• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه سایت ردن

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان هزینه درست کردن یک سایت اینجوری چقدر میشه....www.parsmokamel.ir

یه مقدار قشنگتر باشه از لحاظ گرافیکی چقدر در میاد؟با چی نوشتن؟

من هیچی سر در نمیارم...کلا هزینه های اغازین میانی هزینه نگهداری,هاست دامین سرور و...چی هست چقدر میشه؟؟مدیریت محتوا چیه؟خودم میتونم اپدیت کنم سایتو هر روز؟؟

هیچی نمیدونم

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
دوستان هزینه درست کردن یک سایت اینجوری چقدر میشه....www.parsmokamel.ir

یه مقدار قشنگتر باشه از لحاظ گرافیکی چقدر در میاد؟با چی نوشتن؟

من هیچی سر در نمیارم...کلا هزینه های اغازین میانی هزینه نگهداری,هاست دامین سرور و...چی هست چقدر میشه؟؟مدیریت محتوا چیه؟خودم میتونم اپدیت کنم سایتو هر روز؟؟

هیچی نمیدونم

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

درچه زمینه ای ؟ همین مکمل؟

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
درچه زمینه ای ؟ همین مکمل؟

اره...خود این بنده خدا هم قبلا همین جا فعالیت داشته رو همین حساب دیدم...بگذریم...

فقط میخوام یه چیز ردیف تر باشه....نمیخوام سایت اصلا شلوغ باشه...خوشگل در نهایت سادگی...یه چیز شیک

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
اره...خود این بنده خدا هم قبلا همین جا فعالیت داشته رو همین حساب دیدم...بگذریم...

فقط میخوام یه چیز ردیف تر باشه....نمیخوام سایت اصلا شلوغ باشه...خوشگل در نهایت سادگی...یه چیز شیک

فک کنم بتونی با 400-500 اوکی کنی؟

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
اون سايت كه با پرستا شاپ زده شده ، ماژول‌های پرداخت پرستا شاپ هم كه آمادس تا اينجا كلا هزينه نداره ! يه قالب ميمونه اونم ماكزيمم 100 تومن بقيشم هزينه هاست و دامينه كه خوبشو بگيری با دامين دات كام بشه 50 - 70 كلا زير 200 ميشه. پرستا شاپ پنل مديريت داره و ميتونی هر وقت خواستی محصول دلخواهت رو به سايت اضافه كنی و محصولات رو عوض كنی. برای پرداختم كه برای همه درگاه‌ها تقريبا ماژول آماده و رايگان داره.

بالا