• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاست رایگان ، فضای وب سایت به صورت كاملا رایگان

parsmizban.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبل از هر چیز از مدیر تالار تشكر و قدردانی می كنم و چنانچه این مطلب در بخش مناسبی ارسال نشده است پوزش می طلبم.

پارس میزبان ، ارائه كننده خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب ، اقدام به ارائه سرویس میزبانی رایگان با فضای ۵۰ مگابایت نموده است
سفارش این سرویس به صورت اتوماتیك و لحظه ای انجام می گیرد و هاست مورد نظر فورا ایجاد می شود و مشخصات میزبانی مورد نظر توسط ایمیل برای سفارش دهنده ارسال می گردد
این سرویس بدون هیچ گونه درج آگهی و یا محدودیت دیگر ارائه می گردد و سعی بر این است كه كیفیت و پایداری و امنیت سرویس نیز در حد بالایی حفظ شود.
امیدواریم كه این سرویس رایگان مورد پسند علاقه مندان به طراحی وب سایت و پیشرفت اطلاعاتی آنها در این زمینه قرار گیرد.
جهت سفارش این سرویس به وب سایت http://www.parsmizban.com رجوع نمائید.

همچنین پارس میزبان ، طرحی برای حمایت از وب سایت ها ارائه نموده است كه مشخصات آن را می توانید از طریق لینك زیر مطالعه نمائید

http://www.parsmizban.com/sponsor-for-web-sites.html

همكاری با پارس میزبان می تواند برای كاربران موجب كسب درآمد نیز شود
بر اساس طرح كسب درآمد ، هر مشتری می تواند با معرفی مشتری دیگر از ۲۰ درصد مبلغ میزبانی وب ، برای خود كسب درآمد كند
مشخصات این طرح را نیز می توانید در صفحه زیر مرور نمائید
http://www.parsmizban.com/earning.html

amk

Registered User
لایک‌ها
9
عزیز موفق باشی ولی این یه قرون هم نمیرزه:

قابل توجه است كه بر روی سرویس فوق امكان ارسال ایمیل ، استفاده از اسكریپت ها و برنامه های وب و همچنین پایگاه داده موجود نمی باشد و صرفا مناسب برای وب سایت های با تركیب HTML می باشد.

parsmizban.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز موفق باشی ولی این یه قرون هم نمیرزه:

قابل توجه است كه بر روی سرویس فوق امكان ارسال ایمیل ، استفاده از اسكریپت ها و برنامه های وب و همچنین پایگاه داده موجود نمی باشد و صرفا مناسب برای وب سایت های با تركیب HTML می باشد.

دوست عزیز ،

من نمی دونم شما چقدر از مدیریت یك سرور اطلاع دارید ، ولی این كار برای حفظ كیفیت میزبانی هست.

خیلی از كسانی كه مایل به داشتن یك وب سایت هستن از این امكانات استفاده نمی كنند و فقط مایل به داشتن یك فضا برای نمایش صفحات سایتشون هستن

- ارسال ایمیل وقتی فعال باشه منجر به سوء استفاده می شه و در نتیجه منجر به معلق شدن سرویس از سوی datacenter می شه ...

- استفاده از اسكریپت ها هم منجر به افت امنیت سرور می شه ، ما نمی خواهیم سرویسی ارائه بدیم كه بعد از دو روز جمع بشه ، یك سرویس پایدار و مطمئن ولی كمی محدود بهتر از یك سرویس پر بار ولی ۲ روزه هست.

- در ضمن شما كه هنوز عضو نشدید و هنوز سرویس رو تست نكردید چطور این حرف رو می زنید ؟!!

- خیلی از هاستینگ ها هستند كه از كسانی كه به همین سرویس نیاز دارن كلی پول می گیرن ...
- خیلی از كاربر ها هستن كه نیازشون در همین حد كفایت می كنه ...
- ما هم سعی خودمون رو برای هر چه بهتر كردن این سرویس می كنیم ، در صورتی كه از ارائه سرویس بهتر و مطمئن تری ، خاطر نشان بشیم ، اون رو در اختیار كاربران قرار می دیم ...

