• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر کس سایت کلیکی (باکس) میخواد راه بندازه بیاد تو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ojen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام!
از اونجایی که خیلی از دوستان در ایران خیلی علاقه دارند که سایت کلیکی راه اندازی کنند اما اسکریپتش وجود نداره و یا اگر باشه خیلی زشت و بی ریخت هست تصمیم گرفتم این اسکریپت رو بفروشم به کسانی که دوست دارند سایت کلیکی داشته باشند!

یک سایت خیلی شیک و زیبا شبیه به سایت Vcbux و خیلی از سایتهای شبیه به اون!
تقریبا ( شاید هم دقیقا ) اولین باری هست که همچین اسکریپتی در ایران به فروش میرسه به راحتی اگر از نفرات اولی باشید که این اسکریپت رو داشته باشید میتونید تو ایران فرمان روایی کنید!

شاید بگید چرا خودت را نمیندازی؟ باید بگم من ترجیح دادم که از فروش اسکریپت کسب درآمد کنم به جای راه اندازیش چون وقتش رو ندارم و مدیریت کنم

این اسکریپت 120 دلار از سایت اصلی فروخته میشه که من این اسکریپت رو نصف قیمت تو ایران میفروشم به قیمت 60 هزار تومان هرکس خواست بهم خبر بده!

درضمن اینم لینک مشاهده دموی اسکریپت: http://demo.zeus.2.2.xeoncoder.com/

- Username: root or admin
- Password 1: testtest
- Password 2: testtest
- Control panel password: testtest

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5
سلام!
از اونجایی که خیلی از دوستان در ایران خیلی علاقه دارند که سایت کلیکی راه اندازی کنند اما اسکریپتش وجود نداره و یا اگر باشه خیلی زشت و بی ریخت هست تصمیم گرفتم این اسکریپت رو بفروشم به کسانی که دوست دارند سایت کلیکی داشته باشند!

یک سایت خیلی شیک و زیبا شبیه به سایت Vcbux و خیلی از سایتهای شبیه به اون!
تقریبا ( شاید هم دقیقا ) اولین باری هست که همچین اسکریپتی در ایران به فروش میرسه به راحتی اگر از نفرات اولی باشید که این اسکریپت رو داشته باشید میتونید تو ایران فرمان روایی کنید!

شاید بگید چرا خودت را نمیندازی؟ باید بگم من ترجیح دادم که از فروش اسکریپت کسب درآمد کنم به جای راه اندازیش چون وقتش رو ندارم و مدیریت کنم

این اسکریپت 120 دلار از سایت اصلی فروخته میشه که من این اسکریپت رو نصف قیمت تو ایران میفروشم به قیمت 60 هزار تومان هرکس خواست بهم خبر بده!

درضمن اینم لینک مشاهده دموی اسکریپت: http://demo.zeus.2.2.xeoncoder.com/

- Username: root or admin
- Password 1: testtest
- Password 2: testtest
- Control panel password: testtest

کسانی که مایل به راه اندازی سایت هستن به من خبر بدن چون من میخام سایت پی تی سی بزنم

Last edited:

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
فکر خوبیه . به زبان انگلیسی می زنی .

ojen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
انگلیسی که فایده نداره یعنی الان شما پی پال یا آلرت پی تایید شده دارید؟
باید یک ایرانی راه انداخت
البته خارجی بهتره ولی خوب محدودیت داره واسه ایرانی ها

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من هستم . پی پال و آلرت پی و حساب بانکی و همه چیز های این جوریش هم با من :).

پخ شوت شود :D یا یاهو : loardshin

اسکریپ هم لازم نیست . چون خودم دارم :) . داداش این کارا پایه می خواد . هر کی پایه هست ok

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا