• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در مورد push to talk

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از mhokamaii :
لطفا هر كسي حد اقل در مورد اين برنامه مختصز اطلاعاتي دار عنايت بفرمايد

این یک امکانی هست که بیشتر در گوشی های نوکیا ارائه شده و اگه اشتباه نکنم یه چیزی شبیه بی سیم هست که شما بعد از ادا کردن هر کلمه یا جمله دگمه ی مربوطه رو فشار میدین و البته گیرنده هم طبیعتا باید این امکان رو داشته باشه... خوبیش اینه که برای مکالمه ی اینچنینی مخابرات پولی از شما نمی گیره و این کار تا اندازه ای اقتصادی هست! (البته درست نمی دونم شایدهم Push to talk جریان دیگه ای داشته باشه!)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اینجا
توضیح دادم اما به طور مختصر میشه گفت کنفرانس تلفنی تو لینک برین تا جاییکه میدونستم توضیح دادم.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dead_chatter :
اینجا
توضیح دادم اما به طور مختصر میشه گفت کنفرانس تلفنی تو لینک برین تا جاییکه میدونستم توضیح دادم.
به لينكي كه داده بودي رفتم .. ولي بازم چيزي نفهميدم .!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تا اونجا كه من فهميدم بايد براش سرور معرفي كني . يعني از طريق اينترنت كار ميكنه ، البته اگر اشتباه نكرده باشم

mhokamaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگر نمي گن كه به شبكه مخابراتي ربط نداره

این یک امکانی هست که بیشتر در گوشی های نوکیا ارائه شده و اگه اشتباه نکنم یه چیزی شبیه بی سیم هست که شما بعد از ادا کردن هر کلمه یا جمله دگمه ی مربوطه رو فشار میدین و البته گیرنده هم طبیعتا باید این امکان رو داشته باشه... خوبیش اینه که برای مکالمه ی اینچنینی مخابرات پولی از شما نمی گیره و این کار تا اندازه ای اقتصادی هست! (البته درست نمی دونم شایدهم Push to talk جریان دیگه ای داشته باشه

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
من فکر میکردم یه چیزی تو مایه های واکی-تاکی باشه. ولی وقتی که دیدم سرور میخواد شدیدا متعجب شدم! کسی اطلاعاتی داره بده

بالا