• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه سایت های کسب درآمد رو بزار کنار بچسب به این سایت که معرفی کردم

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
همیشه دنبال درآمدی بودم که بشه خیلی راحت و بدون سرمایه گزاری بشه کسب درامد کرد این سایت معرکه است می توانید به دلار و روبل کسب درامد کنید بسیار راحت فقط کافیه ثبت نام کنید و درامدت رو با وبمانی یا پاییر برداشت کنی مینیموم برداشت 3 روبل
من خیلی راحت در نیم ساعت به برداشت رسیدم واقعا حیفم اومد به شما هم معرفی نکنم

Untitled.png
کار با سایت اینجوریه که اول در سایت ثبت نام می کنید بعد حساب های مجازی اجتماعی رو به سایت متصل می کنیید مانند تصویر
Untitled.png

بعد درقسمت earning , ---- با لایک و فالو کردن کسب درآمد می کنید که در قسمت سورف باید لایک یا فالو می کنید مشخص شده که باید اسکرین شات بگیرید و آنجا اپلود کنید

من خودم به شخصه دارم با سایت حال می کنم و هر چی سایت کلیکی و سایت های الکی که فقط کلاهبردار هستند رو کنار گذاشتم و چسبیدم به این سایت

برید حالشو ببرید

ثبت نام در سایت

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    3.8 KB · نمایش ها: 25

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
وی پی ان نیازه؟
برای ثبت نام و فعالیت
چون اگه بدون وی پی ان هم فعالیت کنیم برای بازدید از یوتیوب مجبوریم روشن کنیم .مشکلی پیش نمیاد؟
قبلا تو یه سایت روسی بودم و ایپی رو از فرانسه به آلمان تغییر دادم مسدودم کرد

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
وی پی ان نیازه؟
برای ثبت نام و فعالیت
چون اگه بدون وی پی ان هم فعالیت کنیم برای بازدید از یوتیوب مجبوریم روشن کنیم .مشکلی پیش نمیاد؟
قبلا تو یه سایت روسی بودم و ایپی رو از فرانسه به آلمان تغییر دادم مسدودم کرد
بله نیاز هست این سایت که من هم بدون وی پی ان هم وارد شدم مسدودم نکرده با تغییر ای پی

ashkanhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همیشه دنبال درآمدی بودم که بشه خیلی راحت و بدون سرمایه گزاری بشه کسب درامد کرد این سایت معرکه است می توانید به دلار و روبل کسب درامد کنید بسیار راحت فقط کافیه ثبت نام کنید و درامدت رو با وبمانی یا پاییر برداشت کنی مینیموم برداشت 3 روبل

مشاهده پیوست 1192630
کار با سایت اینجوریه که اول در سایت ثبت نام می کنید بعد حساب های مجازی اجتماعی رو به سایت متصل می کنیید مانند تصویر
مشاهده پیوست 1192631

بعد درقسمت earning , ---- با لایک و فالو کردن کسب درآمد می کنید که در قسمت سورف باید لایک یا فالو می کنید مشخص شده که باید اسکرین شات بگیرید و آنجا اپلود کنید

من خودم به شخصه دارم با سایت حال می کنم و هر چی سایت کلیکی و سایت های الکی که فقط کلاهبردار هستند رو کنار گذاشتم و چسبیدم به این سایت

برید حالشو ببرید

ثبت نام در سایت
تا چقد در روز میشه درامد کسب کرد از این سایت؟
و ایا با ایرانی ها مشکل دارن و بدونن ایرانی هستی حسابت رو مسدود میکنن؟ یا نه میشه با هویت ایرانی فعالیت کرد

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
من خودم تفننی میام تو سایت تا روزی 10 تا 15 روبل درمیارم اما بیشتر بستگی به خود شخص داره هر که زمان بیشتری به سایت مراجعه کنه درامدش هم بیشتر میشه
بعد هر چه بیشتر کار کنی لولت میره بالاتر و وظیفه های بیشتری در روز بهت میده
با ای پی ایران مشکلی نداره
ولی برای اینکه وظایف سایت رو انجام بدی نیاز به استفاده از وی پی ان هستی برای باز کردن یوتیوب و فیس بوک و توییتر و ...

ashkanhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم تفننی میام تو سایت تا روزی 10 تا 15 روبل درمیارم اما بیشتر بستگی به خود شخص داره هر که زمان بیشتری به سایت مراجعه کنه درامدش هم بیشتر میشه
بعد هر چه بیشتر کار کنی لولت میره بالاتر و وظیفه های بیشتری در روز بهت میده
با ای پی ایران مشکلی نداره
ولی برای اینکه وظایف سایت رو انجام بدی نیاز به استفاده از وی پی ان هستی برای باز کردن یوتیوب و فیس بوک و توییتر و ...
ارزش هر روبل به تومان الان چقد هست؟
و این مبلغ که گفتین رو تقریبا چند ساعت در روز براش وقت میزارین

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
هر 70 روبل = 1 دلار
در ساعات مختلف در روز به سایت سر میزنم

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
جالبه قبلا توش عضو شده بودم ولی اصلا باهاش کار نکرده بودم :rolleyes:
از بس همه جا عضو شدم دیگه جایی نیست که عضو نباشم . :oops:

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
اینم سایت بعدی که کار باهاش خیلی راحت تره فقط زبان سایت رو به انگلیسی تغییر بدین با گوگل ترنسلیت

Untitled.png

لینک ثبت نام

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    87.3 KB · نمایش ها: 8

yalda0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

مشاهده پیوست 1192630
مشاهده پیوست 1192631

برید حالشو ببرید

ثبت نام در سایت
اونجا که نوشته credit اون چیه و؟ چه کاربردی داره؟

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
اونجا که نوشته credit اون چیه و؟ چه کاربردی داره؟
منم الان 3 credit دارم هنوز نمی دونم چیه و چکاربردی داره
اگر متوجه بشم حتما اعلام می کنم
فکر می کنم اعتبار باشه و میشه انتقالش داد مطمین نیستم

estar_bien

Registered User
لایک‌ها
78
محدودیت داره توو لایک و فالو. خیلی سخته اینطوری!

estar_bien

Registered User
لایک‌ها
78
این Credits یه جور وام هست انگار اونجور که توو نت دربارش نوشته. ولی نمیدونم طریقه استفادش چجوریه! کسی میدونه؟

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
این Credits یه جور وام هست انگار اونجور که توو نت دربارش نوشته. ولی نمیدونم طریقه استفادش چجوریه! کسی میدونه؟

hi dear
What is its use?
How to use it ؟
Thanks for the reply
18.09.2020 12:18:05 Служба поддержки
Hello!
Credits can be used instead of money to pay for the promotion of a site or the distribution of referral links. To spend credits, order an advertising campaign "Free Visits on 1 page". Section "Promotion" - "Your sites" — "Add an advertising company".
What are "credits" and how to use them - https://www.ipweb.ru/wiki/chto_takoe_kredity
Respectfully,
Support service IPweb.ru

چیزی که پشتبانی ج داد مشخصه که از این اعتبار میشه برای تبلیغ سایت یا پیج اینیستا یا و ... شما به جای پول ازشون استفاده کنید

سلام! برای پرداخت هزینه های تبلیغات سایت یا توزیع لینک های ارجاع می توان از اعتبارات به جای پول استفاده کرد. برای صرف اعتبار ، یک کمپین تبلیغاتی "بازدیدهای رایگان در 1 صفحه" سفارش دهید. بخش "تبلیغات" - "سایت های شما" - "افزودن یک شرکت تبلیغاتی". "اعتبارات" چیست و چگونه از آنها استفاده کنید - https://www.ipweb.ru/wiki/chto_takoe_kredity با احترام، خدمات پشتیبانی IPweb.ru

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
Untitled.png
دوستان یک خاصیت جالب این سایت شبکه ایی بودن رفرال هست که تا سطح شش شما درآمد از زیر مجموعه کسب می کنید
اگر دقت کنید می بینید که 36 نفر مستقیم از طریق لینک من اومدن ثبت نام کردن و تا سطح شش بواسطه افراد دیگه
که جمعا 60 نفر شدم --------- خداروشکر روز به روز درآمد بیشتر میشه

estar_bien

Registered User
لایک‌ها
78
چطور زیر مجموعه کسب کنیم؟ هیچکس قانع نیمشه باهاش کار کنه. چون میگن نمی صرفه که برای 1 دلار در روز 10 ساعت پشت سیستم باشن! راست هم میگن!

بالا