• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هایپ ساعتی مین۵دلار

2amirabbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
شما خودتون چقدر سرمايه گذاري كرديد؟

2amirabbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قابلیت خوب دیگه هم داره پندینگ کنسل میشه

world15

Registered User
لایک‌ها
837
شما خودتون چقدر سرمايه گذاري كرديد؟
من تا حالا هایپ سرمایه گذاری نکرده بودم. میگفتن همشون اسکمه. صفحه اول دیدم نوشته سرمایه گذاری 465 دلار و برداشت 7 دلار!

2amirabbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من تا حالا هایپ سرمایه گذاری نکرده بودم. میگفتن همشون اسکمه. صفحه اول دیدم نوشته سرمایه گذاری 465 دلار و برداشت 7 دلار!
این سایت حداقل به شما اصل پولتونو میده

world15

Registered User
لایک‌ها
837
البته سایتای سرمایه گذاری ک بعنوان مثال 10 دلار اول خودشون بعنوان سرمایه میدادن یکبار ثبت نام کردم و یک برداشت سود رو داد ولی بعدش اسکم شد , سایتهای معتبر پی تی سی مانند پروباکس اسکم شد و برای همین ریسک هست. با اینحال اگه پرداختی هاش زیاد بشه شاید بعدها بشه اعتماد کرد

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
هایپ همه اش کلاه برداریه اونی هم ک میگه اصل پولتو حداقل میده کاسه ای زیر نیم کاسه اش هس .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
هایپ همه اش کلاه برداریه اونی هم ک میگه اصل پولتو حداقل میده کاسه ای زیر نیم کاسه اش هس .

از اینکه همشون کلاه بردارند شکی نیست
قبلا تا حداقل چندین روز میشد ازشون سود کرد ولی الان اکثر سایت ها در همون ساعات اولیه شروع به کار اسکم میشن و این نشان از اشباع شدن این کار داره ! دقیقا هر کس از پدر و مادرش قهر می کنه و یا به فکر درآوردن مقداری سرمایه است میاد هایپ میزنه واسه همین قشنگ گند زدن به بازار سایت های هایپ ! هر چند در هر صورت همشون اسکم هستند ولی قبلا با استراتژی مناسب میشد سود خیلی خوبی کرد

بالا