• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزينه پزشکي و دندانپزشکي دانشگاه آزاد و يه سوال ديگه

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. دوستان هزينه پزشکي و دندان دانشگاه آزاد متوسط چقدره؟
سوال بعديم اينه که من دانشگاه سراسري روزانه دارم درس ميخونم همين بهمن فارغ التحصيل ميشم. ميخوام سال بعد کنکور سراسري بدم. ولي قانون اينه که تا آذر انصراف بدم. ميگم اگه انصراف ندم و سال بعد کنکور بدم و قبولم بشم اينا ميفهمن خلاف قانون عمل کردم؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
داداش دانشگاه بین الملل دندان و پزشکی ترمی 16 میلیون تومن هست
ازاد اگر اشتباه نکنم 3 تومن
سوال دوم هم فکر کنم بفهمن مگه میشه نفهمن!
دیپلمت رو چه سالی گرفتی؟(سوم دبیرستان)
مشمول سوابق تحصیلی میشی ؟ اگه اره معدل کتبیت جنده ؟
میخوام راهنماییت کنم برای کنکور

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
٨٨ ديپلم گرفتم. پول بين الملل ندارم امسالم سراسري براي دندان ترمي ٣.۵ و پزشکي سه کرده! آزاد با پايه انتخاب واحدش سه تومنه يا فقط پايه سه تومنه؟ اين سه تومن واسه دندانه؟

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
کتبيم١٧ هس. مشمول هستم. سربازيم معافم

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اطلاع دقیق ندارم ولی به احنتمال 90 درصد با انتخاب واحد و همه چی 3 در میاد .شهریه ثابتش کمتره .
خبر داری سال اینده تاثیر سوابق تحصیلی رو 40 درصد میکنن ؟؟ با این معدل برای دندان و رشته های بالا به مشکل بر میخوری
الان چند سالته ؟ چه رشته ای خونده بودی ؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
رتبه ای که لازم داری زیر 2 هزار هست . که واقعا تو این شرایط سخت شده .فکر اونجا رو هم یکن .

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
اوناي که سالاي قبل گرفتن ديپلمشونو تاثيرش کمتره. من فقط نگران همين داستانايي که گفتم هستم اگه اينجوري باشه آزاد مجبورم بخونم. شيمي خوندم عزيز. هفتادم. شما تو اين کارا تجربه اي داريي؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اوناي که سالاي قبل گرفتن ديپلمشونو تاثيرش کمتره. من فقط نگران همين داستانايي که گفتم هستم اگه اينجوري باشه آزاد مجبورم بخونم. شيمي خوندم عزيز. هفتادم. شما تو اين کارا تجربه اي داريي؟
بله
بنا به دلائلی اطلاعات دقیق در این خصوص دارم.اون قسمتی که مشخص کردم رو شما اشتباه میکنید .برای همه یکی هست و کمتر و بیشتر نداره .
من یه نفرو میشناسم مثل شما(منتها اون رشته ش هوشبری بود) اون میخواست کنکور بده پزشکی قبول بشه .روزی 8 ساعت یک سر میخوند .رتبه ش 12 هزار شد .
پ.ن : بنده به هیچ عنوان نمیخوام شما رو از دوبار کنکور دادن و درس خوندن مویوس کنم صرفا میخوام واقعیت ها رو بببنی و با چشم باز و پیش زمینه ذهنی وارد کنکور بشی .
مورد هم میشناسم خداشاهده سال اول کنکور داده 60 هزار شده سال دم 600 فیکس
الان هم رزیدنت هست

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
دمت گرم داداش مرسي. ولي من کارنامه بعضيا رو ديم حتي فقط هفت درصد تاثير داده بودن! داداش شما اطلاع داري تو پزشکي يا دندون از ترم چند ميشه پول درآورد؟ و اينکه چقد وام شهريه ميدن؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
دمت گرم داداش مرسي. ولي من کارنامه بعضيا رو ديم حتي فقط هفت درصد تاثير داده بودن! داداش شما اطلاع داري تو پزشکي يا دندون از ترم چند ميشه پول درآورد؟ و اينکه چقد وام شهريه ميدن؟
خواهش میکنم رفیق
تا اون جایی که من میدونم تو پزشکی و دندان تا دوره "طرج" نمیشه یه قرون دراورد فقط خرج دارن و کتاب های گرون و ...
ولی دارو رو میدونم از ترم دوم به بعد میشه تو دارو خانه ها شب ها موند(گویا قانونی هست که باید توی داروخانه شبانه روزی حتما یه پزشک یا دانشجو باشه) شبی 50 میدادن قبلا الان رو نمیدونم
وام رو هم 1.5 فکر کنم

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
دوره چي چي؟دقيقا ميشه ازترم چند به بعد؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
آهان. موقع دانشجويي نميشه از اين رشته پولي در آورد؟

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
راستي داداش بازم هر چي رو که لازم ميدوني بگو من شديدا به اطلاعات نياز دارم تا درست تصميم بگيرم
خيلي خيلي خيلي ازت ممنونم:)

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
دقیقا کل هزینه دندان پزشکی آزاد چقدر میشه؟
ابجیمون از کنکور زده شده ببینم میتونیم کاری براش کنیم یا نه

Sent from my A5300 using Tapatalk

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
راستي داداش بازم هر چي رو که لازم ميدوني بگو من شديدا به اطلاعات نياز دارم تا درست تصميم بگيرم
خيلي خيلي خيلي ازت ممنونم:)
داداش کمکی که من میتونم بهت بکنم اینه که بدونه قبول شدن تو دندانپزشکی به همین راحتی ها هم نیست که یه سال بخونی و قبول بشی و ...
واقعا سخت شده .برو پرس و جو بکن .ببین توانایی هاش رو داری یانه .الکی یک سال درس نخونی و هیچ!
من یه نفر رو میشناسم که تقریبا دوست صمیمیم هست .5 سال پشت سر هم و بی وقفه کنکور داد .از اون ادمای الکی هم نبود که بگی رفته الافی و کنکور داده و خراب کرده و ... نه .7 صبح میومد کتابخانه تا 12 شب.(شاید باورت نشه 5 سال اینطوری درس خوندن)
سال اول 220 هزار شد .سال دوم 30 هزار . سال سوم 17 هزار سال اخر هم 2500 !
در حال حاضر هم دانشجو داروسازی کرمانشاهه .
باید بدونی همچین افرادی زیادن که سال هاست منتطر همچین رشته هایی هستن .چرا ممکنه یک نفر حتی از عید به یعد هم بخونه و پزشکی قبول بشه ولی تعداد این افراد خیلی کمه .
کنکور این سال ها هم از نظر من از حالت دانشی و مفهومی داره در میاد و به سمت مهارتی شدن پیش میره .سوال های شیمی امسال رو نگاه کن ببین چند مسئله ph دادن که هر کدومش چقدر وقت میبره.
یه معلم شیمی اشنا داریم ک 13 ساله داره کنکور درس میده . به من گفت منِ معلم که 13 ساله دارم کنکور درس میدم همه سوال ها رو حفظ شدم ، نمیتونم تو زمان خودش شیمی رو بالای 90 جواب بدم .حالا اون دانش اموزی که شده رتبه تک رقمی و همه رو بالای 90 زده دیگه ببین کیه !
این افراد ادمای عادی نیستن .همه به اثتسنا غیر عادی و تخبه هستن
خلاصه تحقیق بکن از 4 نفر بپرس با چشم باز برو به جنگ کنکور .
موفق باشی

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
به نظر شما دامپزشکی ( دکتری ) دولتی یا پزشکی - دندان و دارو آزاد ؟

به نظرتون می ارزه که رشته های پزشکی رو بریم دانشگاه آزاد ؟ یعنی میتونیم هزینش رو در بیاریم ؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

به نظرتون می ارزه که رشته های پزشکی رو بریم دانشگاه آزاد ؟ یعنی میتونیم هزینش رو در بیاریم ؟

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
داداش کمکی که من میتونم بهت بکنم اینه که بدونه قبول شدن تو دندانپزشکی به همین راحتی ها هم نیست که یه سال بخونی و قبول بشی و ...
واقعا سخت شده .برو پرس و جو بکن .ببین توانایی هاش رو داری یانه .الکی یک سال درس نخونی و هیچ!
من یه نفر رو میشناسم که تقریبا دوست صمیمیم هست .5 سال پشت سر هم و بی وقفه کنکور داد .از اون ادمای الکی هم نبود که بگی رفته الافی و کنکور داده و خراب کرده و ... نه .7 صبح میومد کتابخانه تا 12 شب.(شاید باورت نشه 5 سال اینطوری درس خوندن)
سال اول 220 هزار شد .سال دوم 30 هزار . سال سوم 17 هزار سال اخر هم 2500 !
در حال حاضر هم دانشجو داروسازی کرمانشاهه .
باید بدونی همچین افرادی زیادن که سال هاست منتطر همچین رشته هایی هستن .چرا ممکنه یک نفر حتی از عید به یعد هم بخونه و پزشکی قبول بشه ولی تعداد این افراد خیلی کمه .
کنکور این سال ها هم از نظر من از حالت دانشی و مفهومی داره در میاد و به سمت مهارتی شدن پیش میره .سوال های شیمی امسال رو نگاه کن ببین چند مسئله ph دادن که هر کدومش چقدر وقت میبره.
یه معلم شیمی اشنا داریم ک 13 ساله داره کنکور درس میده . به من گفت منِ معلم که 13 ساله دارم کنکور درس میدم همه سوال ها رو حفظ شدم ، نمیتونم تو زمان خودش شیمی رو بالای 90 جواب بدم .حالا اون دانش اموزی که شده رتبه تک رقمی و همه رو بالای 90 زده دیگه ببین کیه !
این افراد ادمای عادی نیستن .همه به اثتسنا غیر عادی و تخبه هستن
خلاصه تحقیق بکن از 4 نفر بپرس با چشم باز برو به جنگ کنکور .
موفق باشی
دستت درد نکنه داداش. لطف کردي. سنگ تموم گذاشتي

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808

اگر نظر من رو میخواهید به زرس قاطع میگم ارزشش رو داره .
براتون هم اثبات میکنم .
فرض کنیم شما باید هزینه های دانشگاه رو تقریبا ماهیانه پرداخت کنید .برای رشته های پزشکی ترمی 3 تومن هست.هر ترم رو اگه 6 ماه فرض کنیم میشه ماهی 500 تومن .
اگه بخوام مثالی برنم که عموم متوجه بشن و نُرم جامعه باشه باید بگم شما فرض کنید 25 میلیون تومن دارید و اونو میذارید بانک .
بانک برای این سپرده به شما ماهیانه 500 هزار تومن میده .(کاری که اکثر مردم به استثنا بازاری ها کسانی که با پول کار میکنن ، انجام میدن) .در صورتی که شهریه رو از سود این سپرده پرداخت کنید این 25 میلیون تومن بعد از 7 سال همون 25 تومن میمونه در حالی که اگه بانک بود میشد 100 میلیون .
فرض کن یه پراید برای خودت خریدی !
وقتی هم که فارغ التحصیل بشید 2 برابر این مبلغ رو تو همون سال اول در میارید !
اگه واقعا تونستید دندان دارو یا پزشکی دانشگاه ازاد رو قبول بشید در انتخابشون شک نکنید
پ.ن : مثال من صرفا قیاسی بود برای درک موضوع .
دستت درد نکنه داداش. لطف کردي. سنگ تموم گذاشتي
خواهش میکنم داداش کاری نکردم

Last edited:
بالا