• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هك شدن سرور سايت

aquaquest

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام خدمت شما دوستان گرامي
چند روز پيش سروري كه من از آن هاست گرفته ام هك شد و در نتيجه سايت هاي من نيز هك شد، در حال حاضر بخشي از مشكلات برطرف شده و بخشي از قسمت هاي سايتم بالا مي آيد، اما اين آدرس هكرها در تمامي آدرس ها موجود مي باشد مي خواستم جويا شوم كه چگونه بايد آن را حذف كنم؟
ضمن اينكه بعد از اين ماجرا قصد تعويض سرويس دهنده هاستم را نيز دارم، اگر هاستينگ معتبر يا قيمت مناسب هم سراغ داريد لطف كنيد ذكر كنيد؟
مشخصات هاست من در حال حاضر: فضا يك گيگ، بقيه امكانات نامحدود
4a1gg3x68s9fz7clztp.jpg

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شاید تو فایل .htaccess یه redirect گذاشته که صفحات دیگه رو Redirect میکنه با صفحه هک

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
یادمه دو سال پیش سایتی که من داشتم هم سرورش هم شده بود ، اما طرف بک آپ گذاشت سایت اومد یک هفته قبل ، هیچ چیز خاصی هم حس نمیکردی که جایی عوض شده باشه
از اون سرور های آشغالی بود فکر کنم دوهزار تومن خریده بودم..

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام خدمت شما دوستان گرامي
چند روز پيش سروري كه من از آن هاست گرفته ام هك شد و در نتيجه سايت هاي من نيز هك شد، در حال حاضر بخشي از مشكلات برطرف شده و بخشي از قسمت هاي سايتم بالا مي آيد، اما اين آدرس هكرها در تمامي آدرس ها موجود مي باشد مي خواستم جويا شوم كه چگونه بايد آن را حذف كنم؟
ضمن اينكه بعد از اين ماجرا قصد تعويض سرويس دهنده هاستم را نيز دارم، اگر هاستينگ معتبر يا قيمت مناسب هم سراغ داريد لطف كنيد ذكر كنيد؟
مشخصات هاست من در حال حاضر: فضا يك گيگ، بقيه امكانات نامحدود
4a1gg3x68s9fz7clztp.jpg

دوست عزیز اگه تمایل داشته باشی می تونی از میزبانی وب پادسان هاست استفاده کنی
پادسان هاست: میزبانی وب، نمایندگی هاستینگ، سرورهای مجازی و اختصاصی

موفق باشی

بالا