• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

#### هرکی 206 داره یا داشته بیاد تو تاپیک ####

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان

من 15 میلیون پول دارم میخوام یه 206 بخرم... حالا 1,2 تومنم بزارم روشو اینا کلا مدل 85 میشه خرید فکر کنم...

من یه دانشجو ام و فقط میتونم هزینه مصرفی کنم مثلا روغن،بنزین،لنت این چیزا...

شما چه پیشنهادی میکنید?

واستون ماهی چقدر خرج میندازه? اصلا خرج میندازه? راضی هستین? بخرم بنظرتون? کمک و راهنمایی کنید لطفا...

mashinbazy

Registered User
لایک‌ها
109
بااین مبلغ مدل 85یا84 بهت میدن که به احتمال قوی کارکرد بالای 150هزار کیلومتر خواهد داشت و تو خرج میندازت
206 ماشینیه ک ایرادات برقی بدلیل سیستم هوشمند van و can توش زیاد دیده میشه و خرج تعمیرش زیاده
پس یا ماشین رو از اشنا بخر که از سلامتش مطمئن باشی
یا پولتو بیشتر کن ومدل بالاترشو بخر و زیر 100تا کارکرد

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
بااین مبلغ مدل 85یا84 بهت میدن که به احتمال قوی کارکرد بالای 150هزار کیلومتر خواهد داشت و تو خرج میندازت
206 ماشینیه ک ایرادات برقی بدلیل سیستم هوشمند van و can توش زیاد دیده میشه و خرج تعمیرش زیاده
پس یا ماشین رو از اشنا بخر که از سلامتش مطمئن باشی
یا پولتو بیشتر کن ومدل بالاترشو بخر و زیر 100تا کارکرد
اره داداش دیگه بهترین حالت 150000 تا کارکرد گیرم بیادش هستش...

پس یعنی ریسکه بزرگیه ?

405 بنظرت چطوره?

فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk

mashinbazy

Registered User
لایک‌ها
109
405 هم مشکل سر سیلندر و مصرف سوخت بالا و دیگ زیادی قدیمی وبی کلاس شده.
بطور کلی خرید ماشین کارکرده جز در موارد خاص باعمر بالای 5سال مقرون بصرفه نیست

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
405 هم مشکل سر سیلندر و مصرف سوخت بالا و دیگ زیادی قدیمی وبی کلاس شده.
بطور کلی خرید ماشین کارکرده جز در موارد خاص باعمر بالای 5سال مقرون بصرفه نیست
دادا شما چی پیشنهاد میکنی?

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
206 سالم که خرج رو دستت نزاره هم میتونی گیر بیاری ولی خیلی باید گرگ باشی چون سالمش دس فروشنده نمیمونه
405 و سمند هم مشکلای خودشونو دارن که باید مدل بالاشونو بگیری
به نظر من 405 یا سمند مدل 88 89 بگیر

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
206 سالم که خرج رو دستت نزاره هم میتونی گیر بیاری ولی خیلی باید گرگ باشی چون سالمش دس فروشنده نمیمونه
405 و سمند هم مشکلای خودشونو دارن که باید مدل بالاشونو بگیری
به نظر من 405 یا سمند مدل 88 89 بگیر
داداش یعنی قید 206 بزنم?

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
داداش یعنی قید 206 بزنم?
اگه 206 مدل پایین سالم و بی رنگ کم کارکرد به قیمت میتونی پیدا کنی بگیر ولی ماشینی که 250 هزارتا کارکرده یا ماشینی که 10 سال دویده دیگه ماشین بشو نیست
بگردی مدل پایین سالم هم هست ولی خیلی باید حواستو جمع کنی

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
دوست خوبم این تجربه ای که تو این چند مدت که دور و بریای نزدیکم 206 داشتم بهت میگم
مدل 93 فول رو یکی از دوستان بسیاز نزدیکم خرید فوق العاده این ماشین کلاس داره خوراک خوش گذرونی و تفریح و ...... ولی مشکلاتش این بود ماشین فوق العاده مصرف بالایی داشت بالای 10 بار بردن نمایندگی نتونست درست کنه خرج 206 هم بالاست ولی عوضش سواری و بقیه مواردش عالیست به شخصه خودم خیلی قبولش دارم

و دوتا از دوستان دیگم هم مدل 90 و 88 تیپ 2 دارن فوق العاده راضین و ماشینشونم سوار شدم خودم نه صدایی نه چیزی

خلاصه اگر تونستی مدل 90 تر و تمیز و کم کارکرد و فنی سالم گیر بیاری بخر وگرنه از من میشنوی مدل بالا نگیر که بیچاره میشی

mashinbazy

Registered User
لایک‌ها
109
دوست خوبم این تجربه ای که تو این چند مدت که دور و بریای نزدیکم 206 داشتم بهت میگم
مدل 93 فول رو یکی از دوستان بسیاز نزدیکم خرید فوق العاده این ماشین کلاس داره خوراک خوش گذرونی و تفریح و ...... ولی مشکلاتش این بود ماشین فوق العاده مصرف بالایی داشت بالای 10 بار بردن نمایندگی نتونست درست کنه خرج 206 هم بالاست ولی عوضش سواری و بقیه مواردش عالیست به شخصه خودم خیلی قبولش دارم

و دوتا از دوستان دیگم هم مدل 90 و 88 تیپ 2 دارن فوق العاده راضین و ماشینشونم سوار شدم خودم نه صدایی نه چیزی

خلاصه اگر تونستی مدل 90 تر و تمیز و کم کارکرد و فنی سالم گیر بیاری بخر وگرنه از من میشنوی مدل بالا نگیر که بیچاره میشی
برادر میگن ک 15تومان پول دارم 88هم نمیدن با این پول چ برسه ب 90
بایدیاتوقعت رو پایین بیاری یا پولتو بیشتر کنی
تو این رنج قیمت تیبا وپراید کم کارکرد گیر میاری نه پژو

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
ریو هم میتونی گیر بیاری
برای یکی از دوستام گرفتم 85 دور رنگ 15

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
اگه 206 مدل پایین سالم و بی رنگ کم کارکرد به قیمت میتونی پیدا کنی بگیر ولی ماشینی که 250 هزارتا کارکرده یا ماشینی که 10 سال دویده دیگه ماشین بشو نیست
بگردی مدل پایین سالم هم هست ولی خیلی باید حواستو جمع کنی
داداش مدل پایین سالم مگه میمونه برا من? درجا میره

nersia

Registered User
لایک‌ها
68

الان مدل 90 سالم راحت 23 تومنه بی رنگ...

ندارم 23 تومن

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
شما هم شرایط من رو دارید...
من هم الان دقیقا 15 تومن دارم میتونم هم تا 20 تومن افزایشش بدم ولی باید حساب سپردمو کنسل کنم که زیاد ضرر میکنم روش...
الان یک ماه دنبال ماشین هستم سالم گیر نمیاد چند روز پیش یدونه 405 مدل 84 قولنامه کردم 15.200 به شرط بدون رنگ بودن بردیمش پیش کارشناس دیدم دربب عقب شاگرد رنگ هست و شاسی عقب هم یه فشار خیلی خیلی کمی اومده ولی مهم نبود اما عوضش شرایط بیمه و فنی ماشین انقدر خوب بود که راحت میشد با یه 90 برابرش کرد...خلاصه نخریدمش چون اون ماشین 13.500 تا 14.200 قیمتش بود...
الانم دنبال ماشینم منو شما 2 تا راه داریم کلا یا بگردیم و ماشین تمیز پیدا کنیم که کلا انقدر گرگ هستن که به منو شما نمیرسه یا اینکه پولمونو بیاریم بالا تر...
من خودم الان دنبال همه جور موردی هستم...
مثلا امروز یدونه 206 دیدم مدل 82 بد نبود اما فنیش برای اوکی بودنی که من مد نظرم بود 1 تومن خرج داشت بدنه ماشین هم 1 گلگیر جلو رنگ بود گلگیر عقب هم یکیش بدون رنگ در اومده بود ولی خطو خش داشت کاپوت مقداریش رنگش سوخته بود...که با یه کیلر رفع میشد...
این ماشین مثلا برای مصرف کننده که بنده باشم 11.500 خوب بود که 1.200 اینا خرجش کنم و نهایتا یه ماشین خوب با 13 تومن سوار شم البته ماشین لاستیکاش ضعیف بود تخفیف بیمش هم 4 سال بود...
مواظب دلال های مظلوم نما هم باش که خیلی حروم...... هستند...
اما به صورت کلی من قبلا 206 داشتم ماشین خوبیه اما سواریش خشک هست...درسته پاخورش خوبه اما باید هزینه ها و...هم مد نظر باشه...
من از وقتی که سوار 405 شدم نمیگم از سواری 206 بدم اومده ولی 405 سواریش واقعا راحت و خوب هست...قیافش هم خیلیا میگن جالب نیست اما من باهاش حال میکنم مثل یه مرد واقعیه قیافش...و البته این قیافش رو خیلی راحت میشه با یه ارتفاع کم و 2 جفت رینگ 15 و یه دست شیشه دودی قابل قبول کرد...

karamipourehsan

Registered User
لایک‌ها
136
همگی درود
وقتتون بخیر
من یه پژو 206 تیپ 6 سفید مدل 83 دارم.
کارکردش هم الان 254000 تاست.
ماشین واقعا بی آزاریه
کولر و بخاری و برقیها کلا سالمه و از نظر فنی خیلی خوبه و ظاهری هم اصلا نشون نمیده مدل پایینه.
هر ماشینی اگر درست استفاده بشه و به موقع بهش برسی کارکرد کیلومترش زیاد مهم نیست برای کسایی که پولشون کمه.
من یه پراید دو گانه سراغ دارم مدل 87 و 430 هزاااار کیلومتر تو آژانس باهاش کارکرده هنوز موتورش رو باز نکرده!
نحوه استفاده از ماشین مهمه.
ماشین سالم هم گیرتون میاد ولی دنبال بدون رنگ نباشین،شاسیها سالم باشه کافیه.

