• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه جيز در باره نوكيا Touch UI

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
S60 full Touch UI

gsmarena_001.jpg

gsmarena_002.jpg

صفحه نمايش 3.5 اينج (16 مليون رنكَـ)

multi touch مثل آيفون

و
sporting quad-band GPRS/ EDGE/UMTS and HSDPA with uPnP support, as well as Wi-Fi and Bluetooth v2.0 with
A2DP and AVRCP support. The built-in GPS with A-GPS

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
امیدواریم تجربه ی 6708 تکرار نشه ...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بعید میدونم قابل رقابت با آیفون باشه !

فرکانس cpu ش چنده ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
به نظر من همون سیمبین سری 60 هست ولی به صورت تاچ اسکرین یه چیزی بین سری 60 و سری90
پس هم cpu خوبی داره و هم عملکرد خوبی
دوربینش هم 3.2 هست
TV Out هم داره
این وسط UIQ باید بره لینگ بندازه یا اینکه SE یه فکر جدید بکنه به هر جال در سال نوآوری و شکوفایی هستیم دیگه!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
بعید میدونم قابل رقابت با آیفون باشه !

فرکانس cpu ش چنده ؟

ببخشيد مكَه آيفون جه جيز عجيب وغريبي داره كه هيج كَوشيي اون رو نداره !!

قبل از اينكه به قيافش نكَاه كني يه سر مشخصاتش رو هم بخون !!

اكَه صفحه لمسي كه با انكَشت كار ميكنه رو ميكَي كه الان باكت بي سي هايي مثل HTC سري تاج دارند
يا اينكه با جرخوندش كَوشي صفحش ميجرخه Auto Rotat .. كه هم سوني اريكسون داره وهم نوكيا !!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اكَه صفحه لمسي كه با انكَشت كار ميكنه رو ميكَي كه الان باكت بي سي هايي مثل HTC سري تاج دارند
يا اينكه با جرخوندش كَوشي صفحش ميجرخه Auto Rotat .. كه هم سوني اريكسون داره وهم نوكيا !!

تایید میشه ضمن اینکه یه دوربین 2 مگاپیکسل بدون اتوفوکوس به درد نخور داره که فیلم برداری هم نمیکنه :D در حالی که یه گوشی 150 تومنی حداقل یه 3gp آشغالی میگیره که بهش حداقل میگن فیلم!!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
تایید میشه ضمن اینکه یه دوربین 2 مگاپیکسل بدون اتوفوکوس به درد نخور داره که فیلم برداری هم نمیکنه :D در حالی که یه گوشی 150 تومنی حداقل یه 3gp آشغالی میگیره که بهش حداقل میگن فیلم!!!

مازی جان اصلا تایید نمی کنم.دوربین ایفون فوق العاده هست.به عنوان یک عکاس که تجربه در عکاسی دارم دوربین ایفون رو تایید می کنم.مقدار نویزش خیلی خیلی پایین هست.حداقل نسبت به گوشی های نوکیا.تا عکسش رو نبینی نمی شه نظری داد

ایفون همون Ipod جی اس ام دار هست.کدوم شرکت می تونه با Ipod رقابت کنه؟؟سونی با سری واکمن هاش باز هم به نظرم نمی تونه رقیب سرسخت اپل باشه....

اون به صورت نرم افزاری در گوشی های نوکیا هست.انشالله از گوشی های بعدی اتو روتیت واقعی در گوشی های نوکیا و سونی اریکسون شاهد هستیم.ایفون که اینطوری نبود

چیز خاصی نداره فقط MultiTouch داره که این گوشی نداره !!! یعنی این گوشی هیچی نیست در مقابل با ایفون !

واقعا جای گریه داره.تسلیت عرض می کنم....حتی GSMArena هم احساس تاسف خودشو نشون داده...دقت کنید این متن رو: !!

Yet, the Nokia Tube already seems like a high-roller device that will have its say on the full touch market. The Tube is expected to have a 16M TFT display with 360 x 640 pixels resolution and 16:9 aspect ratio. The size of the display will be somewhere between 3 and 3.5-inches. The display will offer a tactile feedback but sadly, won’t have multi touch function like the iPhone.

