• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاست های رایگان...

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان من تو این 4 تا سایتwww.danagig.ir ,www.parsbox.com , www.gigpa.com , www.vatangig.com که هاست رایگان میدن عضو شدم و به کنترل پنلاشون وارد میشم ولی متاسفانه نمتیونم استفاده کنم قالبمو کجا آپلود کنم؟؟؟ و چطوری وارد سایت خودم بشم... و اینکه آیا این 3 تا سایت که هسات رایگان میدن عین هاست های پولی هستند یا تفاوت دارند؟؟؟ آیا با خرید یه دومین میشه یه سایت کاملی داشت با کمک این 4 سایتی که هاست رایگان میدن کدومش خوبه آیا بازم هست که از اینا بهتر باشه یا نه؟؟؟ ممنونم میشم راهنمائی کنین...

Last edited:

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
مثال چنین سرویس هایی که ازشون نام بردین مقدار مشخصی فضا , پهنای باند و سایر امکانات مورد نیاز پیاده سازی یک وبلاگ یا وب سایت رو به همراه کنترل پنلی به نام Vista Panel در اختیار هر حساب کاربری خودشون می ذارن , اگه برای شروع و در موارد کلی منظورته فرق زیادی رو نمی تونین بین نوع مدیریت اون با یه هاست شخصی پیدا کنین.

شما اول باید روی فضای اون برنامه رو نصب کنین تا بتونین بوسیله اون وبلاگ یا وب سایت خودتون رو ایجاد و مدیریت کنین.

بیشتر یا همه این سرویس ها بهتون امکان park domain هم می دن.

معمولا امکانات همه سرویس هایی از این دست تو یه سطحه , فقط امکان داره تو مواردی کوچک در میزان فضا و پهنای باند دریافتی کمی تفاوت وجود داشته باشه.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
البته بذار تو یه کلام بهت بگم که این هاستهای رایگان به درد نمبخورن....

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
ممنونم دوستان از شما... این سایتها چه مدت فضا رایگان میدن منطورم اینکه چند ماه چند سال بعد از اینکه تموم بشه مدت زمانش میشه بازم همون هاست رو انتخاب کرد؟؟؟ و اینکه قالب های سایتها که تو اینترنت هست مثلاً تو این سایتها تو این فضا ها کار میکنن یا نه؟؟؟

و اینکه من بخوام از طریق اینا یه سایت راه اندازی کنم موفق نمیشم یه سایت معمولی استاتیک میخوام که چند تا چیز توش بزارم... و با خرید یه دومین سایتم به com. تبدیل بشه و سایت کامل بشه...

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
لطفاً یکی بگه که من قالب رو چطوری تو سایت آپلود کنم ممنونم...

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
حساب کاربری ایجاد شده تو چنین سرویس هایی معمولا تا مدتی فعال خواهد بود که بازدیدکننده داشته باشه یا از اون استفاده بشه , بعد از مدتی که وارد اون نشین یا بازدیدی نداشته باشن طی ارسال چند نامه الکترونیک مسدود شدن زودهنگام حساب کاربری مذکور به اطلاع شما می رسه.

شما می پرسین قالب ولی نمی گین چه قالبی , کل وب سایت که فقط یه قالب نیست , وب سایت استاتیک هم چیزی نداره که دور از ذهن باشه.

بالاتر هم گفتم که تو بیشتر این سرویس ها مشکلی تو park دامنه وجود نداره.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
این هاستینگ مجانی واسه کارای سبک خوبه:
noadsfree.com

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان تو این 4 تا سایتwww.danagig.ir ,www.parsbox.com , www.gigpa.com , www.vatangig.com اکانت ساختم...

حالا من نمیتونم وارد سایتم بشم... قالب هم کجا بزارم بد نیستم لطفآ راهنمائی کنین تا من سایتمو درست کنم ممنونم ازتون...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
دقیقا یعنی چی که نمیتونی وارد سایت شی؟ اکانت رو اکتیو کردی؟

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
یه نامه فرستادن بهم آره اکتیوش کردم یکی کامل توضیح بده..............

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ببین سوالت خیلی گنگه....
موقع لوگین کردن دقیقا مشکلش چیه؟....یکم سوالتو بیشتر توضیح بده....میتونی برای لوگین از محتویات اون نامه ای که ارسال شده برات استفاده کنی......

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
عزیز گنگ نیست من وارد سایت میشم با یوزر و پسوردم میرم قسمت کنترل پنل اونجا میرم قسمت فایل منیجر قالبمو آپلود میکنم نشون داده نمیشه قالب رو دانلود کردم چند تا فایل داره کدومشو آپلود کنم...

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
یکی نوبد به من بگه چیکار کنم... من میخوام یه سایت داشته باشم...

از این سایت هااا هاست مجانی گرفتم از اینترنتم قالب پیدا کردم تو این سایتها هم ضو شدم وارد کنترل پنلشم میشم ولی هیچ چیزی نمیدونم بلد نیستم...

لطفاً راهنمائی کنین...

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی نوبد به من بگه چیکار کنم... من میخوام یه سایت داشته باشم...

از این سایت هااا هاست مجانی گرفتم از اینترنتم قالب پیدا کردم تو این سایتها هم ضو شدم وارد کنترل پنلشم میشم ولی هیچ چیزی نمیدونم بلد نیستم...

لطفاً راهنمائی کنین...

سلام ..
از کدوم سایت هاست گرفتی و کدوم قالب رو میخواهی استفاده کنی .. بگو تا من تست کنم ببینم مشکل کجاس .. ;)

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
اینم عکس از کنترل پنل سایت هائی که عضوشونم...

gigpa , vatangig , 110mb

http://************/files/ljwow88x5s4j906t3m5r.jpg

http://************/files/7vf7elrkhsl8ddkj6zwn.jpg

http://************/files/3rwrp70c93znj6s7f8cs.jpg

mfarzanegan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.

توجه فرمایید که نام کاربری شما، نام دامنه شما نیست! و عبارتی مانند pars_1234567 می باشد که پس از ثبت نام دریافت نمودید.

شاخه htdocs ، شاخه اصلی سایت شماست

این 2 تا مشکل عمده ترین مشکلات کاربران هستن

اگه بازم مشکلی دارید سوالتون رو درست بگید من مشکلتونو حل میکنم.
نام کاربری و کلمه عبور رو هم به [email protected] ارسال کن.

راستی به این صفحه یه سر بزنید http://www.parsbox.com/index.html

موفق باشید

Last edited:

astronomist90

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
000webhosting​
به نظر من بهترین هاست رایگانی که تا حالا دیدم اینه
مشخصات:
storage 1500 mb