• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر كي مي تونه كمك كنه مشكل عجيب CPU

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
سلام
اقا هر كي به من كمك كنه يك دنيا ازش ممنون مي شم
من يه كامپيوتر خريدم كه مادربرد وسي پي يو ي ان به صورت يك پك يعني هر دوتاش داخل يك جعبه بود وشركت ايسوز اين پك كامل را به بازار داده مادبرد ايسوزش مدل m2v tvm وسي پي يو اش مدل AMD semoeron 3000+ است حالا در درون مشخصات وقتي سيستم را بالا مي اورم وبه تنظيمات مادبرود ميرم قسمت مشخصات مي نويسه cpu amd 3000+ sempron اما وقتي داخل وينوز وارد مي شم وروي properties ماي كامپيوتر كليك راست مي كنم مشخصات سي پي يو را به شرح زير مي نويسد
AMD3000+ sempron 1.6 GHz
حالا من تعجب مي كنم مگه اين سي پي يوي 3000 مدل سمپرون 3 گيگا هرتر نيست پس چرا مي نويسد 1.6GHz كسي مي داند؟
وقتي به فروشنده گفتم گفت كلا سي پي يو هاي مدل sempron شركت AMD را ويندوز كمتر نشان مي دهد ايا اين درست است كه ويندوز سي پي يو هاي مدل sempron را اشتباه مي شناسد
ايا به من دروغ گفته اند؟
ايا وقتي ويندوز كمتر بشناسد با همون قرت كار مي كند يا نه با قرت واقعي اش كار ميكند
ممنون مي شم كمك كنيد
مخلص شما
بنده تازه واردم كمك كنيد

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما 3600 amd هم بگیری واقعا 2GHZ هست!اور کلاکش میشه 2.6 و amd معمولا اینارو بر اساس این میزنه که مثلا معادل 3600 intel هست!و به نظر من واقعا هم همینطوره
اگه دوست داری میتونی overclock ش کنی

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اقا هر كي به من كمك كنه يك دنيا ازش ممنون مي شم
من يه كامپيوتر خريدم كه مادربرد وسي پي يو ي ان به صورت يك پك يعني هر دوتاش داخل يك جعبه بود وشركت ايسوز اين پك كامل را به بازار داده مادبرد ايسوزش مدل m2v tvm وسي پي يو اش مدل AMD semoeron 3000+ است حالا در درون مشخصات وقتي سيستم را بالا مي اورم وبه تنظيمات مادبرود ميرم قسمت مشخصات مي نويسه cpu amd 3000+ sempron اما وقتي داخل وينوز وارد مي شم وروي properties ماي كامپيوتر كليك راست مي كنم مشخصات سي پي يو را به شرح زير مي نويسد
AMD3000+ sempron 1.6 GHz
حالا من تعجب مي كنم مگه اين سي پي يوي 3000 مدل سمپرون 3 گيگا هرتر نيست پس چرا مي نويسد 1.6GHz كسي مي داند؟
وقتي به فروشنده گفتم گفت كلا سي پي يو هاي مدل sempron شركت AMD را ويندوز كمتر نشان مي دهد ايا اين درست است كه ويندوز سي پي يو هاي مدل sempron را اشتباه مي شناسد
ايا به من دروغ گفته اند؟
ايا وقتي ويندوز كمتر بشناسد با همون قرت كار مي كند يا نه با قرت واقعي اش كار ميكند
ممنون مي شم كمك كنيد
مخلص شما
بنده تازه واردم كمك كنيد
نه بابا جون، amd کلاک cpu هاش به شماره مدل نیست! ویندوز درست می نویسه!! اون 3000 هم منظورشون اینه که مثلاً اندازه 3000 اینتل قدرت داره، ولی با کلاک پاینتر! اصلاً نگران نباش، اون فروشنده رو هم باید در مغازه اش رو گل گرفت!!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه دوست عزيز CPU هاي AMD همشون اينطورين يعني اون عدد مثلا 3000 يا 3200 يا 4800 و... براي مقايسه CPU با CPU هاي Intel است نه سرعت CPU . سرعتاشون همه پايينتره مثلا CPU اي ام دي Athlon 3800 سرعت كلاكش 2.4 هست يا Athlon 3500 سرعت كلاكش 2.2 هست يا مثلا Sempron 3200 سرعت كلاكش 1.8 هست و...
اين پك CPU مينبوردم كه فكر كنم وجود خارجي نداشته باشه احتمالا فروشنده ميخواسته مينبورد و CPU رو با هم بفروشه وگرنه Asus همچين كاري نميكنه يعني من تا الان نديدم .
حالا اين دو تا رو با هم چن خريدي .

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
من اين پك را حدود 145 خريدم البته از شهرستان ضمنا روي جعبه هم نوشته كه همرا با cpu است پس اين سي پيو با سي پي يو هاي intel3000 برابري مي كنه يعني من الان اگه بخوام يه بازي بگيرم اگه نوشته بود سي پي يو ي مورد نياز 2 گيگا هرتر من بايد ملاك را اينتل قرار بدم يا AMD پس زياد نگران نباشم از نظر قدرت با intel3000 برابري ميكنه؟؟؟؟

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
پس من نگران نباشم ؟؟؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نه دوست من خيالت راحت athlon 64 ها تو بازي خوب جواب ميدن. البته مدل سمپرون كمي ضعيف تره ولي تو بازي خوب جواب ميده .

mo_ho321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1162.gif

بالا