راستي داداش بازم هر چي رو که لازم ميدوني بگو من شديدا به اطلاعات نياز دارم تا درست تصميم بگيرم
خيلي خيلي خيلي ازت ممنونم
داداش کمکی که من میتونم بهت بکنم اینه که بدونه قبول شدن تو دندانپزشکی به همین راحتی ها هم نیست که یه سال بخونی و قبول بشی و ...
واقعا سخت شده .برو پرس و جو بکن .ببین توانایی هاش رو داری یانه .الکی یک سال درس نخونی و هیچ!
من یه نفر رو میشناسم که تقریبا دوست صمیمیم هست .5 سال پشت سر هم و بی وقفه کنکور داد .از اون ادمای الکی هم نبود که بگی رفته الافی و کنکور داده و خراب کرده و ... نه .7 صبح میومد کتابخانه تا 12 شب.(شاید باورت نشه 5 سال اینطوری درس خوندن)
سال اول 220 هزار شد .سال دوم 30 هزار . سال سوم 17 هزار سال اخر هم 2500 !
در حال حاضر هم دانشجو داروسازی کرمانشاهه .
باید بدونی همچین افرادی زیادن که سال هاست منتطر همچین رشته هایی هستن .چرا ممکنه یک نفر حتی از عید به یعد هم بخونه و پزشکی قبول بشه ولی تعداد این افراد خیلی کمه .
کنکور این سال ها هم از نظر من از حالت دانشی و مفهومی داره در میاد و به سمت مهارتی شدن پیش میره .سوال های شیمی امسال رو نگاه کن ببین چند مسئله ph دادن که هر کدومش چقدر وقت میبره.
یه معلم شیمی اشنا داریم ک 13 ساله داره کنکور درس میده . به من گفت منِ معلم که 13 ساله دارم کنکور درس میدم همه سوال ها رو حفظ شدم ، نمیتونم تو زمان خودش شیمی رو بالای 90 جواب بدم .حالا اون دانش اموزی که شده رتبه تک رقمی و همه رو بالای 90 زده دیگه ببین کیه !
این افراد ادمای عادی نیستن .همه به اثتسنا غیر عادی و تخبه هستن
خلاصه تحقیق بکن از 4 نفر بپرس با چشم باز برو به جنگ کنکور .
موفق باشی