• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر كه بلد و نميگه واقعا" نامرد است

mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از عنوان من ناراحت نباشيد

من لينك آن اسپيد را با كرك اون و روش اجرايي كردن اون را مي خواهم در ضمن از جواب دادن در صورتي كه آن را نتونستيد كامل اجرا كنيد بپرهيزيد چون من خيلي امتحان كردم و لطف كنيد كامل بفرماييد از حوصله همه متشكرم

بابا برنامه و كرك و روش نصب را كسي كه الان روي سيستمش نصب است برام بفرستيد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehraban :
با سلام

من لينك آن اسپيد را با كرك اون و روش اجرايي كردن اون را مي خواهم در ضمن از جواب دادن در صورتي كه آن را نتونستيد كامل اجرا كنيد بپرهيزيد چون من خيلي امتحان كردم و لطف كنيد كامل بفرماييد از حوصله همه متشكرم

من كه خيلي از اين عنوان ناراحت شدم. :hmm:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehraban :
با سلام

بابا اين لينك خيلي وقته كه تو اين فروم ميچرخه
لينك كرك: http://www.bernawolf.com/p/OS-www.bernawolf.com.zip

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
در ضمن نصب كردنش ديگه توضيح احتياج نداره كه :blink: :blink: :blink:

mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
در ضمن نصب كردنش ديگه توضيح احتياج نداره كه :blink: :blink: :blink:
عزيزان من هم كرك و هم برنامه و هم روش نصبش را ميخواهم در ضمن وقتي كرك را اجرا ميكنم با اين خطا مواجه مي شوم you don,t need to charging onspeed relnstall onspeed and a new user پس لطفا" كامل بنويسيد

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehraban :
عزيزان من هم كرك و هم برنامه و هم روش نصبش را ميخواهم در ضمن وقتي كرك را اجرا ميكنم با اين خطا مواجه مي شوم you don,t need to charging onspeed relnstall onspeed and a new user پس لطفا" كامل بنويسيد
خوب وقتي كرك ميگه بايد برنامه رو آنايستال كني بعد نصب كني يعني همين كارو بايد بكني من امتحان مي كردم راحت كار مي كرد ولي الان مثل اين كه اين برنامه رو هم فيلتر كردن چون در موقع ثبت يوزر جديد به سايت خودش نمي تونه وصل بشه اگه كسي ميدونه بگه چطور ميشه اين مشكل رو حل كرد
ممنون

بالا