رسالت میباشد . چند سال پیش که میخواستند سرویس چک کردن دامین رو راه بیندازند افتخار صحبت تلفتی با ایشان را داشتم (!)
بله متاسفانه گویا با سرویس دهنده دامین در آن طرف آب معاملشان نشده (اینجور که میگویند پول طرف رو ندادند ! ) دامین های ملت بیچاره هم این وسط قربانی شدند ! خیلی از دوستان هستند که برای وبساتشان زحمت کشیدند و وقت به بار نشستن زحمتشان همه زحمت ها نقش بر آب شد ! به خاطر همین هم هست که نباید از هرجایی دامین ثبت کرد !
به هرحال ممنونم ، هرگز چنین کاری رو نمیکنم .
در مورد sql 2005 باید بگم که من اصلا بهsql server احتیاج ندارم ، دات نت 2 به صورت builtin دارای sql express 2005 اه که تا 4 گیگابایت (توصیه شده حد اکثر 1 گیگابایت ! ) میتواند اطلاعات رو ذخیره کنه و هیچ مشکلی هم نداشته باشه ، کمی امکاناتش کمتر از sql server اه ولی همه امکانات معمولی رو داره . مثل دیتابیس اکسز از طریق ftp آپلود میشه و هزنه ای هم نداره . من میخوان از اون استفاده کنم !(شما هم میتونید همین کار رو بکنید ! )

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام
یه خورده اگه قیمتو ببرین بالا فکر کنم پیدا بشه !:)
دات نت 2 و sql2005 با هم اگه بخواین که قیمتش میره رو 200 ، 300 تومن ! ولی خوب یه راه حل داره ، میتونید هاست بگیرین که دات نت 2 رو ساپورت کنه بعد بصورت مازاد روش دیتابیس sql2005 رو هم بگیرین ، هر 10 مگی 25000 تومن ، هاستتون هم با تخفیفش حدود 50000 در میاد.البته 500 مگ هم حجمش هست ، بخواین دات نت 2 رو ساپورت کنه رو این حجم میدن
اگه شرلیط مناسبه اسم هاستشو بگم !! :happy:

من همونطوری که گفتم sql server نمیخوام ، پس همون هاست ما را بسه و 50 تومن میشه دیگه ! پس بگو ادریس جان فقط پهنای باندش چقدره ؟

edris

Registered User
لایک‌ها
0
من همونطوری که گفتم sql server نمیخوام ، پس همون هاست ما را بسه و 50 تومن میشه دیگه ! پس بگو ادریس جان فقط پهنای باندش چقدره ؟

سلام
پهنای باند 5 گیگ، میزان فضا 500 مگ ، دات نت 2 رو ساپورت میکنه ، قیمتش 65000 تومنه ، که البته تخفیف هم میدن:)
امیدوارم مدیران این بخش نگن تبلیغ میکنم ؛ من فقط یه customer هستم ، پیشنهاد میکنم از پارس دیتا بگیرین
اینم لیست قیمتها : http://www.parsdata.com/Pages/11631.htm

در ضمن پشتیبانی شون هم عالیه تمام روزهای هفته و همینطور روزهای تعطیل جوابگوی درخواست مشتریها هستند. خیلی از کارها مثل ارسال پسورد ftp در صورت بروز مشکل ، گرفتن بک آپ و ... همه از طریق سایت و بدون تماس مستقیم با ساپورت انجام میشه

sql 2005 باید بگم که من اصلا بهsql server احتیاج ندارم ، دات نت 2 به صورت builtin دارای sql express 2005 اه که تا 4 گیگابایت (توصیه شده حد اکثر 1 گیگابایت ! )

میشه در این مورد یه توضیحی بدین ! من تو دات نت 2 از امکانات membership استفاده کردم دیتابیسشم تو پوشه app_data بود ، همه فایلامو آپلود کردم ، حتی گفتم به اون پوشه پرمیشن write هم دادن ولی موقع ورود به سایت ارور sql2005 میداد ! :blink: ، میشه بگین دقیقا چطور میشه اینکارو انجام داد ، چون قاعدتا هم باید بشه من رو لوکال اصلا sql2005 نصب ندارم ولی جواب میده اما رو هاست گیر میده.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
باید ببینی کانکشن استرینگت روی هاست برای اون دیتابیس چیه ! یه چیزی اه همونطوری عجق وجق که توی لوکالت هست ، آدرسش مثل sql server نیست ، گاهی وقتا از توی کنترل پنل سایت هم میتونی این دیتابیست رو تعریف کنی .
بهتره از خود پشتیبانی هاستینگ بپرسی که آدرس sqlserevr express روی هاستشون چطوریه ، اگه نمیدونستن بگو بیا تا ببینم چیکارش میشه بکنیم !
ببینم هاست خودت هم همینه دیگه ؟ خوب تو راه بنداز اگه راه افتاد منم میگیرم 65 تومن خوبه .
راسی همه اینکارایی رو گه گفتی اکثر هاست ها میکنن ها :D

