• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار رایتل: سیم کارت‌های رایتل را گران نخرید

IT GALAXY

Registered User
لایک‌ها
277

رایتل
شرکت رایتل پیرامون گرانفروشی سیم کارت های خود توسط افراد سودجو هشدار داد. روابط عمومی رایتل به زومیت اعلام نموده که برخی افراد سودجو، سیم کارت‌های نسل سوم این شرکت را با قیمتی بالاتر از آنچه توسط رایتل تعیین شده به فروش می‌رسانند.

مدیرکل روابط عمومی رایتل پیرامون فروش سیم کارت رایتل خارج از شبکه رسمی گفت:
با عنایت به استقبال گسترده هموطنان عزیز از سرویس های این اپراتور، اخیرا افرادی سودجو طی تماس تلفنی با شهروندان گرامی به بهانه فروش شماره های رند، شماره های مشابه دیگر اپراتورها و یا شرکت در قرعه کشی اقدام به فروش سیم کارتهای رایتل با قیمت های بالاتر از نرخ مصوب می نمایند که مورد تایید این اپراتور نیست.
طاهردوست با بیان اینکه قیمت سیم کارت های دائمی رایتل 120 هزار تومان، سیم کارت های اعتباری 20 هزار تومان و سیم کارت های دیتا نیز 20 هزار تومان می باشد، از کلیه هموطنان عزیز درخواست کرد از پاسخگویی به این قبیل تماس ها خودداری نمایند و مراتب را به مرکز تماس رایتل به شماره 2920-021 جهت پیگیرد قانونی اطلاع دهند.
وی در پایان خاطر نشان کرد که فروش سیم کارت های رایتل از طریق وبسایت رسمی شرکت به آدرس www.rightel.ir به آسانی صورت می پذیرد. همچنین فروش سیم کارت های رایتل در دفاتر فروش رسمی، مراکز پیشخوان دولت و مراکز خدمات ارتباطی با نر های مصوب انجام می شود.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

sadegh196

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
38
یکی نیس بگه ... تو خودت سیم هات گرون هست اگر راس میگی سیم هاتو ارزون کن!

دوست عزیز برای شروع همچین گرون هم داره نمیده یادتون نرفته که ایرانسل با 30000 تومان چندین سال پیش اغاز کرد

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حالا سیم هاش هیچی
تعرفه هاشم ارزونه؟!

واقعا !! 12500 تومن برای اینترنت موبایل اونم با 1 گیگ ترافیک !!

من 12500 برای اینترنت خونه میدم تازه با ترافیک نامحدود . دزدی که شاخ و دم نداره

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
من بسته ٣ ماهه خريدم ٣٢ تومن ،خيلي هم راضيم ، تعرفه هاش مناسب،سرعت عالي

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
منم می خواستم به خاطر اینترنتش بخرم تعرفه هاشو دیدم بی خیال شدم...

sadegh196

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
38
حالا سیم هاش هیچی
تعرفه هاشم ارزونه؟!

بله دوست عزیز چون تازه شروع کرده تعرفش هم مناسبه با توجه به فناوری 3G

خیلی خوبه یکم فکر کنید بعد صحبت کنید برای خونه قضیه فرق میکنه تا یه فناوری بی سیم همیشه در دسترس دوست عزیز

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خیلی خوبه یکم فکر کنید بعد صحبت کنید برای خونه قضیه فرق میکنه تا یه فناوری بی سیم همیشه در دسترس دوست عزیز

من کاملا فکر کردم و بعد صحبت کردم , اگه سرعت 1 مگ یا 2 مگ میداد با این قیمت شاید قضیه فرق میکرد ولی برای 128 هیچ فرقی نداره.

اگه به فناوری هست شما بهتره یه نگاهی بندازی ببینی کجا این فناوری رو با سرعت 128 ارائه میدن ؟ یه فناوری نوپا در کشور رو با یه سرعت منسوخ شده و منقرض شده عرضه میکنند.

ضمن اینکه توجه شما رو به نظرات دیگر دوستان هم جلب میکنم

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81

سلام.شما از کجا 1 نامحدود میگیرین 12500؟

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام.شما از کجا 1 نامحدود میگیرین 12500؟

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

من نگفتم 1 مگ 12500 , گفتم رایتل اینترنت 128 رو با 1 گیگ ترافیک میده 12500 که من 128 نامحدود رو میگیرم 12500

misna

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان گلم
میدونم شاید اینجا جاش نباشه ولی اگه میتونید کمکم کنید
من میخوام adls بگیرم میخواستم بپرسم از چه شرکتی بگیرم بهتره و خدماتش خوبه قعطی کمتر داره
از مخابرات اقدام کردم گفتن که دیگه نمیتونیم بدیم و افزایش نداریم
درضمن من اهواز هستم

sadegh196

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
38
من کاملا فکر کردم و بعد صحبت کردم , اگه سرعت 1 مگ یا 2 مگ میداد با این قیمت شاید قضیه فرق میکرد ولی برای 128 هیچ فرقی نداره.

