• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار .... روش جدید کلاهبرداری

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان سرتون رو درد نیارم ... گفتم این اتفاق که قبل از عید برام افتاده رو براتون توضیح بدم تا اگه به مورد مشابهی برخورد کردید توی تله نیفتید.

قبل از عید برای انجام کاری رفتم مرکز شهر ... داشتم از خیابون رد میشدم که راننده ی یه خودروی L90 صدام زد .... فکر کردم میخواد آدرس بپرسه . گفتم بفرما؟ با یه بغضی توی گلو گفت آقا اگه کسی غریب توی شهر شما گیر کنه چیکار باید بکنه :)

گفت کل مدارک و پولا و کارتاشو دزدیدن و مونده که چیکار کنه ..... زن و بچه هم باش بودن .. خیلی هم شیک و پیک ... خلاصه ما هم فریب خوردیم و 30 تومن بش دادیم :D

شمارمو گرفت و قرار شد 2 روز بعد که رسید پولو پس بده که دیگه هیچ خبری ازش نشد ...

حالا فدای سر بچم ولی اگه یه روز به یکی برخورد بکنم که واقعا پول نداشته باشه و تو راه مونده باشه 1 ریال هم بش نمیدم ....

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
انگاری حالا با 30 تومن به کجا میخواست برسه . باک بنزینشم نمیتونه پر کنه . هی روزگار :eek:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ما هم یه بار ساندویچ خریده بودیم یه بنده خدایی گف پول ندارم برسم تا تهرون دو تومن دادم
یه سربازی هم 2 تومن
کلا من به قصد برگشت نمیدم و برای راضی بودن خدا کمک میکنم حالا طرف خودشه و خداش دیگه ...

______

ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
ما هم یه بار ساندویچ خریده بودیم یه بنده خدایی گف پول ندارم برسم تا تهرون دو تومن دادم
یه سربازی هم 2 تومن
کلا من به قصد برگشت نمیدم و برای راضی بودن خدا کمک میکنم حالا طرف خودشه و خداش دیگه ...

______

ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک

واقعا لایک داره حرفت
من هم اگه می دهم فقط برای رضای خدا
البته هم کارم به مو رسیده ولی پاره نشده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
احتمالا فهمیده استقلالی هستی ، نداده بهت :دی

cafe-naderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
چه جالب كپي اين اتفاق پنجشنبه گذشته واسه من افتاد يه اقايي با تندر و زن و بچش گفت ٢٠٠تومان بده .همه چيمو زدن منم حسابي سوال پيچش كردم تا بيخيال شد.گفتم من عابر بانك دارم بريم پيش يه خودپرداز زنگ بزن اشناهات بگو به حسابم پول انتقال بدن منم همون موقعه ميكشم ميده بهت.كپ كرد گفت نخواستم اقا.خدافظ

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چه جالب كپي اين اتفاق پنجشنبه گذشته واسه من افتاد يه اقايي با تندر و زن و بچش گفت ٢٠٠تومان بده .همه چيمو زدن منم حسابي سوال پيچش كردم تا بيخيال شد.گفتم من عابر بانك دارم بريم پيش يه خودپرداز زنگ بزن اشناهات بگو به حسابم پول انتقال بدن منم همون موقعه ميكشم ميده بهت.كپ كرد گفت نخواستم اقا.خدافظ

بهترین کار ممکن همینه.:thumbup:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
انگاری حالا با 30 تومن به کجا میخواست برسه . باک بنزینشم نمیتونه پر کنه . هی روزگار :eek:

دیگه .... روزی 3 تا آدم دل رحم :) مثل من تور کنه برجی 3 تومن کار میکنه !

ضمن اینکه من اون لحظه 30 تومن بیشتر همراهم نبود وگرنه اگه بیشتر بود هم بش میدادم ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واقعا لایک داره حرفت
من هم اگه می دهم فقط برای رضای خدا
البته هم کارم به مو رسیده ولی پاره نشده

طرف که ندار نبود که من بخوام واسه رضای خدا بش چیزی بدم و انتظار برگشت نداشته باشم!

خواستم بش کمک کنم تا کارش راه بیفته ... ولی فک کنم ثوابش باقی باشه نه ؟ :D

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
اقا ثواب چی؟
گداپروری کجاش ثواب داره؟!
قراره کمک کنی برو به نیازمند واقعی که مطمئنی نیازمنده کمک کن
اینا از کجا معلوم نیازمندن!
برای همه پیش اومده
طرف منو تو شهر دیده میگه شهرستانم.کیفم رو زدن پول ندارم برم شهرمون
منم خیلی راحت گفتم بیا بریم آژانس بگیرم برات تا ترمینال
به راننده هم پول میدم بلیط بگیره واسه شهرت
حتما هم باید سوار شی

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
جا داره منم یه خاطره بگم از این گداهای قرن 21 که واقعا هم پررو هستن !!!!

قضیه مال پارساله !
اومدم برم تو خونه دیدم یه زنی بدو بدو اومد سمتم و داد و بیداد های خانوم های خانوم ! وای سادم ببینم چی میگه ! گفت من اینجا توی میرداماد توی بیمارستان فلان که همچین بیمارستانی هم نیست اونجا پرستار هستم کیف و مدارکم رو ازم زدن میخوام برم خونم ، خونم شهریاره ! یه پولی به من بده ثواب داره . منم توی نگاه اول شک ام رفت که طرف گدا باشه دست کردم توی کیفم بهش یه 2000 تومنی دادم بعد زنه برگشت گفت این که کمه اون 10 تومنی رو هم بده ! منو میگی :blink::eek: گفتم زن حسابی من دارم بهت لطف میکنم کمک میکنم . گفت نه من کیفم رو زدن پول ندارم برم خونه و این پولی که داری میدی کمه !!!!!!!! بهش گفتم ببین از اینجا تا ونک پیاده میری ، 225 تومن میدی میری آزادی از اونجا هم 1000 میدی با اتوبوس میری شهریار تازه 775 تومن هم واست میمونه . حالا این 2000 رو هم بده من لازم نکرده من به تو کمک کنم :پی زن رو میگی ! هی داد و بیداد که هوووو 2000 رو بده !
منم در رو بستم و رفتم توی خونه !
گدا ها پر رو شدن ! یارو صاف صاف راه میره به خودش زحمت نمیده بره کار کنه تازه بهش پول هم که میدی طلبکاره که این کمه ! چه دوره و زمونه ای شده

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
یکبار یکی گفت پول ندارم برگردم روستامون گفتم بیا سوار تاکسیت کنم دربست ببره بذاره دم خونتون گفت نه تو پولشو بده من خودم میرم خجالت میکشم و فلان گفتم نه تو چیکار داری بیا من ببرمت دیگه .

یکبارم یکی گفت پول بده برم دارو بخرم گفتم بیا بریم داروخونه من بخرم .

اگه واقعا نیتش درسته که بیاد من همون کاری که میخواد رو براش انجام بدم . البته در مورد سرباز قضیه فرق میکنه .سرباز پول بخواد چه سوئ نیست چه راست چه دروغ هرچقدر بخواد میدم .سرباز با دنیا جماعت فرق میکنه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
دوستان سرتون رو درد نیارم ... گفتم این اتفاق که قبل از عید برام افتاده رو براتون توضیح بدم تا اگه به مورد مشابهی برخورد کردید توی تله نیفتید.

قبل از عید برای انجام کاری رفتم مرکز شهر ... داشتم از خیابون رد میشدم که راننده ی یه خودروی L90 صدام زد .... فکر کردم میخواد آدرس بپرسه . گفتم بفرما؟ با یه بغضی توی گلو گفت آقا اگه کسی غریب توی شهر شما گیر کنه چیکار باید بکنه :)

گفت کل مدارک و پولا و کارتاشو دزدیدن و مونده که چیکار کنه ..... زن و بچه هم باش بودن .. خیلی هم شیک و پیک ... خلاصه ما هم فریب خوردیم و 30 تومن بش دادیم :D

شمارمو گرفت و قرار شد 2 روز بعد که رسید پولو پس بده که دیگه هیچ خبری ازش نشد ...

