دیدم عکس هاش رو دست رفقا...عکس های خوبی میگیره به شرطی که سوژه شرایطش خوب باشه..یعنی اگه اتوفوکوس لازم باشه مثل پرتره از صورت یا اشیا نزدیک خب خراب میکنه..
البته من بیشتر منظورم فیلم برداری بود که اصلا نداره!!
مازی جان مگه همه گوشی هایی که دوربین دو مگ دارن همشون اتوفوکس دارن؟چند تا گوشی دو مگ نوکیا سراغ داری که اتوفوکس داشته باشند یا حتی سونی اریکسون و سامسونگ و ... .این گوشی هم اتوفوکس نداره اما وقتی ابجکت و شرایط عکس گرفتن درست در نظر گرفته بشه بهترین عکس رو می گیره
من که کل شرایط رو در نظر میگیریم نمی تونم با 5700 یه عکس خوب بگیرم ! علت چیه؟چون دوربین قوی نیست و در همه حالت نویز رو داره.مگه اینکه بخوام ساعت 12.30 ظهر زیر افتاب عکس بگیرم !
فیلمبرداری هم سیاست اپل هست.چطور سیاست برند های موبایل طوری هست که هیچ وقت گوشی Perfect بیرون نمی دن و اگر بدن درواقع خودشون رو ورشکست کردن.این گوشی هم همینطور
گرچه من htc رو هم به عنوان یک گوشی خیلی خوب قبول دارم ، ولی این وسط نوکیا در این رده هنوز هیچی نیست !
تایید می شه ! بعد از گرفتن امتیاز سری سیمبین 40 و 60 , نوکیا تو خط سری تاچ هم رفت اما اصلا موفق نشد و برگشت زد و روال سیمبین رو ادامه داد !!
در ضمن شما یک نگاهی به cpu ای که آیفون داره بکن بعد بیا بگو چیز خاصی نیست ،
واقعا CPU ایفون در حد خودش محشره...اصلا قایل مقایسه با پاکت پی سی هم نیست !
عزیزم ! فقط یه برنامه براش نوشته شده که پس از کلی جنگولک بازی میتونی فقط 10 ثانیه فیلم بگیری !!
10 ثانیه نیست.30 ثانیه هست.درثانی مگه با دوربین 2 مگ چه نوع فیلمبرداری می خوایید داشته باشید؟با کیفیت Qcif یا CIF یا QVGA ?? با چه رزولیشنی...با چه فریم ریتی؟؟ به شخصه با دوربین موبایل خیلی کم فیلم می گیرم با اینکه QVGA و 15 فریم هست و ته تکنولوژی در دوربین 2 مگ هست.از یه دوربین دو مگ که نمی شه انتظار فیلمبرداری HD داشته باشیم.به نظر همین که دوربین فیلم هم نگیره برای یه کسی که ایفون رو واقعا برای چی خریده اصلا مهم نیست
مالتي تاج هم اين نوكيا كه معرفي كردم داره كه !!
شما HTC Touch رو ديدي ؟؟
کجا داره؟؟مثه اینکه باید نوشته جی اس ام ارنا رو فارسی ترجمه کنم !
but sadly, won’t have
multi touch function like the iPhone.
اما متاسفانه عملکرد
مولتی تاچ نداره.مانند ایفون
کارایی کجا و ابتکار اولیه کجا ! تا باشه از این عملکردها...
اتفاقا داره .. تو مشخصاتش نوشته !!
اینجا در پاراگراف دوم در انتهای خط نوشته نداره ! منبع معتبر تر برای حرفتون بدید.
اپدیت
الان سایت سیمبین فریک رو نگاه کردم و
توضیح این گوشی رو دیدم.سوادم قد نداد واسه این خط.یکی ترجمش کنه
I’ll only say that it is similar in size to the Nokia N73 but it is maybe a little bit wider. One more thing, NO,
there is no multi touch and YES there is tactility feedback!