• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هدیه عضویت 123دلاری و 50دلاری با شرایط ساده

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
بروکر FBS برای کاربرانش دو مدل هدیه عضویت گذاشته که در زیر درباره اونا توضیح میدم.
در مورد خود بروکر هم اگر خواستین بعدا توضیح کامل میدم.
قابل توجه: از هر دو جایزه می توانید استفاده کنید

1. جایزه 123 دلاری
این جایزه به مدت 7 روز در اختیار شما قرار می گیره. بعد از 7 روز 123 دلار از حساب شما حذف میشه و سود شما به یک حساب واقعی نامحدود واریز میشه که میتونید از اون استفاده کنید یا به حسابتون منتقل کنید. لوریج در این نوع جایزه 1000-1 هست.
حداقل معامله 0.1

2. جایزه 50 دلاری
در این جایزه شما می توانید تا سقف 500 دلار سود بگیرید و در هر زمان که سود خود را منتقل کنید حساب خدیه 50 دلاری شما بسته می شود. چه 1 دلار منتقل کنید چه 500 دلار. لوریج در این نوع هدیه 500-1 هست.
حداقل معامله 0.01

ضمنا واریز و برداشت توسط حسابهای پرفکت مانی و بیت کوین هم انجام میشه که برای ایرانیا راحته.

نمیدونم مدت زمان این هدیه ها چقدر هست پس سریعتر عضو بشید

Last edited:

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
لطفا قبل از شروع به کار فارکس حتما حداقل آموزش های مقدماتی رو مطالعه کنید تا ضرر ندید.
ضمنا میتونم یک کانال تلگرامی و یک برنامه برای دریافت سیگنال های مناسب در اختیارتون بگذارم ولی همونها رو هم باید با تعیین حد سود و زیان استفاده کنید تا اگر یوقت معامله به ضرر رفت ی جایی ضرر قطع بشه و بالاتر از حدی نره. ضمنا سعی کنید قانع باشید و یک مقدار که وارد سود شد و به ادامه روند سود شک داشتید همونجا معامله رو ببندید.
اگر خواستید اینجا آموزش مقدماتی رو شروع کنم پیام بگذارید

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
سلام من دو ساله تو این سایت عضوم جایزه 50 دلار را چند ماه پیش هر کاری کردم نتوانستم برداشت کنم این هم عکسش اگر ممکن است کمک کنید؟
Capture_2018_01_30_21_09_52_181.png

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
با پشتیبانی چتش اش صحبت کردم این را گفت و ترجمه فارسی اش کردم و یک عکسم برام فرستاد - نمی دونم باید چه کار کنم
Capture_2018_01_30_21_33_40_977.png

To withdraw your bonus profit you NEED to trade 2 lots.
(obligatory).

Lot is a measure of order volume. 1 lot is equal to 100 000 base currency. Please check how it looks in the Metatader http://prntscr.com/9kkjf8 Here lot size is 1, it means you will trade this order with 1 lot .
You can check the image attached.
We will count ALL the lots you trade within ALL your orders.

Example, you open one order with 0.2 lots, other with 0.5 and other with 0.3.

0.2+ 0.5 + 0.3= 1.0

This means you have traded 1 lot.

Now, FINAL BALANCE= $50 + PROFIT
You can withdraw the profit only.

Minimum profit you can withdraw is $25.
Maximum $500.

It is NOT obligatory to deposit. ترجمه فارسی اش : برای برداشتن سود پاداش شما نیاز به تجارت 2 لات.
(واجب).

لات اندازه گیری حجم سفارش است. 1 مقدار برابر با 100 000 ارز پایه است. لطفا بررسی کنید که چگونه در Metatader به نظر می رسد http://prntscr.com/9kkjf8 در اینجا اندازه قطر 1 است، به این معنی که شما این سفارش را با 1 قطعه به فروش می رسانید.
شما می توانید تصویر متصل را بررسی کنید.
ما تعداد زیادی از شما را در تمام سفارشات خود را به حساب می آوریم.

به عنوان مثال، یک سفارش را با 0.2 لات، یکی دیگر با 0.5 و دیگری با 0.3 باز کنید.

