• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

های استت برای شما هم مشکل خورده؟

System8

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
از دیروز شمارشش برای من قطع و وصل میشه.برای شما هم اینطوری شده؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
هنوز ازش استفاده میکنید !! به مسائل اخیرش یه توجهی کنید چندتا تاپیک براش هست
اخه جایگذین خوب نداریم براش که راحت اطلاعات رو بده اونم روی چنتا سایت مختلف با یک نگاه بشه فهمین همه چیز اوکی هست یا نه . من چنجا رفتم اخرش برگشتم روی همین سیستم

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
اگر از وردپرس استفاده می کنید از افزونه گوگل انالیتیکز استفاده کنید روی وردپرس بهتر از Histats هست

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اخه جایگذین خوب نداریم براش که راحت اطلاعات رو بده اونم روی چنتا سایت مختلف با یک نگاه بشه فهمین همه چیز اوکی هست یا نه . من چنجا رفتم اخرش برگشتم روی همین سیستم
از انالیتیک گوگل استفاده کنید
امار خیی دقیق و انواع امار ها !

من طی شش ماه گذشته که برگشتم مجدد از انالیتیک استفاده کردم میتوانم بگم ان چیزی که قبلا ازش میشناختید (مثلا اگر 3یا4سال پیش ازش استفاده کردید) دیگه نیست یه ابزار فوق العاده حرفه ای که گوگل خیلی روی پیشرفت ان کار کرده و امار دقیق و انواع اطلاعات جالب اماری که به من داد شگفت زده شدم :)

حتی ابزاری که برای پیشرفت هدف های سایت در اختیارم گذاشت اصلا یه شناخت جدید از مشتری ها به من داد !

System8

Registered User
لایک‌ها
17

من طی شش ماه گذشته که برگشتم مجدد از انالیتیک استفاده کردم میتوانم بگم ان چیزی که قبلا ازش میشناختید (مثلا اگر 3یا4سال پیش ازش استفاده کردید) دیگه نیست یه ابزار فوق العاده حرفه ای که گوگل خیلی روی پیشرفت ان کار کرده و امار دقیق و انواع اطلاعات جالب اماری که به من داد شگفت زده شدم :)

حتی ابزاری که برای پیشرفت هدف های سایت در اختیارم گذاشت اصلا یه شناخت جدید از مشتری ها به من داد !
ممنون این امکانی که دوستمون گفت که در یک صفحه اطلاعات همه سایتهامون رو بده هم درش وجود داره؟

shopkadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
من رو لینک شما کلیک کردم ولی تو قسمت ارجاع ها آدرس پرشین تولزو ننوشته
لينک دهنده : -
چون پروتکل سایت پرشین تولز https هست ، پروتکل سایت ما هم باید https باشد.
این ادرس رو تست کنید :

https://amarfa.ir/viewstat/12

البته وقتی ثبت نام و کد سایت رو دریافت میکنید این مورد بطور خودکار انجام میشه.

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140

سلام
بنده کدش رو گذاشتم ولی فعال بشو نیست ! نمی دونم چرا ؟!

بالا