sajjaddalvand
Registered User
- نوشتهها
- 153
- لایکها
- 46
همیشه دنبال درآمدی بودم که بشه خیلی راحت و بدون سرمایه گزاری بشه کسب درامد کرد این سایت معرکه است می توانید به دلار و روبل کسب درامد کنید بسیار راحت فقط کافیه ثبت نام کنید و درامدت رو با وبمانی یا پاییر برداشت کنی مینیموم برداشت 3 روبل
من خیلی راحت در نیم ساعت به برداشت رسیدم واقعا حیفم اومد به شما هم معرفی نکنم
کار با سایت اینجوریه که اول در سایت ثبت نام می کنید بعد حساب های مجازی اجتماعی رو به سایت متصل می کنیید مانند تصویر
بعد درقسمت earning , ---- با لایک و فالو کردن کسب درآمد می کنید که در قسمت سورف باید لایک یا فالو می کنید مشخص شده که باید اسکرین شات بگیرید و آنجا اپلود کنید
من خودم به شخصه دارم با سایت حال می کنم و هر چی سایت کلیکی و سایت های الکی که فقط کلاهبردار هستند رو کنار گذاشتم و چسبیدم به این سایت
برید حالشو ببرید
ثبت نام در سایت
من خیلی راحت در نیم ساعت به برداشت رسیدم واقعا حیفم اومد به شما هم معرفی نکنم
کار با سایت اینجوریه که اول در سایت ثبت نام می کنید بعد حساب های مجازی اجتماعی رو به سایت متصل می کنیید مانند تصویر
بعد درقسمت earning , ---- با لایک و فالو کردن کسب درآمد می کنید که در قسمت سورف باید لایک یا فالو می کنید مشخص شده که باید اسکرین شات بگیرید و آنجا اپلود کنید
من خودم به شخصه دارم با سایت حال می کنم و هر چی سایت کلیکی و سایت های الکی که فقط کلاهبردار هستند رو کنار گذاشتم و چسبیدم به این سایت
برید حالشو ببرید
ثبت نام در سایت