• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه ساخت ساختمان در باغشهری بدون نیاز به مجوز

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
دوستان من میخوام زمینی رو اطراف شهر بسازم یه باغشهری ۱۰۰۰ متری
دیوار دورش رو حساب کردم حدودا ۸۰ ۹۰ تومن میشه.
ولی هزینه ساخت یه خونه ۱۰۰ متری(بلفرض ۱۰×۱۰) داخلش رو نشد حساب کنم، نه مجوزی و نظارت میخواد نه انشعابی چیزی ، هر متر چقدر پام میوفته ؟ یک طبقه ویلای بنایی یا هر چی ساده قیمت خوب.
ساخت مسکونی دیدم متری ۷ ۸ و ۹ تومن هم زدن، اگه این باشه خیلی زیاد میشه، من نه آسانسور و نمای خاصی میخوام نه مهندس ناظر یا انشعاب و نقشه کشی دقیق.

Last edited:

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
میخام ستاد اقامه ماین راه بندازی؟
بلوک بخر یه اوسا دوتا کارگر بذار روش دیواراشو ببرن بالا. کاری نداره ک
من بالا بیست تا خونه ساختم بالاسرکارگرا بودم کاری داشتی درخدمتم. بابام تو کار ساخت و ساز بود

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
فقط میخوام ببینم متری چند میشه همین. چقدر هزینه برمیداره و چجوریه که طبق اون متراژ و مصالح انتخاب کنم. خب خودم نقشه بلدم بکشم کم و بیش . بدم اوسا بنا بگم اینو بساز؟ میزنن یا بزن در رو یه چیزی میسازن. اصل پولو همون اوستا بنا میگیره روزی 500 مگه نیست؟ کارگر که دیگه مشخصه و نمیشه جاش کار کرد:)

Last edited:

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
فقط میخوام ببینم متری چند میشه همین. چقدر هزینه برمیداره و چجوریه که طبق اون متراژ و مصالح انتخاب کنم. خب خودم نقشه بلدم بکشم کم و بیش . بدم اوسا بنا بگم اینو بساز؟ میزنن یا بزن در رو یه چیزی میسازن. اصل پولو همون اوستا بنا میگیره روزی 500 مگه نیست؟ کارگر که دیگه مشخصه و نمیشه جاش کار کرد:)
خب داداشم دیوارکشی یه قیمتی داره نرم کای یه قیمتی سفت کاری یه قیمتی سامیک کاری یه قیمتی
شما تا کجا میخای پیش ببری. فقط دیوا داشته باشه یا نماکاری هم بکنی. بله اوسا روزی 500 اکثرا هم بالاسرشون نباشی ک...ن کارمیذارن.باید حتما خودت یا کسی بالاسرکار باشه

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
اسکلت کامل با سفید کاری گچ و سیم کشی داخلی برق و لوله کشی نما رو بعدها انجام میدم

Last edited:
بالا