• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هدفون ورزشی سنهایزر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
درود
مدل هدفون cx 680 هست از سری هدفون های ورزشی آدیداس - سن هایزر
چند روز بیشتر کارنکرده و کاملا تمیز و سالم . 48 ساعت مهلت تست میدم ...
فقط گارانتی نداره ولی اصل بودنش رو تضمین میکنم از کیفیت هدفون و جعبه و متعلقات کاملا مشخصه همچنین شماره بارکد برای شناسایی داره

قیمت فعلا نمیزارم قیمت پیشنهادی خودتون رو pm کنید ... قیمت نوش هم 149 هزار تومن است .
اینم لینک قیمت : رایانه و ماشین های اداری :: بلند گو، هدست و وب کم :: ایرفون :: ایرفون CX 680 Sports - چاره: فروشگاه اینترنتی

IMG_1934.jpg

IMG_1956.jpg

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان بیشتر قصدم فروشه با گوشی های تمیز سونی اریکسون تاچ واکمن یا گوشی اندرویدی قیمت مناسب مثل galaxy y و mini هم تعویض میکنم ! ممنون

Last edited:

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
داداش بدون گارانتی نوش 100 تومنه
اگه لازمه تا لینک هم بدم.
شما دست دوم 100 گذاشتی؟
با عینکآفتابی نو معاوضه میکنی؟

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
عزیزمن دعوا نداریم که شما لینک یا شماره تلفنی بدید که به من ثابت بشه نوش 100 تومنه منم قیمتو میارم پایین به روی چشم :)
ولی شما خودت بگو با گارانتی 149 باشه 49 تومن فقط پول گارانتیه انصافا ؟! قیمت این هدفون دلاریش 49.99 دلاره از خارج هم بخوای وارد کنی هزینه ی ارسال نداره ؟!!! مطمئن باشید از 149 تومن هم بیشتر میشه
در مورد عینک آفتابی خیر لازم ندارم ممنون ;)

Last edited:

Navid_legend

Registered User
لایک‌ها
23
عزیزمن دعوا نداریم که شما لینک یا شماره تلفنی بدید که به من ثابت بشه نوش 100 تومنه منم قیمتو میارم پایین به روی چشم :)
ولی شما خودت بگو با گارانتی 149 باشه 49 تومن فقط پول گارانتیه انصافا ؟! قیمت این هدفون دلاریش 49.99 دلاره از خارج هم بخوای وارد کنی هزینه ی ارسال نداره ؟!!! مطمئن باشید از 149 تومن هم بیشتر میشه
در مورد عینک آفتابی خیر لازم ندارم ممنون ;)

عزیز اگه نمایندگی داشته باشه قیمت دلار با ارز دولتی حساب می شه!!!!!
هدفون خیلی توپیه.واسه باشگاه استفاده می کردم اگه کمتر راه داشت بهم خبر بده!!!!!!!!

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
قربان نمایندگی یعنی همون گارانتی دار ! که قیمت گارانتی دارش هم گفتم 149 هه ولی باز میگم اگه کسی میگه قیمت نوش 100 تومنه به من لینکی شماره ی مغازه ای بده منم به روی چشم قیمت رو میارم پایین ولی دوستان اینجا فقط میخوان با بازار گرمی تو سر مال بقیه بزنن

هدفون خیلی توپیه.واسه باشگاه استفاده می کردم اگه کمتر راه داشت بهم خبر بده!!!!!!!!

واسه هدفون چند روز کارکرده قیمت خوبه خداییش فکر کنید دارید هدفون نو میخرید :)

Last edited:

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
پیشنهادی داشتید تو پیام خصوصی بهم بدید ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا