• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر عکس چقدر از پهنای باند را مصرف می کند؟

1200

Registered User
لایک‌ها
7
یک وبلاگ دارم که در گوگل هنوز ثبت نشده است ولی حدود 40 عکس با حجم و اندازه معمولی روی وبلاگ و هاستم آپلود شده است سوالی که دارم اینست با حدود 200 بازدید کننده روزانه با این 40 عکس با اندازه معمولی چقدر از پهنای باند هاست مصرف می شود چون عکسهای در خود هاست آپلود شده است
سوال بعدی این است که اگر تعداد عکسها به 120 عدد یا حدود 400 عکس افزایش یابد با حدود 200 بازدید کننده روزانه چقدر از پهنای باند ماهانه مصرف می شود؟
البته خوب عکسهای در لابلای آرشیو وبلاگ قرار دارند و الزاما همه عکسها در صفحه اول وبلاگ نیست بلکه اگر وبلاگ آرشیو 6 ماهه داشته باشد و حدود 200 پست تعداد 40 عکس یا 400 عکس در لابلای 200 پست قرار دارند
این یک نمونه عکس است یعنی عکسها در این ابعاد هستند البته روی هاست خودم
http://www.theraptureisathand.com/blog/blog-post-images/saudi1.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اول اینکه پهنای باند شما در ماه چقدر هست... بعد اینجوری محاسبه کن...
تعداد كاربران و بازديدكنندگان را بدانيد كه با گذاشتن يك كنتور ميتوانيد حدس بزنيد .
همچنين صفحه وب و سايز ان كه براي وبلاگ ها اين كار خيلي ساده است چون فقط يك صفحه دارند

همچنين ميزان تعداد صفحه اي كه يك كاربر به صورت ميانگين باز ديد ميكند .
سپس اين سه را ضرب در هم ديگر ضربدر 30 كنيد .

و نتيجه حاصله ميشود تراسنفر اطلاعات شما در ماه .

خیلی آسون

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
یک وبلاگ دارم که در گوگل هنوز ثبت نشده است ولی حدود 40 عکس با حجم و اندازه معمولی روی وبلاگ و هاستم آپلود شده است سوالی که دارم اینست با حدود 200 بازدید کننده روزانه با این 40 عکس با اندازه معمولی چقدر از پهنای باند هاست مصرف می شود چون عکسهای در خود هاست آپلود شده است
سوال بعدی این است که اگر تعداد عکسها به 120 عدد یا حدود 400 عکس افزایش یابد با حدود 200 بازدید کننده روزانه چقدر از پهنای باند ماهانه مصرف می شود؟
البته خوب عکسهای در لابلای آرشیو وبلاگ قرار دارند و الزاما همه عکسها در صفحه اول وبلاگ نیست بلکه اگر وبلاگ آرشیو 6 ماهه داشته باشد و حدود 200 پست تعداد 40 عکس یا 400 عکس در لابلای 200 پست قرار دارند
این یک نمونه عکس است یعنی عکسها در این ابعاد هستند البته روی هاست خودم
http://www.theraptureisathand.com/blog/blog-post-images/saudi1.jpg
يه جمع و تفريق ساده هست هر عكس رو مثلا 50 كيلوبايت بگر 10 تا عكس 500 كيلوبايت 100 تا عكس 5 مگابايت
هر يوزر رو همون سايز كه گرفتي حساب كن مثلا هر كابر 5 مگابايت 100 تا كاربر 500 مگابايت !!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
يه جمع و تفريق ساده هست هر عكس رو مثلا 50 كيلوبايت بگر 10 تا عكس 500 كيلوبايت 100 تا عكس 5 مگابايت
هر يوزر رو همون سايز كه گرفتي حساب كن مثلا هر كابر 5 مگابايت 100 تا كاربر 500 مگابايت !!!
این هم حرفیه

بالا