• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هدایای مجانی بگیرید!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sahand9091

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئنن خیلی از دوستان با دیدن این عنوان آنرا دروغ فرض کرده و کوچکترین اهمیتی به آن نمیدهند.اما...
دنیای تجارت و تبلیغات آنلاین امروزه روشهای جدیدی برای معرفی محصولات و خدمات بروی مردم گشوده است.
سایتی که این هدایا را میدهد یعنی همان Xpango در آمد خود را از راه تبلیغات کسب میکند.تبلیغاتی که باید توسط شما دیده شود!
شما باید تبلیغات ببینید،سایت را به دوستانتان معرفی کنید که آنها هم تبلیغات ببینند،اینجاست که سایت درآمدی کسب میکند و در قبال آن به شما هدیه ای میدهد.
باور ندارید؟خودمم باورم نمیشد.اما شهادت کسانی که هدیه خو را دریافت کرده اند بخوانید! Testimonials - Great proof videos and pictures from our members | Xpango توصیه میکنم اول ثبت نام کنید سپس مراحل کسب جایزه را بخوانید.خلاصه مطلب اینکه مثلا شما برای گرفتن یک گوشی Sony Ericsson Vivaz باید22 امتیاز کسب کنی.مثلا 15 نفر را با کدی که سایت به شما میدهد به سایت معرفی کنید و 7 تبلیغ 1 امتیازی را ببینید.میشود 15+7=22 .یعنی یک Vivaz
برای ثبت نام روی این لینک کلیک کنید. http://www.xpango.com?ref=92680974

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
مطمئنن خیلی از دوستان با دیدن این عنوان آنرا دروغ فرض کرده و کوچکترین اهمیتی به آن نمیدهند.اما...
دنیای تجارت و تبلیغات آنلاین امروزه روشهای جدیدی برای معرفی محصولات و خدمات بروی مردم گشوده است.
سایتی که این هدایا را میدهد یعنی همان Xpango در آمد خود را از راه تبلیغات کسب میکند.تبلیغاتی که باید توسط شما دیده شود!
شما باید تبلیغات ببینید،سایت را به دوستانتان معرفی کنید که آنها هم تبلیغات ببینند،اینجاست که سایت درآمدی کسب میکند و در قبال آن به شما هدیه ای میدهد.
باور ندارید؟خودمم باورم نمیشد.اما شهادت کسانی که هدیه خو را دریافت کرده اند بخوانید! Testimonials - Great proof videos and pictures from our members | Xpango توصیه میکنم اول ثبت نام کنید سپس مراحل کسب جایزه را بخوانید.خلاصه مطلب اینکه مثلا شما برای گرفتن یک گوشی Sony Ericsson Vivaz باید22 امتیاز کسب کنی.مثلا 15 نفر را با کدی که سایت به شما میدهد به سایت معرفی کنید و 7 تبلیغ 1 امتیازی را ببینید.میشود 15+7=22 .یعنی یک Vivaz
برای ثبت نام روی این لینک کلیک کنید. http://www.xpango.com?ref=92680974[/QUOTE

خوب خودت برو با 15 تا ایدی دیگه ثبت نام کن مثلا با وی چیز بعد برو حالشو ببر.......

Last edited:

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
خودت اینو باور میکنی .

این سایت هم در صورتی که فقط ثبت نام کنید یه دستگاه موزن گوش میده که موهای مخملی گوش رو بزنید.

ثبت نام و عضویت

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
تا حالا کسی از ایران چیزی برده؟؟

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
برای ثبت نام روی این لینک کلیک کنید. http://www.xpango.com?ref=92680974

حالا در مورد مراحل ثبت نامش یکم توضیح بده ببینم جه حوریه؟
من اولین نفری هستم که از ایران ثبت نام میکنه برنده شدم بهتون میگم.
این قدر هم قر قر نکنید مجانی هست دیگه پول که نمیگیرن

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
اگر بدونید که تو این دوره زمونه اطلاعات شخصی چقدر از پول با ارزش تره اینقدر راحت توی این سایت ها ثبت نام نمی کردیم
الان faceboo.K با همین اطلاعات شخصی اینجوری غول شده
به خاطر اسپم از صاحب تاپیک عذر میخام

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام.لازم دیدم که تجربه خودمو در رابطه با این سایت براتون بنویسم.دوست من این سایتی که شما تازه عضوش شدی رو من تقریبا چهارسال پیش عضو شدم و با توجه به شرایط خاصی که دارم که همش در سفرم از شهرها و جاهای مختلف آی دی درست کردم و به اصطلاح زیرمجموعه آی دی خودم کردمشون.حتی برای اون آی دی هام زیرمجموعه درست کردم .یعنی کاملا ظاهر واقعی به این جریان دادم.ولی در نهایت دریغ از حتی یک امتیاز.تاکید می کنم حتی یک امتیاز.این سایت هم مثل بقیه سایتهایی که با وعده های اغوا کننده قصد فریب و سواستفاده از مردم ساده رو دارن کار دیگه ای انجام نمی ده.
در نهایت می تونید خودتون تجربه کنین همونطور که گفتین مجانیه.اما چند سال پیش یه نفر یه جمله ای برام گفت که با اینکه زیاد بهش عمل نکردم ولی به نظرم فوق العاده با معناست و اون جمله اینه که آدمی اونقدر عمر نمی کنه که بتونه خودش به تنهایی همه چیزو تجربه کنه.
روز خوش.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تمامی کسایی که از طریق شما معرفی و ثبت نام میشن باید اول افراشو بخرن اون افرا هم همش پولیه
شما یه کسی رو معرفی می کنی اونم باید حداقل یه افر بخره تا سایت اونو براتون فعال کنه! برای همین مشکله
خودشون می گن به اینجا هم می فرستن اما اگه نشد گفتن معادلش رو نقد میدن! دیگه راست و دروغش با خودشون!

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
دوسته عزیز من اونجا عضو شدم بعد وقتو هزینشو حساب کردم دیدم برم از بازار بخرم ارزونتر در میاد
گلد کوئست رو سفیده جلو این سایتا
اگه میخاستن مفتی بدن خوب میبردن گوشیارو تو بازار میفروختن بیشتر واسشون داشت

sahand9091

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

هرکی راهنمایی بیشتر میخواد بره تو این وبلاگ:بچه های ایرانی

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دوستان من هم حدود 4-5 سال پیش با این سایت اشنا شدم
بهتون پیشنهاد میکنم اصلا طرفش نرید خیلی بیخوده هیچی ازش در نمیاد طرفش نریییییییییییییییییییید

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
منم رفتم همش کشکه فقط میخوان اظلاعات مارو بگیرن تا موقعی که خواستن حمله کنن از ما اطلاعات داشته باشند لطفا گول نخورید حتی لینکو باز نکنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا