• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همفکری جهت ایجاد سایت برای موسسه خیریه

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
دوستان! یه سوال و مشورت:
من عضو یه موسسه خیریه هستم و حمایت از کودکان بی سرپرست و مستمند رو بر عهده داره.
این موسسه با مجوز رسمی از سال 87 شروع به کار کرده ولی دامنه فعالیتش فقط در بیرون بوده. یعنی روی نت متمرکز نشده.
حالا به فکرم رسیده که همین پیشنهاد علی رو برا این موسسه خودمون عملی کنم البته بدون هیچ چشمداشت مالی.
چون من خودم از اعضای افتخاری این موسسه هستم و این کار رو برای اهداف خیریه و جذب کمکهای مالی بیشتر انجام میدم و هدف، شغل و بیزینس و اینجور چیزا نیست. شغل خارج از نت دارم. دو تا هم وب برای سرگرمی و علاقه خودم تو نت دارم.
اینو میخوام اگه به نظرتون خوب باشه و ببینم حمایت وبمسترهای اینجا خوبه، با هیئت مدیره مطرح کنم و عملی بشه.
حالا سوالاتی که دارم:
1- حمایت وبمسترهای اینجا از لحاظ گذاشتن بنر در سایتهای پربازدیدشان و ...
2- همفکری در راه اندازی سایت مثل انتخاب سیستم مدیریت محتوا و تخفیف در طراحی یا اختصاصی سازی قالب و نصب درگاه پرداخت آنلاین و ... (پرداخت آنلاین رو که به نام و مجوز موسسه خیلی راحت میشه گرفت. نه؟)
3- به نظرتون ماهانه چقدر کمک مالی جمع میشه از این سایت؟ ( با در نظر گرفتن حداقلها و حمایتهای شما دوستان)
ممنون میشم جواب سوالها رو بدین تا من بتونم جواب برا سوالهای اعضای هیئت مدیره داشته باشم. میدونین که، برا کسانی که دور از محیط نت هستند درک موضوع کمی مشکله و باید خیلی دقیق و محتاطانه به سوالهای فراوانشون جواب داد.
در ضمن، فعالیت موسسه به صورت کشوری نیست و مربوط به یکی از استانهای بزرگ کشور (تهران نیست) میشه. فیدبک به نظرتون چجوری میشه؟
بینهایت ازتون سپاسگزارم.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یک نکته را بگم :) با اینکه پیشنهاد را خودم دادم ولی علت اینکه پیشنهاد را دادم این بود که میخواستم برای همان بنده خدا که نمیشناسمش استفاده بشه :) نه برای جای دیگه به علت شرایطی که داشت.

1- حمایت وبمسترهای اینجا از لحاظ گذاشتن بنر در سایتهای پربازدیدشان و ...
من شخصا گفتم الان بنر یک موسسه را گذاشتم ولی کلا به موسسه ها اطمینانی ندارم :) انگیزه ام به آن شخص که واقعا درگیر مشکل هست بیشتر از یک موسسه است.

2- همفکری در راه اندازی سایت مثل انتخاب سیستم مدیریت محتوا و تخفیف در طراحی یا اختصاصی سازی قالب و نصب درگاه پرداخت آنلاین و ... (پرداخت آنلاین رو که به نام و مجوز موسسه خیلی راحت میشه گرفت. نه؟)

سیستم مدیریت محتوای خاصی نمیخواد نهایتش 4-5 تا صفحه هست که معرفی موسسه ، اهداف ، اطلاعات تماس و شرح فعالیت ها و اخبار موسسه هست که با وردپرس یا جوملا میشه راه انداخت.
پرداخت آنلاین هم که با مجوز موسسه میشه گرفت و یه اسکریپت که از نت میخرید با هزینه 50 هزارتومن + هاست و دامنه که میشه 20تومن تا 30 تومن

3- به نظرتون ماهانه چقدر کمک مالی جمع میشه از این سایت؟ ( با در نظر گرفتن حداقلها و حمایتهای شما دوستان)

این بستگی به 1-میزان نمایش بنر 2-اعتمادسازی سایت موسسه داره پارامتر اول مهمه که بشه گفت چقدر جذب کمک مالی میکنه :)

ممنون میشم جواب سوالها رو بدین تا من بتونم جواب برا سوالهای اعضای هیئت مدیره داشته باشم. میدونین که، برا کسانی که دور از محیط نت هستند درک موضوع کمی مشکله و باید خیلی دقیق و محتاطانه به سوالهای فراوانشون جواب داد.