0.2+ 0.5 + 0.3 = 1.0

این به این معنی است که شما یک مقدار زیادی معامله کرده اید.

در حال حاضر، BALANCE FINAL = 50 + PROFIT
شما فقط می توانید سود را برداشت.

حداقل سود شما می توانید 25 دلار تخفیف بگیرید.
حداکثر 500 دلار.

لازم نیست سپرده شود.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام من دو ساله تو این سایت عضوم جایزه 50 دلار را چند ماه پیش هر کاری کردم نتوانستم برداشت کنم این هم عکسش اگر ممکن است کمک کنید؟
Capture_2018_01_30_21_09_52_181.png

دوست عزیر شما نمی تونید هدیه عضویت رو برداشت کنید
اون هدیه به شما داده میشه تا باهاش کار کنید و سودش رو برداشت کنید. ضمنا چه یک دلار چه 500 دلار از سودش برداشت کنید حساب هدیه بسته میشه و دیگه نمی تونید باهاش کار کنید.
سقف سود دهی این حساب هدیه 500 دلار هست
همون قسمت اول توضیح داده بودم

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
آقا محمود لطفا توضیح بدین باید چه کاری انجام داد

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
آقا محمود لطفا توضیح بدین باید چه کاری انجام داد

سلام دوست عزیز
برای همین گفتم اگه لازم می دونید آموزش بگذارم. هرچند قبلا شروع به آموزش مقدماتی در یک تاپیک کردم ولی استقبالی نشد.
فارکس همون بازار بورس هست ولی در سطح جهانی. مدل داخلیشم هست که میتونید توی کارگزاریای داخلی ثبت نام کنید و مدارک بفرستید و شروع به فعالیت در بورس ایران کنید. (البته چون بازار بورس در ایران حرکاتش بسته به سیاستها داره اصلا توصیه نمیشه)
یک برنامه هست به اسم متاتریدر که هم ورژن موبایلش هست هم کامپیوتر که به کمک اون قیمتهای جفتهای ارز، سهام‌های شرکتهای بزرگ خارجی و طلا و نقره و نفت رو بطور لحظه ای نمایش میده.
شما باید از طریق تحلیل‌ها (تکنیکال و فاندامنتال) جهت حرکت قیمت هر یک از جفتهای ارز یا طلا و نقره و نفت را تشخیص بدین و یک معامله خرید یا فروش باز کنید و در صورتی که درست پیش‌بینی کرده باشید و تا حدی که خواستین قیمت اون به سمت سود رفت معامله رو ببندین.

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیر شما نمی تونید هدیه عضویت رو برداشت کنید
اون هدیه به شما داده میشه تا باهاش کار کنید و سودش رو برداشت کنید. ضمنا چه یک دلار چه 500 دلار از سودش برداشت کنید حساب هدیه بسته میشه و دیگه نمی تونید باهاش کار کنید.
سقف سود دهی این حساب هدیه 500 دلار هست
همون قسمت اول توضیح داده بودم
اصلا نمی شه با 50 دلار باهاش کار کرد که بخواهد سود بدهد چطور باهاش کارکنم با 50 دلار الان 2 ماه است سودی نداده یک آموزش تصویری بگذار

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
اصلا نمی شه با 50 دلار باهاش کار کرد که بخواهد سود بدهد چطور باهاش کارکنم با 50 دلار الان 2 ماه است سودی نداده یک آموزش تصویری بگذار

اصلا تا حالا فارکس کار کردین مرتضی جان؟
با متاتریدر آشنایی دارین؟

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
نه من بیشتر با کریپتوکانسی ها تریدر می کنم و استخراج بیت کوین فقط 2 سال پیش همینطوری در بروکر fbs عضو شدم مدارکم را به سایت دادم همنجوری 1 دلار ریختم به سایت هیچ سودی هم نداد فارکس برایم جالب نبود اومدم بیرون از این کار حالا توضیح می دهید چطور باید با این 50 دلار کار کرد آموزش تصویری بگذارید