امیدوار بودم كمی بیشتر تحقیق می كردید (حداقل عضو می شدید) و بعد این حرف رو می زدید ...
موفق باشید

amk

Registered User
لایک‌ها
9
شما چرا بر عضویت من پافشاری دارین؟
من حرفم اینه که هاستی که (چه رایگان و چه پولی) فقط اجازه استفاده از html رو میده که به درد نمیخوره...
مطمئن باشید که شرایط هاستینگهای مجانی که ریختن تو اینترنت (منظورم اون ویستاپنلها هستش) خیلی بهتر از شرایط این نوع سرویس هستش...
حالا ممنوعیت ایمیل یه چیزی ولی عدم استفاده از اسکریپتها دیگه خیلی غیر قابل تحمله....
دیگه الان هیچ سایتی با صفحه html سایت نمیشه دوست من....
بعد اگه طرف واسه اینکه فقط یه صفحه باشه بیاد بالا که این http://noadsfree.com/ خیلی خیلی بهتره براش:

Free Hosting
5,500 Megabytes of space
200,000 Megabytes of bandwidth
.htaccess allowed
Safe mode OFF
Free PHP Sockets & cURL enabled
50 Free Add-on / parked domains
50 Free Sub domains
50 Free MySQL databases
Free phpMyAdmin
Free PHP 5
Free Slow MySQL query analyzer
Free PHP scripting supported
Free FTP account
Free 24/7/365 Technical support
Free File manager
Free Email accounts
Free RoundCube webmail
Free POP + IMAP email
Free Custom MX records
Free Custom CNAME records
Free Traffic, disk & MySQL statistics
Free Fantastico type installer
Free Network tools
Free video tutorials

parsmizban.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما چرا بر عضویت من پافشاری دارین؟
من حرفم اینه که هاستی که (چه رایگان و چه پولی) فقط اجازه استفاده از html رو میده که به درد نمیخوره...
مطمئن باشید که شرایط هاستینگهای مجانی که ریختن تو اینترنت (منظورم اون ویستاپنلها هستش) خیلی بهتر از شرایط این نوع سرویس هستش...
حالا ممنوعیت ایمیل یه چیزی ولی عدم استفاده از اسکریپتها دیگه خیلی غیر قابل تحمله....
دیگه الان هیچ سایتی با صفحه html سایت نمیشه دوست من....
بعد اگه طرف واسه اینکه فقط یه صفحه باشه بیاد بالا که این http://noadsfree.com/ خیلی خیلی بهتره براش:

Free Hosting
5,500 Megabytes of space
200,000 Megabytes of bandwidth
.htaccess allowed
Safe mode OFF
Free PHP Sockets & cURL enabled
50 Free Add-on / parked domains
50 Free Sub domains
50 Free MySQL databases
Free phpMyAdmin
Free PHP 5
Free Slow MySQL query analyzer
Free PHP scripting supported
Free FTP account
Free 24/7/365 Technical support
Free File manager
Free Email accounts
Free RoundCube webmail
Free POP + IMAP email
Free Custom MX records
Free Custom CNAME records
Free Traffic, disk & MySQL statistics
Free Fantastico type installer
Free Network tools
Free video tutorials

من بهتر از این هم كه شما اسم بردید سراغ دارم ...
به هر حال امتحانش مجانیه
من برای عضویت شما پافشاری ندارم ،
شما شاید تو همین سایت هم كه اسم بردید عضو نشده باشید و دارید نظر می دید...
بهتره یكم قبل از اینكه دیگران رو بدون دلیل بكوبیم ، یكم تحقیق كنیم ، ببینیم همچین سرویسی رو دادن سخته یا نیست ؟ اصلا خوبه یا بده ؟
واقعا خیلی بده كه ما ایرانی ها به جای اینكه یكم از هم حمایت كنیم ، فقط بلدیم همدیگه رو بكوبیم و ...

parsmizban.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوکی...
شما یه نگاه بنداز اینو:
http://www.forum.persiantools.com/t133249.html
نمیگم در این حد ولی دیگه حداقل استفاده از اسکریپت آزاد باشه....

دوست عزیز ،
ما مدت زمان ارائه سرویس رو محدود نكردیم ، اینی كه شما دادید ۱ ماهه هست
در ضمن سفارش های ما همون لحظه ایجاد می شه ، لازم نیست ۲۴ ساعت یا بیشتر منتظر بمونید تا یه فرجی بشه تا اكانتتون ایجاد بشه ...

در ضمن ارائه سرویس خوب ، پایداری اون هست ... یعنی این نباشه كه ۲ روز باشه بعد ...

بالا