• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه ایجاد سایت باکس چقدر هست؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوستان من از سایت های باکس درآمد دارم و همیشه این ترس وجود داره که سایت ها اسکم نباشن البته اگه تو سایت ها مشکل دارین و فکر می کنین اسکم هست خوب به سامانه وزارت ارشاد برین و بینین ثبت شده یا نه من که خودم همین کار رو می کنم!

خوب هزینه اسکریپت یک سایت باکس + طراحی چقدر هست؟
من خودم هاست رو هم میشناسم 40تومان لینوکس سالانه و دامنه هم 5تومان ir و 18تومان com,... خوب حالا فرض کنیم که هاست و دامنه میشه 60تومان اسکریپت و طراحی قیمتش چقدر میشه تا یه سامانه مطمئن ردیف کنیم!

کسی که می دونه جواب بده

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان من از سایت های باکس درآمد دارم و همیشه این ترس وجود داره که سایت ها اسکم نباشن البته اگه تو سایت ها مشکل دارین و فکر می کنین اسکم هست خوب به سامانه وزارت ارشاد برین و بینین ثبت شده یا نه من که خودم همین کار رو می کنم!

خوب هزینه اسکریپت یک سایت باکس + طراحی چقدر هست؟
من خودم هاست رو هم میشناسم 40تومان لینوکس سالانه و دامنه هم 5تومان ir و 18تومان com,... خوب حالا فرض کنیم که هاست و دامنه میشه 60تومان اسکریپت و طراحی قیمتش چقدر میشه تا یه سامانه مطمئن ردیف کنیم!

کسی که می دونه جواب بده

سلام
یکی از سایت های مرتبط: PTCPAY.ir - فروش نرم افزار تبلیغات کلیکی GEN4 Security+

golro

Registered User
لایک‌ها
67

golro

Registered User
لایک‌ها
67
سوال دیگه اینکه ایا این سایتها مشکل قانونی ندارن تو ایران؟

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
اسکریپت پی تی سی رو خود بنده دارم میدم 5 هزار تومن اسکریپتشو هم تضمین میکنم نمونه سایتی که با این اسکریپت چند ساله داره فعالیت میکنه فارس باکس هست دومین مدیرش خودم بودم
قالبشو هم میتونم براتون بزنم با 30 40 تومن اختصاصی
دامین ir + هاست معمولی = 10 هزار تومان !
چند تا ماژول اختصاصی هم دارم که همشو با هم 50 تومن میدم
( ماژول ثبت شماره موبایل ، ماژول سهام سودده ، ماژول صندوق شانس 1 و 2 ، ماژول مسابقه )

سوال دیگه اینکه ایا این سایتها مشکل قانونی ندارن تو ایران؟

قانونی هست ولی کلاهبرداری داخلش زیاده !

golro

Registered User
لایک‌ها
67
اسکریپت پی تی سی رو خود بنده دارم میدم 5 هزار تومن اسکریپتشو هم تضمین میکنم نمونه سایتی که با این اسکریپت چند ساله داره فعالیت میکنه فارس باکس هست دومین مدیرش خودم بودم
قالبشو هم میتونم براتون بزنم با 30 40 تومن اختصاصی
دامین ir + هاست معمولی = 10 هزار تومان !
چند تا ماژول اختصاصی هم دارم که همشو با هم 50 تومن میدم
( ماژول ثبت شماره موبایل ، ماژول سهام سودده ، ماژول صندوق شانس 1 و 2 ، ماژول مسابقه )

قانونی هست ولی کلاهبرداری داخلش زیاده !
با سلام
ممکنه با من در تماس باشید
تا بیشتر صحبت کنیم
ای دی :mehrdad9696

Last edited:
بالا