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
نه من بیشتر با کریپتوکانسی ها تریدر می کنم و استخراج بیت کوین فقط 2 سال پیش همینطوری در بروکر fbs عضو شدم مدارکم را به سایت دادم همنجوری 1 دلار ریختم به سایت هیچ سودی هم نداد فارکس برایم جالب نبود اومدم بیرون از این کار حالا توضیح می دهید چطور باید با این 50 دلار کار کرد آموزش تصویری بگذارید

فارکس یک تجارته نه سرمایه گذاری
دقیقا مثل اینه که شما بعنوان مثال میدونید سهام بانک پاسارگاد فردا قیمتش میره بالا و به کارگزاری میرین و اون سهام رو میخرین و بعد از افزایش قیمت میفروشین.
فقط فارکس در سطح جهان هست.
پولی که واریز می کنید باهاش باید کار کنید تا زیاد بشه.
یک برنامه هست به اسم متاتریدر که کار باهاش آموزش لازم داره. باید اونو روی موبایل یا کامپیوتر نصب کنید. بعد شروع به کار در فارکس کنید که البته اونم آموزش میخواد.
متاسفانه دوستان در اینجا دنبال آموزش نیستن و وقتی من آموزش گذاشته بودم خیلیا اومدن و سنگ انداختن و هیچ بازدیدکننده ای آموزشا نداشت.

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
در قسمت دیپوزیت 50 دلار باید حتی سرمایه گذاری کنم یک آموزش تصویری بگذارید

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
نه دوست عزیز شما الان 50 دلار دارین فقط باید باهاش کار کنید و اگر سود بردیدن میتونین برداشت کنین.
فقط سعی کنید به سقف سود برسین و بعد برداشت بزنین چون اگه 1 دلار هم برداشت کنید حساب هدیه شما بسته میشه

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
این تصویر متاتریدر هست که باید نصب کنید و حسابتون در هر بروکری که هست رو وارد کنید تا وارد اکانتتون بشین. بعد از طریق باکس بالا سمت چپ که قیمت جفت های ارز و ... نمایش داده شده گزینه مناسب رو انتخاب و معامله ی خرید یا فروش رو انجام می دین.
یکمی پیچیده هست ولی با آموزش بهترین راه برای کسب درآمده

فایل های ضمیمه

• metatrader.jpg
    metatrader.jpg
    765.3 KB · نمایش ها: 6

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
آقا محمود لطفا کانال تلگرام رو معرفی کنید
من ثبت نام کردم و اصلا نمی دونم باید چی کار کنم.
اون 50 دلار هدیه هم نمیدونم اصلا کجا هست

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
آقا محمود لطفا کانال تلگرام رو معرفی کنید
من ثبت نام کردم و اصلا نمی دونم باید چی کار کنم.
اون 50 دلار هدیه هم نمیدونم اصلا کجا هست

باید ایمیل و موبایلتون رو وریفای کنید.
بعد یسری یوزر و پسورد که برای حساب 50 دلاری بهتون داده باید توی متاتریدر وارد کنید. یوزر و پسوردی که میده ی چیزیه مثل این:
Account NO :1685236
Trading password :95ywk60ez
Trading server: :FBS-Real-2 88.85.67.27:443

بعد که توی بالانس دیدین زده 50$ می تونید باهاش کار کنید.
سعی کنید برای حساب 50 دلاری حجم معامله 0.01 باشه. چون اگه توی ضرر بره دیگه نمیشه جمعش کرد.
کانال تلگرام برای دریافت سیگنال:‌ forexnet@
البته همیشه حدضرر وارد کنید که اگه تو ضرر رفت زیاد ضرر ندین و ی جا قطع شه. حتی با سیگنالای این کانال

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
ایمیل و موبایل رو وریفای کردم ولی هنوز کوجودی صفر هست
مواردی که گفتین رو گرفتم متاتریدر کجا هست که وارد کنم؟
آوزش های مقدماتی رو هم بدین ممنون میشم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
ایمیل و موبایل رو وریفای کردم ولی هنوز کوجودی صفر هست
مواردی که گفتین رو گرفتم متاتریدر کجا هست که وارد کنم؟
آوزش های مقدماتی رو هم بدین ممنون میشم

متاتریدر توی سایتش هست و اگه برا موبایل میخواین توی گوگل پلی سرچ کنید mt4 براتون میاره

بالا