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
شما هم شرایط من رو دارید...
من هم الان دقیقا 15 تومن دارم میتونم هم تا 20 تومن افزایشش بدم ولی باید حساب سپردمو کنسل کنم که زیاد ضرر میکنم روش...
الان یک ماه دنبال ماشین هستم سالم گیر نمیاد چند روز پیش یدونه 405 مدل 84 قولنامه کردم 15.200 به شرط بدون رنگ بودن بردیمش پیش کارشناس دیدم دربب عقب شاگرد رنگ هست و شاسی عقب هم یه فشار خیلی خیلی کمی اومده ولی مهم نبود اما عوضش شرایط بیمه و فنی ماشین انقدر خوب بود که راحت میشد با یه 90 برابرش کرد...خلاصه نخریدمش چون اون ماشین 13.500 تا 14.200 قیمتش بود...
الانم دنبال ماشینم منو شما 2 تا راه داریم کلا یا بگردیم و ماشین تمیز پیدا کنیم که کلا انقدر گرگ هستن که به منو شما نمیرسه یا اینکه پولمونو بیاریم بالا تر...
من خودم الان دنبال همه جور موردی هستم...
مثلا امروز یدونه 206 دیدم مدل 82 بد نبود اما فنیش برای اوکی بودنی که من مد نظرم بود 1 تومن خرج داشت بدنه ماشین هم 1 گلگیر جلو رنگ بود گلگیر عقب هم یکیش بدون رنگ در اومده بود ولی خطو خش داشت کاپوت مقداریش رنگش سوخته بود...که با یه کیلر رفع میشد...
این ماشین مثلا برای مصرف کننده که بنده باشم 11.500 خوب بود که 1.200 اینا خرجش کنم و نهایتا یه ماشین خوب با 13 تومن سوار شم البته ماشین لاستیکاش ضعیف بود تخفیف بیمش هم 4 سال بود...
مواظب دلال های مظلوم نما هم باش که خیلی حروم...... هستند...
اما به صورت کلی من قبلا 206 داشتم ماشین خوبیه اما سواریش خشک هست...درسته پاخورش خوبه اما باید هزینه ها و...هم مد نظر باشه...
من از وقتی که سوار 405 شدم نمیگم از سواری 206 بدم اومده ولی 405 سواریش واقعا راحت و خوب هست...قیافش هم خیلیا میگن جالب نیست اما من باهاش حال میکنم مثل یه مرد واقعیه قیافش...و البته این قیافش رو خیلی راحت میشه با یه ارتفاع کم و 2 جفت رینگ 15 و یه دست شیشه دودی قابل قبول کرد...
داداش ما باید پراید بگیریم... هرجوری تحقیق کردم نمیشه خودمونو گول بزنیم

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
همگی درود
وقتتون بخیر
من یه پژو 206 تیپ 6 سفید مدل 83 دارم.
کارکردش هم الان 254000 تاست.
ماشین واقعا بی آزاریه
کولر و بخاری و برقیها کلا سالمه و از نظر فنی خیلی خوبه و ظاهری هم اصلا نشون نمیده مدل پایینه.
هر ماشینی اگر درست استفاده بشه و به موقع بهش برسی کارکرد کیلومترش زیاد مهم نیست برای کسایی که پولشون کمه.
من یه پراید دو گانه سراغ دارم مدل 87 و 430 هزاااار کیلومتر تو آژانس باهاش کارکرده هنوز موتورش رو باز نکرده!
نحوه استفاده از ماشین مهمه.
ماشین سالم هم گیرتون میاد ولی دنبال بدون رنگ نباشین،شاسیها سالم باشه کافیه.
مرسی بابت راهنمایی

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
داداش ما باید پراید بگیریم... هرجوری تحقیق کردم نمیشه خودمونو گول بزنیم

اگر میخوای بدون دردسر سواری بگیری و خرج سرویس دوره ای و اینارو هم زیاد ندی...بله صد در صد شما پراید بگیر...
مشگل من و شما اینه که نمیتونیم پشت پراید بشینیم...
منم سال 88 پراید داشتم 89 فروختم 206 خریدم 92 206 رو فروختم و زانتیا خریدم...الانم بدون ماشینم چند ماهی هست...قطعا به غقیده خودم اگه الان پشت پراید بشینم بهم میخندن مردم...
اما راستشو بخوای الانم کمو بیش تو اگهی ها ماشینایی که میبینم پراید ها رو هم بررسی میکنم...بالاخره چیز شیرینی اگه پیدا کنم میزنم تو گوشش دیگه...
اما خودم شخصا بیشتر دنبال 405 هستم بعد 206 و بعدش پراید...
شما هم اگر دنبال خرج های دوره ای و...حالشو نداری همون پراید به نظر منم مناسبه براتون

بالا