رزولیشن پرتی هم داره....تا بخواد نرم افزارهاش بیاد که عذاب می ده

ضمنا ایفون کیفیت ال سی دی بسیار ناز با رزولیشن عالی داره.....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازی جان اصلا تایید نمی کنم.دوربین ایفون فوق العاده هست.به عنوان یک عکاس که تجربه در عکاسی دارم دوربین ایفون رو تایید می کنم.مقدار نویزش خیلی خیلی پایین هست.حداقل نسبت به گوشی های نوکیا.تا عکسش رو نبینی نمی شه نظری داد

دیدم عکس هاش رو دست رفقا...عکس های خوبی میگیره به شرطی که سوژه شرایطش خوب باشه..یعنی اگه اتوفوکوس لازم باشه مثل پرتره از صورت یا اشیا نزدیک خب خراب میکنه..

البته من بیشتر منظورم فیلم برداری بود که اصلا نداره!!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

دوست عزیز ساختار تکنولوژی مالتی تاچی که آیفون داره در حال حاضر ار htc هم پیشرفته تر هست ! هر گردی که گردو نیست عزیز !
گرچه من htc رو هم به عنوان یک گوشی خیلی خوب قبول دارم ، ولی این وسط نوکیا در این رده هنوز هیچی نیست ! ;)
در ضمن شما یک نگاهی به cpu ای که آیفون داره بکن بعد بیا بگو چیز خاصی نیست ، مخصوصا سری جدید آیفون که باز هم روی خیلی گوشی ها رو کم خواهد کرد .
give_heart.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دیدم عکس هاش رو دست رفقا...عکس های خوبی میگیره به شرطی که سوژه شرایطش خوب باشه..یعنی اگه اتوفوکوس لازم باشه مثل پرتره از صورت یا اشیا نزدیک خب خراب میکنه..

نداره ؟ داره !
wink2.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
عزیزم ! فقط یه برنامه براش نوشته شده که پس از کلی جنگولک بازی میتونی فقط 10 ثانیه فیلم بگیری !!
وااي .. جه خر فيلم !!!

دوست عزیز ساختار تکنولوژی مالتی تاچی که آیفون داره در حال حاضر ار htc هم پیشرفته تر هست ! هر گردی که گردو نیست عزیز !
مالتي تاج هم اين نوكيا كه معرفي كردم داره كه !!
شما HTC Touch رو ديدي ؟؟

اون به صورت نرم افزاری در گوشی های نوکیا هست.انشالله از گوشی های بعدی اتو روتیت واقعی در گوشی های نوکیا و سونی اریکسون شاهد هستیم.ایفون که اینطوری نبود
به هر حال كاراييشون يكيه

چیز خاصی نداره فقط MultiTouch داره که این گوشی نداره !!! یعنی این گوشی هیچی نیست در مقابل با ایفون !
اتفاقا داره .. تو مشخصاتش نوشته !!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

مازی جان مگه همه گوشی هایی که دوربین دو مگ دارن همشون اتوفوکس دارن؟چند تا گوشی دو مگ نوکیا سراغ داری که اتوفوکس داشته باشند یا حتی سونی اریکسون و سامسونگ و ... .این گوشی هم اتوفوکس نداره اما وقتی ابجکت و شرایط عکس گرفتن درست در نظر گرفته بشه بهترین عکس رو می گیره

من که کل شرایط رو در نظر میگیریم نمی تونم با 5700 یه عکس خوب بگیرم ! علت چیه؟چون دوربین قوی نیست و در همه حالت نویز رو داره.مگه اینکه بخوام ساعت 12.30 ظهر زیر افتاب عکس بگیرم !

فیلمبرداری هم سیاست اپل هست.چطور سیاست برند های موبایل طوری هست که هیچ وقت گوشی Perfect بیرون نمی دن و اگر بدن درواقع خودشون رو ورشکست کردن.این گوشی هم همینطور

گرچه من htc رو هم به عنوان یک گوشی خیلی خوب قبول دارم ، ولی این وسط نوکیا در این رده هنوز هیچی نیست !

تایید می شه ! بعد از گرفتن امتیاز سری سیمبین 40 و 60 , نوکیا تو خط سری تاچ هم رفت اما اصلا موفق نشد و برگشت زد و روال سیمبین رو ادامه داد !!

در ضمن شما یک نگاهی به cpu ای که آیفون داره بکن بعد بیا بگو چیز خاصی نیست ،

واقعا CPU ایفون در حد خودش محشره...اصلا قایل مقایسه با پاکت پی سی هم نیست !

عزیزم ! فقط یه برنامه براش نوشته شده که پس از کلی جنگولک بازی میتونی فقط 10 ثانیه فیلم بگیری !!

