persian-internet
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 117
سلام
وقتی این تایپیک را دیدم و نمونه کارهای کسی که ادعای سئو داشت نتونستم طاقت بیارم و چیزی نگم
http://forum.persiantools.com/t357279-page9.html
دوستان من
دارم به شما توصیه میکنم کسی که 6 سال هست در نت فارسیه و تا حالا چند تا سایت عوض کرده و کلی مقاله سئو خونده ( یعنی خودم )
به دنبال یادگیری سئو باشید
تا کسی آمد گفت من یک سایتی زدم بازدید گوگل اش رفت بالا بیایید مال شما هم سئو کنم گول نخورید
شما خودتون مگه چتونه که نتونید یک افزونه وردپرس را تنظیم کنید ؟
به جز برخی از دوستانی که واقعا علم و هنر سئو را بلدن بقیه فقط افزونه نصب میکنن
گوگل در یک مقطعی بازدید شما را میبره بالا و باز کاهش میده ( در مورد خود من و برخی بوده این مورد )
که اون بازدید ناگهانی را شما فکر میکنید معجزه سئو کار بوده
بهترین راه برای سئو کردن سایت اینه که خودتون آموزش ها را فرا بگیرین و تجربه کسب کنید
تایپیکی که من در این پست براتون گذاشتم برید ببینید که چطور یک نفر میاد واسه بقیه سئو میکنه در حالی که اصول اولیه کد نویسی و سئو را هم نمی دونه !!!
به هر حال
صلاح سایت خود را وبمستران دانند
یا حق
وقتی این تایپیک را دیدم و نمونه کارهای کسی که ادعای سئو داشت نتونستم طاقت بیارم و چیزی نگم
http://forum.persiantools.com/t357279-page9.html
دوستان من
دارم به شما توصیه میکنم کسی که 6 سال هست در نت فارسیه و تا حالا چند تا سایت عوض کرده و کلی مقاله سئو خونده ( یعنی خودم )
به دنبال یادگیری سئو باشید
تا کسی آمد گفت من یک سایتی زدم بازدید گوگل اش رفت بالا بیایید مال شما هم سئو کنم گول نخورید
شما خودتون مگه چتونه که نتونید یک افزونه وردپرس را تنظیم کنید ؟
به جز برخی از دوستانی که واقعا علم و هنر سئو را بلدن بقیه فقط افزونه نصب میکنن
گوگل در یک مقطعی بازدید شما را میبره بالا و باز کاهش میده ( در مورد خود من و برخی بوده این مورد )
که اون بازدید ناگهانی را شما فکر میکنید معجزه سئو کار بوده
بهترین راه برای سئو کردن سایت اینه که خودتون آموزش ها را فرا بگیرین و تجربه کسب کنید
تایپیکی که من در این پست براتون گذاشتم برید ببینید که چطور یک نفر میاد واسه بقیه سئو میکنه در حالی که اصول اولیه کد نویسی و سئو را هم نمی دونه !!!
به هر حال
صلاح سایت خود را وبمستران دانند
یا حق