• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همبرگر کاله با طعم اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ههههههههههههه

HomeFront

Registered User
لایک‌ها
92
این کاله کلا محصولاتش آشغال شده . به گند کشیده همه چیو

HomeFront

Registered User
لایک‌ها
92
الان همبرگر مخصوص 90% گوشت اروئی سرخوندم خوردم از آشغالای دیگه بهتر بود :D

راستی 3 نوع داره ها این 90% ش خوبه ها. 95% یه آشغال بد مزست:general108:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
کاله داره از شهرت سابقش سواستفاده میکنه و جنس بی کیفیت به خورد مردم میده، پنیرش را خریدم به خدا توش آشغال بود البته معلوم نبود چیه ولی مثل تفاله نارنجی بود. فکر کنم دستگاه هاشون را سالی یک بار تمیز نمیکنن.

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
سری اخر همبرگرش رو گرفتم بد شده بود
جوجه کبابش قبلا خیلی عالی بود ولی خدیدا مرغ کهنه میریزه واقعا حال بهم زن شده

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
سری اخر همبرگرش رو گرفتم بد شده بود
جوجه کبابش قبلا خیلی عالی بود ولی خدیدا مرغ کهنه میریزه واقعا حال بهم زن شده

جوجه کباباشون از گوشت مرغای تخم گذار پیر هست که جلوی سگ هم بندازی نمیخوره... همبرگر را هم که قبلا گفتم: سنگدان، روده، دنبلان و آت و آشغالای دیگه

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
بله متاسفانه اخیرا جوجه کباب های کاله و البته دیگر برندها! از پیر مرغ هایی ست که علاوه بر بوی ضخم! به سختی زیر دندون جویده میشه...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
بله متاسفانه اخیرا جوجه کباب های کاله و البته دیگر برندها! از پیر مرغ هایی ست که علاوه بر بوی ضخم! به سختی زیر دندون جویده میشه...

من خودم مرغ میخرم و 24 ساعت میذارم طعم دار بشه با آبلیمو و ماست و زعفران و پیاز و ....

بعدش هم یکسری چوب خشک که همیشه از هرس درختای سال گذشته مونده میذارم داخل کباب پز بزرگ (منقل) و داخل حیاط خونه آتیش معرکه ای راه میندازم و جوجه ها را کباب نموده و میزنم به بدن! و آخرش هم خاکستر را چال میکنم توی باغچه! خیلی تر و تمیزو بهداشتی! بستگی به نوع چوبی هم که استفاده کنی کبابت مزه مختلف میگیره، با چوب آلو درست کنی یه طعم داره و هر چوب دیگه یک طعم دیگه! البته نباید مرغ را روی آتیش بذاری باید بذاری ذغال بشه...

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
دوستانی که می گن میریم بیرون فقط مرغ می خوریم فکر کردین چون مرغه همه چیز بهداشتی شد
چی میدونید فروشنده برای یه ذره سود بیشتر مرغ رو تحت چه شرایطی خریده. یه سری مرغ ها هستند بخاطر بیماری زود کشتارشون می کننند از بس بهشون انتی بیوتیک تزریق کردن و تو بافت گوشت شون جمع شده رنگ گوشتشون میشه صورتی همون هارو با قیمت کمتر می فروشن به رستوران ها و سوخاری فروش ها.

تا وقتی مثل من رفیق مرغدار نداشته باشید نمی فهمید اوضاع چقدر خرابه.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
دوستانی که می گن میریم بیرون فقط مرغ می خوریم فکر کردین چون مرغه همه چیز بهداشتی شد
چی میدونید فروشنده برای یه ذره سود بیشتر مرغ رو تحت چه شرایطی خریده. یه سری مرغ ها هستند بخاطر بیماری زود کشتارشون می کننند از بس بهشون انتی بیوتیک تزریق کردن و تو بافت گوشت شون جمع شده رنگ گوشتشون میشه صورتی همون هارو با قیمت کمتر می فروشن به رستوران ها و سوخاری فروش ها.

تا وقتی مثل من رفیق مرغدار نداشته باشید نمی فهمید اوضاع چقدر خرابه.

ممنون از اطلاع رسانی، به نظرم فست فود و غذای بیرون 2-3ماهی یک بار اونم پیتزا از جایی که اطمینان داری و برای هوس... بیشترش دیگه ضرره

بالا