اگه به فناوری هست شما بهتره یه نگاهی بندازی ببینی کجا این فناوری رو با سرعت 128 ارائه میدن ؟ یه فناوری نوپا در کشور رو با یه سرعت منسوخ شده و منقرض شده عرضه میکنند.

ضمن اینکه توجه شما رو به نظرات دیگر دوستان هم جلب میکنم

دوست عزیز اینجا ایران هست نه اروپا سرویسها رو باید در سطح خود کشور ایران با رقباش به سنجید نه اروپا فعلا که انحصار 3g در ایران دست رایتل هست بازار انحصاری میفهمید یعنی چه؟درضمن باز هم دارم تکرار میکنم که بدون فکر دارید حرف غیر منطقی میزنید.موفق باشید

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوست عزیز اینجا ایران هست نه اروپا سرویسها رو باید در سطح خود کشور ایران با رقباش به سنجید نه اروپا فعلا که انحصار 3g در ایران دست رایتل هست بازار انحصاری میفهمید یعنی چه؟درضمن باز هم دارم تکرار میکنم که بدون فکر دارید حرف غیر منطقی میزنید.موفق باشید

من اشتباه میکنم , نظر دیگران چی ؟ حتما اونها هم اشتباه میکنن !!

میدونی شرکت ها از چی لذت میبرند ؟ از افکار آدمهایی مثل شما که هرچی به خوردشون میدند این آدمها حال میکنید . کلا تو این مملکت , ملت اگه اراده داشتند و سرویس های آشغال این شرکت ها رو نمیگرفتند و اونها چند ماه ضرر میدادن متوجه میشدند که نمیشه هر آشغالی رو دست مردم داد.

ولی خوب تا زمانی که افکار امثال شما هست که فکر میکنند این رقم و این سرویس مطلوب هست اون شرکتها نیازی به تغییر نمی بینند.

نمیدونم شما چه اصراری داری بگی رایتل قیمتاش خوبه

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام...بهترین شرکت پارس انلاینه سرعتش فوق العادس...128نامحدودش سرعتش حدود2,3برابره512 مخابراته ولی قیمتای جفتشون تو یه حدود(من خودم هم مخابرات داشتم و الانم پارس آنلاین دارم) اگه ارزونتر هم میخوای512با دو گیگ دانلود تو ماه13500 اگع گرفتی هم اسم منو بگو ب عنوان معرفی کننده آرمان علایی

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داداش من هر چیو باید تو رنج خودش مقایسه کنی....مثلا تو ک نمیتونی ای دی اس الو با نسل سوم مقایسه کنی یا نسل سه رو با تیری جی اروپا مقایسه کنی اگه اینجوره منم میگم ای دی اس ال تو ایران قیمتش چهار برابره میانگین منطقس....رایتلو باید با همراه اولو ایرانسل مقایسه کنی: هر کیلوبایت اینترنت رایتل نیم ریاله واس ایرانسل پنج ریال و همراه اول هشت ریال ینی شونزده برابر رایتل گرونتر....سرعت ایرانسل تو بهترین حالت 32کیلو بایته واس همراه اول16 کیلوبات ولی رایتل تو بدترین حالتش32کیلو بایته و تو بهترین حالت128....تعرفه های تماسو الان دقیق یادم نیس ولی تو تماسم واس رایتل ارزونتر بود....اسمس ایرانسل10تومنه ولی واس رایتل8تومن کتعداد حروف رایتل دوبرابره ایرانسله...رایتل یا کلا نسل سوم و چارم واس اینترنت ثابت(تو خونه و.... هم استفاده کردن)ساخته نشده کلا اینا واس وقتیه تو خیابونی واس وقتیه ک مهمونی و.....شما رایتلو با ای دی اس ال مقایسه نکن ای دی اس الو نمیتونی از خونه دربیاری ولی رایتل...بگم بازم واست؟

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستی یه چیز دیگه...اینکه تعرفه تیری جی تو کشورهای اروپایی آمریکا ژاپن و....بطور میانگین30برابره تعرفه های رایتله....اگه هم فکر میکنی چرت میگم کافیه یه سرچ کنی تو اینترنت....یه چیز دیگم اینکه هنوز هیچ کشوری تیری جی با اینترنت نامحدود آرایه نداده بس ک گرونه و تو همه جا کیلوبایتی یا نهایتا مگی حساب میشه

بالا