حالا فدای سر بچم ولی اگه یه روز به یکی برخورد بکنم که واقعا پول نداشته باشه و تو راه مونده باشه 1 ریال هم بش نمیدم ....

داداش دقیقا عین همین اتفاقی که برای شما افتاده.منم تجربش کردم:rolleyes:
ولی با این فرق که طرف ماشینش 405 بود
اومد با زنو بچه اش یه طوری صحبت کرد که توی چشمم اشک جمع شده.خلاصه ماهم دلمون سوخت بهش پولی دادیم.
تقریبا یه چند ماهی میگذره.یادم نمیاد ولی میدونم شب یکی از این عیدها بود

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دیروز رفته بودم پاساژ رضا، یه دختر بچه اومد جلو گفت آقا برام نهار میخری بخورم؟
منو میگی: :.......(
گفتم آره چقدر میخوای؟
گفت من و داداش و بابام هستیم نفری 5 تومن میشه
شکم برد گفتم اینقدر نداره بدم که! یه چیز ارزونتر بگیرین خوب! تا دست کردم تو جیبم 5 تومن بدم دیدم رفت سراغ یکی دیگه :|
هنوز دو دل هستم این واقعا نهار میخواست یا کارش این بوده
اگر تو پاساژ کسی دید بگه وجدانم راحت بشه. شبا خوابم نمیبره D:

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
تو قم از این دزد ها زیادن ......... میان نزدیک حرم و جمکران . یه ساک بزرگ هم همیشه باهاشونه . میگن میخواهیم برگردیم دیارمون. پول برگشت نداریم . من چند باری کمک کردم . اما جدیدا دیگه میگم وایسا میبرمت میرسونمت. میگن الان که نمیخواهیم بریم .......... چند روز پیش دم حرم طرف همینو گفت . گفتم من با تاکسی هستم بیا برسونمت 72 تن و برات اتوبوس بگیرم . گفت پس صبر کن برم از حرم خانوادم رو بیارم . الان بر میگردم . 30 دقیقه هم صبر کردم نیومد....... البته همشون هم دروغ نمیگن....... بودن افرادی که دیدیم راست گفتن و فرستادیمشون رفتند.......... این مهمترین دلیلش نداری هستش. فقر بیچاره میکنه..........

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اقا ثواب چی؟
گداپروری کجاش ثواب داره؟!
قراره کمک کنی برو به نیازمند واقعی که مطمئنی نیازمنده کمک کن
اینا از کجا معلوم نیازمندن!
برای همه پیش اومده
طرف منو تو شهر دیده میگه شهرستانم.کیفم رو زدن پول ندارم برم شهرمون
منم خیلی راحت گفتم بیا بریم آژانس بگیرم برات تا ترمینال
به راننده هم پول میدم بلیط بگیره واسه شهرت
حتما هم باید سوار شی
گداپروری کدومه ؟؟؟ میگم طرف سوار L90 بود ... سر و وضع خودش و زنش و بچه هاشم آدم حسابی بود ....

اگه واقعا تو راه مونده بود نباید بش کمک میشد ؟

khaltagag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا که بحث داستان شد بزار منم یه داستان بگم.چند سال پیش داشتیم از حرم حضرت معصومه ع تو قم میرفتیم طرف خونه.یدفه دیدم یه بچه با باباش گریه کنان به سمت ما اومدند.خلاصه به جون ما افتاده بودند .میگفتند ما از ساوه اومدیم جیبمون رو زدند.الان موندیم چجوری برگردیم ساوه.خلاصه اونوقتا کرایه زیاد گرون نبود ما هم یقدری 2000 تومن بهشون دادیم.خلاصه تشکر کرد ورفت.اقا چند روز بعد دیدیم همون بچه بغل پاساژ کویتی نشسته.تا داداشم دیدش گفت بیا بریم .اقا رفتیم حالا داداشم بهش میگه خب تو مگه قرار نبود بری ساوه اینجا چکار میکنی .بچه هه گفت من کی میخاستم ساوه برم.حالا داداشم یغه شو چسپیده میگه پولو رد کن بیاد.من گفتم ولش کن بابا تو هم حال داریا.میگفت نه اینجور ادما رو باید پولو ازش پس بگیری.خلاصه یدفه دیدیم بچه پا به فرار گذاشت.ما هم دنبالش نکردیم.اره دیگه خلاصه تو این دوره زمونه مردم هزار جور مرض دارند.فکر کنم طرف معتاد بود:hmm:

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
دیروز رفته بودم پاساژ رضا، یه دختر بچه اومد جلو گفت آقا برام نهار میخری بخورم؟
منو میگی: :.......(
گفتم آره چقدر میخوای؟
گفت من و داداش و بابام هستیم نفری 5 تومن میشه
شکم برد گفتم اینقدر نداره بدم که! یه چیز ارزونتر بگیرین خوب! تا دست کردم تو جیبم 5 تومن بدم دیدم رفت سراغ یکی دیگه :|
هنوز دو دل هستم این واقعا نهار میخواست یا کارش این بوده
اگر تو پاساژ کسی دید بگه وجدانم راحت بشه. شبا خوابم نمیبره D:

بزار من برات یه داستان دیگه بگم که شب با خیال extra آسوده سر بر بالین بزاری
یه بار تو ماشین بودیم با مادرم یه مرد حدود 50 سال و کارگر مآب اومد دم ماشین به مادرم گفت حاج خانوم ما 3 تا کارگریم پول نداریم نهار بخوریم یه کمکی بکن ، مادرم در آورد 5 تومن داد به یارو بعد یارو در کمال وقاحت گفت با 5 تومن که نمیشه چیزی خرید یکم دیگه بده مادر منم که خدای دل رحمی 15 دیگه به یارو داد !!!!! من باش دعوا کردم که چرا دادی گفت کارگر بود مادر گناه داشت . به جون خواهرم که از همه دنیا عزیز تر هست برام بعد از 5 دقیقه من از ماشین پیاده شدم برم یه چیزی بگیرم دیدم یارو دست کرد تو جیبش یه دسته پول بود 2 تا تراول 50 شو خودم دیدم با کلی 5 یی و 2 یی ! قشنگ از کنارم رد شد !
اینا شگردهاشونه ، بعضی ها غیرت ندارن به خدا

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بزار من برات یه داستان دیگه بگم که شب با خیال extra آسوده سر بر بالین بزاری
یه بار تو ماشین بودیم با مادرم یه مرد حدود 50 سال و کارگر مآب اومد دم ماشین به مادرم گفت حاج خانوم ما 3 تا کارگریم پول نداریم نهار بخوریم یه کمکی بکن ، مادرم در آورد 5 تومن داد به یارو بعد یارو در کمال وقاحت گفت با 5 تومن که نمیشه چیزی خرید یکم دیگه بده مادر منم که خدای دل رحمی 15 دیگه به یارو داد !!!!! من باش دعوا کردم که چرا دادی گفت کارگر بود مادر گناه داشت . به جون خواهرم که از همه دنیا عزیز تر هست برام بعد از 5 دقیقه من از ماشین پیاده شدم برم یه چیزی بگیرم دیدم یارو دست کرد تو جیبش یه دسته پول بود 2 تا تراول 50 شو خودم دیدم با کلی 5 یی و 2 یی ! قشنگ از کنارم رد شد !
اینا شگردهاشونه ، بعضی ها غیرت ندارن به خدا

خدا بچه هاتو زیاد کنه یکمی از نگرانی در اومدم :..)

بالا