saveyourlife
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
سلام به دوستان عزیز من یه مشکل جدی در مورد دی وی دی رایتر هام دارم یه دی وی دی رایتر ایسوس و یه ال جی دارم که هر دو آی دی ای هستن بعضی وقت ها با ایسوس که ایمج می گیرم n تا اررور تو دی وی دی پیدا می کنه و سرعت ایمج گرفتن به صفر میرسه و ناموفق می مونه در صورتی که همون دی وی دی رو با همون برنامه و رایتر ال جی ایمیج می گیرم هیچ ارروری نداره .
مشکل دوم اینجاست که ال جی سرعت ایمج گیریش از 4X بالانر نمیره در صورتی که ایسوس به 12x هم میرسه!
وضعیت مستر و اسلیو بودن هر دو رو چک کردم و حالت های مختلف رو تست زدم ولی به جواب نرسیدم
احتمال مشکلات نرم افزاری رو دادم winaspi32.dll گرفتم باز هم جواب نگرفتم ، بعضی وقتا با ور رفتن به ایسوس ( تغییر جامپر ، تعویض کابل آی دی ای ) مشکل ایمج گیریش ( بدون اررور ) حل میشه ولی قطعی نیست
نرم افزارهایی که استفاده می کنم:
الکول، نرو، کلون،دی وی دی دیکرایپتر
این مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
از دوستان عزیز می خوام اگر کسی می تونه منو راهنمایی کنه .
ممنونم
مشکل دوم اینجاست که ال جی سرعت ایمج گیریش از 4X بالانر نمیره در صورتی که ایسوس به 12x هم میرسه!
وضعیت مستر و اسلیو بودن هر دو رو چک کردم و حالت های مختلف رو تست زدم ولی به جواب نرسیدم
احتمال مشکلات نرم افزاری رو دادم winaspi32.dll گرفتم باز هم جواب نگرفتم ، بعضی وقتا با ور رفتن به ایسوس ( تغییر جامپر ، تعویض کابل آی دی ای ) مشکل ایمج گیریش ( بدون اررور ) حل میشه ولی قطعی نیست
نرم افزارهایی که استفاده می کنم:
الکول، نرو، کلون،دی وی دی دیکرایپتر
این مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
از دوستان عزیز می خوام اگر کسی می تونه منو راهنمایی کنه .
ممنونم