• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه یک سایت فروش شارژ موبایل online حرفه ای چقدره

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
میخام یک سایت فروش کارت شارژ online بزنم ، نه از این درصدی ها
میخا م تمامه سود از ابتدا تا انتها ماله خودم باشه به نظره شما ارزششو داره ؟
هزینه یک سایت فروش شارژ موبایل online حرفه ای چقدره ?
منظورم کل هزینه ها از زدن شرکت و پشتیبانی و خرید کارت شارژ و تبلیغات و
غیر هستش ..به نظرتون با چقدر میشه یک کار حرفه ای کرد
اگه کسی تجربه در این زمینه داره ممنون میشم اینجا یا در pm بگه

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
برای راه اندازی اینجا را ببنید:
http://edelivery.maker.ir

از راهنما یتون ممنون ولی منظوره من بیشتر نحوه خرید کارت شارژ بصورته عمده و رسوندن به دسته مشتری با کمترین قیمت هست ... تا با سود کمتر بیشترین فروش رو داشته باشیم .
کلا برای اینکار چقدر باید هزینه بشه ؟
بیشتر منظوره من اینکه کسانی که اینکارو میکنن نظرشون چی هست ؟ آیا میشه یک درامد میلیونی داشت از این طریق ؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
از راهنما یتون ممنون ولی منظوره من بیشتر نحوه خرید کارت شارژ بصورته عمده و رسوندن به دسته مشتری با کمترین قیمت هست ... تا با سود کمتر بیشترین فروش رو داشته باشیم .
کلا برای اینکار چقدر باید هزینه بشه ؟
بیشتر منظوره من اینکه کسانی که اینکارو میکنن نظرشون چی هست ؟ آیا میشه یک درامد میلیونی داشت از این طریق ؟

برای درآمد میلیونی باید یکی از توزیع کننده های کله گنده بشی توی شهر یا حداقل منطقه خودتون مثل اینا http://irancell.ir/Layer2/?id=78
و کلا انحصار کنید
تبلیغات زیاد + ارزان دادن تا حد ممکن + پشتیبانی خوب هم باید باشه تا بهتون کمک کنه

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
برای درآمد میلیونی باید یکی از توزیع کننده های کله گنده بشی توی شهر یا حداقل منطقه خودتون مثل اینا http://irancell.ir/Layer2/?id=78
و کلا انحصار کنید
تبلیغات زیاد + ارزان دادن تا حد ممکن + پشتیبانی خوب هم باید باشه تا بهتون کمک کنه

منم منظورم همینه ، میخام ببینم چقدر سرمایه نیاز هست و چه چیزی هایی لازم دارم ؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
خیلی سخت میتونی نمایندگی مستقیم ایرانسل بشی

تازه فکر نکنم یک نفری بتونی این همه کار انجام بدی

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
حداقل 10 تومن و پارتی

اینو همینجوری گفتید یا تجربه دارید در موردش ...حالا پارتی برای چی ؟

بازگشت سرمایه چقدره به نظره شما .. یعنی چند ماه یا سال طول میکشه سرمایه برگرده و اینکه اصلآ توجیه اقتصادی داره ؟

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی سخت میتونی نمایندگی مستقیم ایرانسل بشی

تازه فکر نکنم یک نفری بتونی این همه کار انجام بدی

یک نفری که نه ، حتما چند نفر رو استخدام میکنم ..باید یک شرکت ثبت کنم و یک مکان تجاری که چند نفر کار پشتیبانی و فروش انجام بدن ..منتها میخام بدونم توجیه اقتصادی داره ، سرمایه بذاری ؟
کارت شارژ رو هرچه کمتر بخرم بهتره چون میتونیم با قیمته کمتر بدیم دسته مشتری ..منتها از قمت عمدش خبر ندارم ،،شما که توی کارت شارژ هستید میدونید اون کسانی که مستقیم از ایرانسل میخرن با چه قیمتی میخرن ؟
میخوام یک کار اساسی باشه باره همین نمیخوام بیگدار به آب بزنم... باید بازار رو قبضه کرد چون رقابت شدید زیاد هست

بالا