بازم ممنون

edris

Registered User
لایک‌ها
0
باید ببینی کانکشن استرینگت روی هاست برای اون دیتابیس چیه ! یه چیزی اه همونطوری عجق وجق که توی لوکالت هست ، آدرسش مثل sql server نیست ، گاهی وقتا از توی کنترل پنل سایت هم میتونی این دیتابیست رو تعریف کنی .
بهتره از خود پشتیبانی هاستینگ بپرسی که آدرس sqlserevr express روی هاستشون چطوریه ، اگه نمیدونستن بگو بیا تا ببینم چیکارش میشه بکنیم !
ببینم هاست خودت هم همینه دیگه ؟ خوب تو راه بنداز اگه راه افتاد منم میگیرم 65 تومن خوبه .

بازم ممنون
سلام
باشه پیگیری میکنم، همینجا مطرح میکنم

درسته ولی من خدمات معمولی روی کنترل پنل هاست منظورم نیست ، گاهی پیش میاد وارد کنترل پنل نمیشه مجبورین تماس بگیرین یوزر پسورد جدید ست کنن بفرستن ، من با هاستهای دیگه همین کارو میکردم ولی اینجا درخواستو از طریق سایت شرکتشون میفرستی آنا پسورد ارسال میشه به ایمیلهایی که موقع ثبت نام دادین
سایت خودشون هم یه پرتال هست که با دات نت هم نوشته شده!

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اینم ارورش:

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

چه کنیم؟؟؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
چه کرده بودی که کارت به اینجا کشید ؟
اونم بذار!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
این یه مدلدشه ببین راه میافته :

کد:
Attach a database file on connect to a local SQL Server Express instance:

"Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=c:\asd\qwe\mydbfile.mdf;Database=dbname;Trusted_Connection=Yes;" 
   - or -
"Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=|DataDirectory|mydbfile.mdf;Database=dbname;Trusted_Connection=Yes;" 
   (use |DataDirectory| when your database file resides in the data directory)

edris

Registered User
لایک‌ها
0
این یه مدلدشه ببین راه میافته :

کد:
Attach a database file on connect to a local SQL Server Express instance:

"Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=c:\asd\qwe\mydbfile.mdf;Database=dbname;Trusted_Connection=Yes;" 
   - or -
"Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=|DataDirectory|mydbfile.mdf;Database=dbname;Trusted_Connection=Yes;" 
   (use |DataDirectory| when your database file resides in the data directory)

سلام

من connection string رو به شکل زیر ایجاد کردم ولی بازم ارور میده ، چه تغییری تو این باید بدم؟

<connectionStrings>
<add name= "aspnetdb" connectionString=" Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=|DataDirectory|aspnetdb.mdf;Database=aspnetdb;Trusted_Connection=Yes;" />
</connectionStrings>
:blink: :blink: :blink:

ارورش هم اینه، مثل قبل
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ممکنه اصلا ساپرت نکنه خوب !

edris

Registered User
لایک‌ها
0
ممکنه اصلا ساپرت نکنه خوب !

سلام

نه ، مشکل مال این نیست چون من قبلا گفتم موقت sql2005 رو روش فعال کنن و اینکارو کردن ولی این ارور رو میده!
مشکل احتمالا از جای دیگست! کجاشو نمیدونم !
:blink:

bia2pc.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ،
من یه هاست غیر متعارف میخوام برای همین هم کمی گیج شدم :blush:
من یه وبسایت در پیت دارم که از بچگی باهم بوده :D حالا به حول قوه اللهی کارش کمی گرفته و و میخوام از روی سرور مجانی برش دارم و بذارمش روی سرور پولی ! از طرفی چون برام نفع مادی که هیچی نفع معنوی هم نداره ؟!؟! میخوام زیاد خرجش نکنم :blush: فقط به خاطر روی های خوبی که با هم داشتیم میخوام یه برنامه جمع و جور با ASP.NET 2 بنویسیم و بانک اطلاعاتیش رو کامل تر کنم و قسمتهایی که عملا از کار افتاده و هم حذف کنم ! یعنی میخوام 3 روز براش وقت بذارم و 50 تومن هم خرجش کنم :blush:

الان بنده خدا با ASP 3 نوشته شده ، دیتابیسشم ACCESS اه میخوام دیتابیسش رو بکنم SQL EXPRESS 2005 و خودشم با دات نت 2 بازنویسی کنم :happy:

حالا یه هاست میخوام که ارزون باشه ، مطمئن باشه (دامینم رو بالا نکشه ! ) پهنای باند حدود از 4 -5 گیگ باشه و سرعتشم خوب باشه ، ان نت 2 روش نصب باشه و SQL EXPESS هم روش فعال باشه ، اصلا مهم هم نیست که SQL SERVER ئاشته باشه چون به کارم نمیاد . حالا یه همچین چیزی دوربر 50 تومن پیدا میشه ؟:rolleyes:

http://www.hostbazar.com خیلی ارزونه منم ار اینجا گرفتم.

بالا