موسسه خیریه مگه نبود ؟ هزینه کار که نهایت 100تومن میشه هزینه ای نیست که موسسه بخواد روش فکر کنه ... من فکر میکردم که هر کمکی بدستشان برسه میگن خداروشکر میتونیم به چند نفر بیشتر کمک کنیم :دی اینجوری که شما میگی انگار شرکته داره روی سرمایه گذاری تو نت بررسی میکنه که سود داره براش یا نه :دی

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
من شخصا گفتم الان بنر یک موسسه را گذاشتم ولی کلا به موسسه ها اطمینانی ندارم انگیزه ام به آن شخص که واقعا درگیر مشکل هست بیشتر از یک موسسه است.
اون شخص هم برا فعالیت خیریه باید مجوز رسمی از بهزیستی بگیره و یه موسسه تشکیل بده. یعنی همون شخص هم میشه یه موسسه. به شخص مجوز نمیدن. پس اینجوری به اونم انگیزه ندارین؟
موسسه یه موسسه خصوصیه.

سیستم مدیریت محتوای خاصی نمیخواد نهایتش 4-5 تا صفحه هست که معرفی موسسه ، اهداف ، اطلاعات تماس و شرح فعالیت ها و اخبار موسسه هست که با وردپرس یا جوملا میشه راه انداخت.
پرداخت آنلاین هم که با مجوز موسسه میشه گرفت و یه اسکریپت که از نت میخرید با هزینه 50 هزارتومن + هاست و دامنه که میشه 20تومن تا 30 تومن
ممنون از راهنمایی و اطلاعات. اینا رو تقریبا میشه گفت خودم انجام میدم فقط در مورد احتمالا یه کم اختصاصی سازی قالب و نصب درگاه به کمک نیاز خواهم داشت.

این بستگی به 1-میزان نمایش بنر 2-اعتمادسازی سایت موسسه داره پارامتر اول مهمه که بشه گفت چقدر جذب کمک مالی میکنه
درسته. منم میخوام همین مورد 1 رو اطلاع داشته باشم. که وبمسترهای اینجا تا چه حد اعلام حمایت میکنن.

موسسه خیریه مگه نبود ؟ هزینه کار که نهایت 100تومن میشه هزینه ای نیست که موسسه بخواد روش فکر کنه ... من فکر میکردم که هر کمکی بدستشان برسه میگن خداروشکر میتونیم به چند نفر بیشتر کمک کنیم :دی اینجوری که شما میگی انگار شرکته داره روی سرمایه گذاری تو نت بررسی میکنه که سود داره براش یا نه :دی

دقیقا چون یه موسسه خصوصیه نه دولتی که بودجه مشخصی داشته باشه به همین خاطر شما 100 تومن نگو، حتی 50 تومن هم بدون دلیل و منطق خرج نمیشه. اونا اگه قانع نشن که این سایت میتونه کمک مالی جمع کنه میگن این 50 تومن چرا باید صرف کاری بیهوده بشه. چون پولهایی که وارد موسسه میشه رو امانتی از طرف مردم و خیرین میدونن که نباید صرف هیچ و پوچ بشه.
من اگه نتونم این طرح رو براشون توجیه کنم سوای هزینه اولیه ی راه اندازی سایت، حتی در مورد گرفتن درگاه هم که به مجوز نیاز داره، خودشون رو درگیر نمیکنن و خلاصه وقت نمیذارن. چون این کار رو بیهوده میدونن.
هدفم از این بحث اینه که این طرح توسط همه اعضای هیئت مدیره کاملا جدی گرفته بشه. نه اینکه به دید یه طرح بچگانه بهش نگاه کنند.

ممنونم از همفکریتون.

بالا