سلام دوستان
یه هدفون نسبتاً توووپ دارم که می خوام بفروشم چون یه هدست بلوتوث MW600 گرفتم و این هدفون دیگه به کارم نمیاد
مدلش Sennheiser CX 380 هست ، اصله چون از اونور آوردن... کیفیت صداش عالیه ، شفافیت خوب ، بیس مناسب ، من بیشتر راک و جز و بلوز و یه سری کار های ترنس گوش می دادم عالی ساپرت می کرد...
تو گوش کاملاً راحته ! (طوری که من یه بار 6ساعت تو گوشم بود اما یه ذره خسته نشدم )
کاملاً سالمه و مشکل خاصی نداره... و گزی توی صدای احساس نمیشه... حتی روی بیشترین ولوم ( البته روی کار هایی که کیفیت بالایی دارند )
قیمتش تو اینترنت حدود 45 دلاره ( با توجه به سایت های زیر )
Amazon.com: Sennheiser CX380 Sport Series II Noise Isolating Earbuds: Electronics
Sennheiser CX 380 Overview & User Reviews - Headphones - CNET Reviews
با توجه به دلار 1800 تومن قیمت آکبندش میشه 81000 تومن
من قیمت پایه رو می ذارم50 هزار تومان
از 65 به 50 کاهش دادم ، اما زیر 50 اصلاً نمی فروشم...
منتظر پیشنهاداتون هستم...
یه هدفون نسبتاً توووپ دارم که می خوام بفروشم چون یه هدست بلوتوث MW600 گرفتم و این هدفون دیگه به کارم نمیاد
مدلش Sennheiser CX 380 هست ، اصله چون از اونور آوردن... کیفیت صداش عالیه ، شفافیت خوب ، بیس مناسب ، من بیشتر راک و جز و بلوز و یه سری کار های ترنس گوش می دادم عالی ساپرت می کرد...
تو گوش کاملاً راحته ! (طوری که من یه بار 6ساعت تو گوشم بود اما یه ذره خسته نشدم )
کاملاً سالمه و مشکل خاصی نداره... و گزی توی صدای احساس نمیشه... حتی روی بیشترین ولوم ( البته روی کار هایی که کیفیت بالایی دارند )
قیمتش تو اینترنت حدود 45 دلاره ( با توجه به سایت های زیر )
Amazon.com: Sennheiser CX380 Sport Series II Noise Isolating Earbuds: Electronics
Sennheiser CX 380 Overview & User Reviews - Headphones - CNET Reviews
با توجه به دلار 1800 تومن قیمت آکبندش میشه 81000 تومن
من قیمت پایه رو می ذارم50 هزار تومان
از 65 به 50 کاهش دادم ، اما زیر 50 اصلاً نمی فروشم...
منتظر پیشنهاداتون هستم...
فایل های ضمیمه
Last edited: