• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هفته ای 1 دلار با روزی 3 دقیقه فعالیت

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
منم ثبت نام کردم
شماخودتون دریافتی داشتین؟

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
دوستان عزیز سایتهای کلیکی یعنی اتلاف وقت خود و به هدر دادن خلاقیت و فرصتهای خوبی که از دست می روند .... !

شما داری از روش های دیگه بد میگی که کسب درآمد از فروش کارت شارژ رو تبلیغ کنی. هر کس هر جور دلش میخواد وقتش رو میگذرونه، چه کلیک کردن یا هر روش دیگه ای!
شما که داری هی تبلیغ میکنی برای این کار، این که پولی هست! فرض کنیم که هزینه کردیم و فروشگاه رو راه انداختیم، چه تضمینی هست که اونقدر بازدید داشته باشه که فروش بالا باشه؟ مثلا یه کارت شارژ بفروشیم چقدر سود میکنیم؟ الان که این همه روش برای شارژ هست (مثل تلفن 8734-021) آدم باید دیوونه باشه بیاد 261 هزار تومن بده این کارو کنه!

مشاهده پیوست 324223

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
یه قانونی هست که اول کار نمیگه ولی وقت برداشت به شما خواهد گفت و اونم اینه که میگه شما هرچه قدر که تو سایت آپگرید کردید تا دو برابر اون بابت فعالیت میتونید به دست بیارید یعنی اگر شما برای مثال 3 دلار سرمایه گذاری کردید تا شش دلار با فعالیت کلیک کردن به شما میده

***سلام دوستان عیدتون مبارک***
نمیدونم چرا هیچکس نمیاد بگه که این سایت اسکمه! استارتر این تاپیک هم که مطمئنا زودتر از من به مبلغ قابل برداشت رسیده و نتونسته برداشت کنه نیومده اینجا بگه تا وقتمون رو تلف نکنیم.
دوم فروردین به 3 دلار رسیدم، میخواستیم بریم شهرستان عجله داشتم... درخواست برداشت دادم که یه چیزی نوشت که فکر کنم منظورش این بود که باید مبلغی رو سرمایه گذاری کنم تا بتونم برداشت کنم. امروز رسیدم خونه، دوباره رفتم درخواست برداشت دادم که دیدم نوشته مینیمم برداشت 3.5 دلار!!! اومدم بگم این سایت و تمام سایت هایی که ظاهرش شبیه این سایته کلاهبردارن!

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
***سلام دوستان عیدتون مبارک***
نمیدونم چرا هیچکس نمیاد بگه که این سایت اسکمه! استارتر این تاپیک هم که مطمئنا زودتر از من به مبلغ قابل برداشت رسیده و نتونسته برداشت کنه نیومده اینجا بگه تا وقتمون رو تلف نکنیم.
دوم فروردین به 3 دلار رسیدم، میخواستیم بریم شهرستان عجله داشتم... درخواست برداشت دادم که یه چیزی نوشت که فکر کنم منظورش این بود که باید مبلغی رو سرمایه گذاری کنم تا بتونم برداشت کنم. امروز رسیدم خونه، دوباره رفتم درخواست برداشت دادم که دیدم نوشته مینیمم برداشت 3.5 دلار!!! اومدم بگم این سایت و تمام سایت هایی که ظاهرش شبیه این سایته کلاهبردارن!

دوست عزیز یک طرفه قضاوت نکنید . لطفا از لینک زیر دیدن کنید !

http://forum.persiantools.com/t374730.html
http://forum.persiantools.com/t374730.html

برای تشخیص ، معتبر بودن این سایتها راههای زیادی هست که باید به آنها پی ببرید . در لینک بالا بزودی همه ی اون مسائل رو خواهم گفت !

kenzo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مي خواي تو يك هفته 1 دلار بگيري از سايت كليكي جديد بدو تا اسكم نشده
مينيمم پرداخت 1 دلار

بالا