• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هـــمــــکــــاری در فـــروش مــــاد

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
با سلام و عرض ادب به کلیه دوستان محترم :D

شرکتــ بازرگـانـی دیـــاکــو بــعــد فـعـالـیــتـــ 4 سـالــه در فروش شهری و نـتـــ تصمیم بر آن گرفت جهت توسعه هر چه بهتر و بیشتر و همچنین ایجاد بستر مناسب توسعه فعالیت و تمرکز بر بازار ( اینترنت )سیستم همکاری در فروش طراحی و پیاده سازی نماید .
برای این منظور با چند تن از دوستان تبادل اطلاعات کردیم تــا در نـــهــایـــتــــ با شرکت تجارت الکترونیک جهان سیستم ایرانیان ( پـــادیــــنـــــا ) به توافق رسیدهــ و شروع به فعالیت نمودیم !!! :D

* سایت همکاری در فروش ما با نام مـــــاد شروع به فعالیت نموده است ( کلا من به اسم های قدیمی علاقه شدید دارم :cool: )

diyacooooo.jpg

* خدمت دوستان عرض کنم که من کلا فعالیتم در باب تهیه و عرضه محصولات توانبخشی است اگر به سایت دیـــاکـــو هم مراجعه کنید به صحت حرف من میرسید سعی من هم این بود فقط در این زمینه سیستم همکاری در فروش داشته باشم ولی .....

این چــنــد وقتی که سیستم بالا اومده از خیلی ها نظر خواهی کردم ،دوستان گفتن اگر امکانش هست محصولات دیگر و کلا محصولاتی که فروشش ساده تر باشه به سیستم اضافه بشه و چون ما امکان واردات و تهیه مستقیم کالا را داریم این مشکل حل شده است و به مرور محصولات بیشتر به سیستم اضافه می گردد
((( فقط از دوستان خواهشمندیم محصولاتی که به نظرشون میرسه بهش احتیاج دارن اعلام کنن )))

*** فعلا با این محصولاتی که داریم و شروع به کار کردیم پورسانت فروش بابت محصولات از 25% تا 40% است من نمیدونم کمه یا زیاده خوبه یا نیست کلا به بزرگواری خودتون ببخشید :happy:
این نکته رو بگم ممکن است محصولات جدید که به سایت اضافه میشه این درصد برای اونا تغییر بکنه !!! بنابراین این پورسانتی که اکنون اعلام شده است فقط برای محصولات توانبخشی است ;)

****** این رو هم بگم من کلا به سقف و این چیزا اعتقادی ندارم پس هر کسی هر چقدر تو سیستم کار کرده و بهش نیاز داره بهم اعلام کنه انتقال وجه میدم مهم هم نیست کدوم بانک حساب دارید فقط حساب داشته باشید :lol:

فعلا چون کار زیاد ریخته سر من طفلی ممکن است سیستم مشکلاتی داشته باشه من هم قبول دارم کسی جای به مشکل خورد اعلام کنه من تمام قد در خدمت ایشون هستم و ایشالا مشکلات را تا چند وقت آینده کامل برطرف نموده و سیستمی بهتر با پشتیبانی کامل تر در خدمت دوستان ارئه میدهیم :)

**** کسی محصولات توانبخشی به صورت عمده نیاز داشت فقط کافیه اعلام کنه

در آخر از آقای فرشاد شمشاد دوست عزیز و گرانقدر خودم کلی تشکر می کنم که خیلی بهم کمک کرده :rolleyes:

در آخر میگم من جون بودم خام شدم من این کاره نبودم ولی نمیدونم چرا شدم :D:lol:

پشتیبانی : 09194501457 2651640-0811
پشتیبانی یاهو : Mr.Diyaco

ارادتمند
وحید صادقی راد
شرکت دیاکو غرب گستر ( دیاکو )

Last edited:

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم موفق باشین !

فقط محصولات جنسی کار میکنید ؟

به صورت عمده هم این محصولات رو میفروشین ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سوال دیگه اینکه برای محصولاتتون بنر به اندازی کافی و در همه اندازه ها دارید ؟

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم موفق باشین !

فقط محصولات جنسی کار میکنید ؟

به صورت عمده هم این محصولات رو میفروشین ؟

با سلام و عرض ادب

خدمت دوستم عرض کنم من شرکتم بصورت تخصصی محصولات توانبخشی به فروش می رساند
4 سال بیشتر در این صنف هستیم :D ( به صنف خودم افتخار می کنم:cool: )
به سایت دیــــاکــــو مراجعه کنید متوجه می شوید که هر چی تو ایران باشه که بابت این بخش باشد نمایندگی اون محصول را دارن ;)
بــــلـــــه به صورت عمده هم کار می کنم اگر نیاز دارید ایمیل خود یا شماره فکس اعلام نمایید برای شما لیست قیمت و محصولات موجود را ارسال می کنم:)

در آخر بگم فقط محصولات توانبخشی کار نمی کنم ..... :blink: با دوستان صحبت کردیم دیدم به محصولات دیگر هم نیاز هست و چون تهیه جنس برای شرکت من کاری نداره در کل تصمیم گرفتم کلیه محصولات مورد نیاز فروشگاه دار های در سطح نت را تهیه و عرضه کنم که با خیال راحت و آسوده کسب درآمد نمایند

محصولات ارائه شده : 1- محصولات توانبخشی دارای مجوز یا غیره ( فرقی نمی کنه در کل هرچی خواستید بگید )
2- محصولات تله شاپینگ 3- محصولات عمومی فروش در فروشگاه های اینترنتی ( شامل دستبد گردنبند ساعت و ..... )

محصولات توانبخشی و تله شاپینگ مسئول فروش با خود من است ولی محصولات عمومی فروش در نت بزودی مسئول فروش آن اعلام میشود :)

ارادتمند
وحید صادقی راد
مدیر عامل دیاکو غرب گستر

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
برای فروش این چیزا مجوز لازم نیست ؟ اگر آره شما دارید ؟

با سلام و عرض ادب

خدمت دوستم عرض کنم که محصولات توانبخشی به 2 دسته تقسیم می شود
1- مجوز دار 2- غیر مجوز دار :wacko:

من خودم هر 2 گروه را کار می کنم ولی ...... :blink:

توجه کنید در سایت رسمی خودم دیاکو فقط محصولاتی موجود است که مجوز دارند پس ما سعی کردیم محصولاتی در سایت ماد و فروشگاه ماد عرضه کنیم که تمامی آنها مجوز کتبی از وزارت بهداشت داشته باشند و شما به راحتی به کسب درآمد بپردازید

بله خودم جواز کسب دارم و کلا مجوز پخش محصولات پزشکی دارم من به جز نت فروش شهری دارم و همچنین آگهی در روزنامه های سطح شهر و آگهی نامه ها و دفتر ما در همدان قرار دارد آدرس دفتر کار منو می تونید از قسمت تماس با ما سایت دیاکو بدست بیارید

2- محصولات غیر مجاز را در سیستم همکاری در فروش قرار ندادیم ! ولی خودمون در سطح اینترنت و شهر تک فروشی داریم یا به صورت عمده برای همکار ها تهیه می کنیم
محصولات مجاز و غیر مجاز در سایت اکسین مارکت وابسته به دیاکو غرب گستر می توانید مشاهده کنید

3- سعی کردیم محصولات بنر داشته باشه .... و کم و کسری هم دادیم طراحی کنند که به مرور به سیستم اضافه می شود

موفق باشید
ارادتمند
وحید صادقی راد
مدیر عامل دیاکو غرب گستر

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام لطفا لیست قیمت رو برای بنده ارسال کنید

saadat.kh (at) gmail.com

Last edited:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
در آخر از آقای فرشاد شمشاد دوست عزیز و گرانقدر خودم کلی تشکر می کنم که خیلی بهم کمک کرده

خواهش میکنم جناب صادقی شما لطف دارید ..
ما بر حسب وظیفه هر کاری بتونیم برای کاربران و شما انجام خواهیم داد و هیچ منتی نخواهد بود..

سیستمون را تبریک عرض میکنم و امیدوارم به کمک مشاوره های تیم پادینا بتونیم فروشگاه شمارا به یکی از ایشاپ های پر فروش ایران تبدیل کنیم.

ارادتمند
فرشاد شمشاد

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

محصولات ارائه شده : 1- محصولات توانبخشی دارای مجوز یا غیره ( فرقی نمی کنه در کل هرچی خواستید بگید )
2- محصولات تله شاپینگ 3- محصولات عمومی فروش در فروشگاه های اینترنتی ( شامل دستبد گردنبند ساعت و ..... )

درود جناب صادقی

بهتون تبریک میگم و براتون ارزوی موفقیت می کنم . گویا توی یاهو برام اف گذاشته بودید که نبودم . فردا اگر انلاین باشین باهم گفتگو می کنیم .

در مورد لیست عمده لطف بفرمایید لیست رو برام میل کنید . به ایمیل یاهوی همون ایدی مسنجرم. فکسمون چند روزه کلا صفحات رو نصفه میگیره و کسی هم نمیدونه چشه !

فکر می کنم می تونیم همکاری خوبی باهم داشه باشیم . بخصوص که ما میتونیم محصولات توانبخشی رو از شما تهیه کنیم و همچنین در مورد تامین موارد دو و سه ( بخصوص زیورآلات مختلف ) بزودی کاملا ساپورتتون کنیم .

منتظر لیست عمده محصولات شما هستیم .

همچنین مثل شرکتهای عرضه کننده تهران ، اگر همکاری بصورت فروش امانی یا مدت دار با دکترها و متخصصین زنان و زایمان دارای کد **** پزشکی و مطب هم دارین ، می تونیم به این شکل هم باهم کار کنیم چون توی تیم مشاوره و فروش خودمون ، با چنین متخصصی نیز برای کار مشاوره مشتریان و تامین محصولاتمون قرارداد داریم .

ارادتمند
مهندس صدیق

Last edited:

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
افتتاح سیستمتون رو تبریک می گم ، ایشالا شاهد پیشرفت روز افزونتون باشیم.

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
با سلام و عرض ادب به همگی !

تشکر بسیار زیاد بابت تبریک دوستان :)

بابت پیشنهاد دوست عزیزم که گفتن کلمه همکاری در فروش ماد را از زیر بنر ها بردارم چشم اصلاح می شود

خدمت دوستان عزیز عرض کنم چشم تا شب لیست قیمت به تمامی همکار ها و کسانی که به قیمت عمده محصولات نیاز دارند ترتیب اثر خواهم داد

شرمنده بابت کندی و کمی تاخیر .... فعالیت های من زیاد چند روزی و دست تنها هستم شما به بزرگواری خودتون من را ببخشایید :)

ارادتمند
وحید صادقی راد
مدیر عامل دیاکو غرب گستر

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
سلام. لطفا لیست قیمت عمده محصولات را برای من ارسال کنید .

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
با سلام و عرض ادب
برای تمامی دوستان قیمت عمده محصولات ارسال شد
لطفا نظرات خود را اعلام فرمایید
سوالی داشتید در خدمت هستم
ارادتمند
وحید صادقی راد
مدیر عامل دیاکو غرب گستر

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
با سلام و عرض ادب
برای تمامی دوستان قیمت عمده محصولات ارسال شد
لطفا نظرات خود را اعلام فرمایید
سوالی داشتید در خدمت هستم
ارادتمند
وحید صادقی راد
مدیر عامل دیاکو غرب گستر

عزيز تبريك ميگم
لطفا" قيمت عمدرو هم برام بفرستش

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان کسی از ایشون جنس عمده گرفته ؟

پ.ن :جناب دیاکو جسارت بنده را ببخشید

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
درود فراوان
تبريكات بنده رو پذيرا باشيد !

لطفا ليست محصولات و قيمت رو ارسال كنيد (عمده)

پايدار باشيد
ياسين

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان کسی از ایشون جنس عمده گرفته ؟

پ.ن :جناب دیاکو جسارت بنده را ببخشید

با سلام و ارادت
نه عزیزم مشکلی نیست
سایت اصلی شرکت ما میشه >>>> www.diyaco.ir
من تا الان با بچه ها انجمن کار نکردم ولی اگر می خواهید از کسی سوا کنید مثلا این سایت هست >>>> http://i3ex.com/
محصولات از من میگیرن بچه های اصفهان هم هستند
موفق باشید
ارادتمند

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام
دیاکو جان اینا مجوز دارن ؟
چه شکلیه قضیه پس فردا خر ما رو نگیرن مثل فیلم و سریال ؟

بالا