10 ثانیه نیست.30 ثانیه هست.درثانی مگه با دوربین 2 مگ چه نوع فیلمبرداری می خوایید داشته باشید؟با کیفیت Qcif یا CIF یا QVGA ?? با چه رزولیشنی...با چه فریم ریتی؟؟ به شخصه با دوربین موبایل خیلی کم فیلم می گیرم با اینکه QVGA و 15 فریم هست و ته تکنولوژی در دوربین 2 مگ هست.از یه دوربین دو مگ که نمی شه انتظار فیلمبرداری HD داشته باشیم.به نظر همین که دوربین فیلم هم نگیره برای یه کسی که ایفون رو واقعا برای چی خریده اصلا مهم نیست

مالتي تاج هم اين نوكيا كه معرفي كردم داره كه !!
شما HTC Touch رو ديدي ؟؟

کجا داره؟؟مثه اینکه باید نوشته جی اس ام ارنا رو فارسی ترجمه کنم !

but sadly, won’t have multi touch function like the iPhone.

اما متاسفانه عملکرد مولتی تاچ نداره.مانند ایفون

به هر حال كاراييشون يكيه

کارایی کجا و ابتکار اولیه کجا ! تا باشه از این عملکردها...

اتفاقا داره .. تو مشخصاتش نوشته !!

اینجا در پاراگراف دوم در انتهای خط نوشته نداره ! منبع معتبر تر برای حرفتون بدید.

اپدیت

الان سایت سیمبین فریک رو نگاه کردم و توضیح این گوشی رو دیدم.سوادم قد نداد واسه این خط.یکی ترجمش کنه

I’ll only say that it is similar in size to the Nokia N73 but it is maybe a little bit wider. One more thing, NO, there is no multi touch and YES there is tactility feedback!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
وااي .. جه خر فيلم !!!

وای .. چه با ادب !!!

10 ثانیه نیست.30 ثانیه هست.درثانی مگه با دوربین 2 مگ چه نوع فیلمبرداری می خوایید داشته باشید؟با کیفیت Qcif یا CIF یا QVGA ?? با چه رزولیشنی...با چه فریم ریتی؟؟ به شخصه با دوربین موبایل خیلی کم فیلم می گیرم با اینکه QVGA و 15 فریم هست و ته تکنولوژی در دوربین 2 مگ هست.از یه دوربین دو مگ که نمی شه انتظار فیلمبرداری HD داشته باشیم.به نظر همین که دوربین فیلم هم نگیره برای یه کسی که ایفون رو واقعا برای چی خریده اصلا مهم نیست

حس میکنم منظورم رو اشتباه متوجه شدی ، من فقط جواب دوستمون رو دادم که فکر میکرد آیفون فیلم برداری میکنه ،
بله ! به شخصه یادم نمیاد خیلی فیلم برداری کرده باشم با موبایل ، چون نهایت رو همون موبایل دیدنش لذت بخشه !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

من هم با مازی موافقم....عکسهاشو دیدم....دوربین خوبی روی آیفون هست منتها در هر شرایطی نمیتونه عکس خوب بندازه....صرف داشتن نویز کم دلیل بر خوب بودن یک عکس نیست!!!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
حس میکنم منظورم رو اشتباه متوجه شدی ، من فقط جواب دوستمون رو دادم که فکر میکرد آیفون فیلم برداری میکنه ،
بله ! به شخصه یادم نمیاد خیلی فیلم برداری کرده باشم با موبایل ، چون نهایت رو همون موبایل دیدنش لذت بخشه !

ولی امیر جان همه می دونن که ایفون فیلمبرداری نمی کنه....در هر صورت ایفون مزایایی داره که کسی که واقعا ایفون رو به خاطر مزایاش بخره می تونه از فیلمبرداریش صرف نظر کنه

من هم با مازی موافقم....عکسهاشو دیدم....دوربین خوبی روی آیفون هست منتها در هر شرایطی نمیتونه عکس خوب بندازه....صرف داشتن نویز کم دلیل بر خوب بودن یک عکس نیست!!!!

خوب بودن عکس هم همیشه نیازی به اتوفوکس نداره !! فوکس فقط فوکس هست.مهم تنظیم ابجکت هست که در چه محیطی و در چه زاویه ای گرفته بشه.بازم به نظر من دوربین دو مگ ایفون نسبت به گوشی های دیگه که دوربین معمولی دو مگ دارند خیلی خیلی خوب عکس می گیره !

این گوشی نوکیا هم به نظرم ظاهر زیبایی نداره و مانند این گوشی چینی ها هستش.....گمونم زودتر از Release ش چینیش بیاد !

بالا