• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاست دانلود و مجازی

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشبد
یه سوالی داشتم میخواستم از دوستان استاد راهنمایی بگیرم
من یه سایت دانلود دارم که تا الان روی سرور اشتراکی میزبانی میشد و فایل هام رو هم روی اپلود سنتر ها اپلود میکردم و لینکشو در سایت میذاشتم
اما الان که یه کم پیشرفت داشته میخوام سرور مجازی بگیرم برای سایت و یه هاست دانلود هم بگیرم با صاب دامین وصلش کنم به هاست اصلی
حالا دو تا سوال دارم
یکی اینکه با توجه به اینکه از سروری که الان سایتم رو میزبانی میکنه راضیم و میخوام سرور مجازی رو از همونجا بگیرم ولی اون شرکت هاست دانلود نداره اگه من هاست اصلیم رو از اون شرکت بگیرم و هاست دانلودم رو از جای دیگه ای بگیرم مشکلی نیست؟

سوال دیگمم اینه که من که سرور دانلود رو میخوام با صاب دامین به دامین اصلی وصل کنم اون موقع بازدید های صاب دامین هم برای دامین اصلیم حساب میشه یا هر کدوم بازدید جداگانه داره؟چون اگه بازدید رو جدا حساب کنه زیاد جالب نیست البته فکر نکنم بازدید جدا حساب بشه فقط برای اینکه متمعا شم دارم سوال میکنم
و در اخر اگه میشه هاستینگ معتبر با قیمت مناسب برای سرور دانلود و سرور مجازی معرفی کنیم ممنون میشم.
فقط یادتون نره جواب هر دو تا سوالم رو بدید البته فکر کنم شدن سه تا سوال.مرسی

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
سلام
نه مشکلی پیش نمیاد خیلی هم بهتر است.
بازدید سایت اگر ملاک باشه ربطی به سرور دانلود نداره هرچند می‌توانید همه چی رو مانیتورینگ کنید

ماهیانه چقدر پهنای باند مصرف می‌کنید؟

n.sharif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
می توانید از یک سرور مجازی قویتر به عنواه سرور دانلود استفاده نمایید .

بالا