• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره سونی اریکسون T250i

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سونی اریکسون T250i

07e75da6e6.jpg

برای مشاهده امکانات ::

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...1&template=pc3_1_1&zone=pc&lm=pc3_1&prid=7952

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
بابا این تاپیک هم توی خطه ها یه نیگاه بهش بندازید !؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
مشخصات كوشي :

فایل های ضمیمه

• t250_Un6abe3y.jpg
    t250_Un6abe3y.jpg
    98.7 KB · نمایش ها: 11

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من دیدم.خوبه
39.gif
45.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ویژگی خاصش اینه که پر فروشترین سری گوشی های SE بوده . هنوز که هنوزه T630 ,T610 طرفدار داره...

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فقط اینو میتونم بگم که گوشی کاملی نیست

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
کلید قطع و وصل تماس هم داره مثل گوشی های دیگه

چجوریهاست؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
تازه امکانات این گوشی رو توی جی اس ام ارینا دیدم واقعا مسخره است !!!

اخه شده یه گوشی دوربین داشته باشه وفیلمبرداری هم بکنه ولی مموریش فقط 2 مگ باشه ؟؟؟ مموری کارت هم نخوره !!! یعنی هیچ پیشرفتی نسبت به تی 610 نداره !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تازه امکانات این گوشی رو توی جی اس ام ارینا دیدم واقعا مسخره است !!!

اخه شده یه گوشی دوربین داشته باشه وفیلمبرداری هم بکنه ولی مموریش فقط 2 مگ باشه ؟؟؟ مموری کارت هم نخوره !!! یعنی هیچ پیشرفتی نسبت به تی 610 نداره !

اره اگه دوربینش VGA باشه میشه...وقتی قیمتش هم زیر 100 تومن باشه اونوقت متوجه میشی که نوکیا همچین چیزی تو زیر 100 تومن نداره اون وقت پی به ارزشش میبری...

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
اره اگه دوربینش VGA باشه میشه...وقتی قیمتش هم زیر 100 تومن باشه اونوقت متوجه میشی که نوکیا همچین چیزی تو زیر 100 تومن نداره اون وقت پی به ارزشش میبری...

بله نداره بله بله بله ...من نمیدونم چرا هر انتقادی از سونی میشه همیشه با نوکیا مقایسه میشه !!!

همین با سونی اریکسون کا 320 یا کا 310 یا کا 300 مقایسه کنید ، با دوربین VGA وبا مموری 10 مگ ... حد اقل بشه چیزی توش گذاشت ، خوبه تازه دبلیو 200 هم هست که مموری میخوره .

ولا 2 مگ به چه دردی میخوره اصلا ؟؟!!

مثلا گوشیهای معمولی زیمنس هم همینطوریه مموریش 10-12 مگ هست قیمتش هم زیر 100 تومن ... .

بله سعی نکنید هر انتقادی رو با نوکیا مقایسه کنید من نوکیا ندارم که بخواهم روش تعصب داشته باشم .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بله نداره بله بله بله ...من نمیدونم چرا هر انتقادی از سونی میشه همیشه با نوکیا مقایسه میشه !!!

به همون دلیلی که شما تولیدات گوشیهای این دو برند رو مقایسه میکنید و نتیجه گیری میکنید که سونی اریکسون گوشیهای بدرد بخوری نمیزنه...یک کم برگردین به پستهاتون یه نگاهی بندازین تقریبا 99 درصد پستهای شما مربوط به مقایسسه se با نوکیا هست:cool:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
ولی این بار سونی اریکسون رو با خود سونی اریکسون محکوم کردم !

گوشیهایی مثل کا 300 و 310 و 320 همه گوشیهایی ارزون قیمت هستند ب امکاناتی معمولی وقیمتی مناسب با مموری متوسط (10 مگ) .

اما این گوشیهای جدید کا 200 و همین تی 250 و ... با مموری 2 مگ تقریبا میشه گفت اصلا به هیچ دردی نمیخوره ، یعنی عملا نمیشه توش چندتا برنامه وبازی وتو سه تا تم گذاشت وباهاش چندتا عکس گرفت وفیلمبرداری کرد .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

گوشیهایی مثل کا 300 و 310 و 320 همه گوشیهایی ارزون قیمت هستند ب امکاناتی معمولی وقیمتی مناسب با مموری متوسط (10 مگ) .

اما این گوشیهای جدید کا 200 و همین تی 250 و ... با مموری 2 مگ تقریبا میشه گفت اصلا به هیچ دردی نمیخوره ، یعنی عملا نمیشه توش چندتا برنامه وبازی وتو سه تا تم گذاشت وباهاش چندتا عکس گرفت وفیلمبرداری کرد .

حالا شما حساب کن همین دو گروه گوشی که با هم مقایسه کردی ممکنه تفاوت قیمت هم داشته باشن؟!!...همه که مثل شما نیستن 50 تومن واسشون پولی نباشه!!!!...اینو هم در نظر بگیر....یک شرکت که نمیاد نیازهای یوزرهای خودش رو با قدرتهای خرید مختلف ول کنه و فقط بیاد واسه یک سطح از یوزرهاش اختصاصی گوشی بزنه!!!....کاری که تمام برندها میکنن منتها se تو این کار یک کم حساس تره!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

آقا! شما یه لطفی بکن این گوشی رو نخر!!!!;)

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
صد در صد نميخرمش ... مگه ديوونه شدم بيام اين . . . . . رو بخرم؟؟

اصلا كي گفته من ميخواهم اين گوشي رو بخرم در حالي كه اينقدر ازش بدم مياد !!!!

شما هم که اهل منطق نیستید هر انتقادی ادم از سونی اریکسون میکنه یه جواب مسخره براش دارید :: این گوشی رو نخر یعنی چی ؟ مگه ادم از هرچی انتقاد میکنه باید بخرش ؟!

ولی این رو هم دوباره میگم که مموری دو مگ برای یه گوشی که دوربین داره ، فیبمرداری میکنه و ... برنامه وبازی و تم و ... توش میاد خیلی کمه !
جالب اینجاست که خودتون هم این رو قبول دارید اما چون که سونی اریکسون زده اش باید الکی ازش دفاع کنید .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

شما هم که اهل منطق نیستید هر انتقادی ادم از سونی اریکسون میکنه یه جواب مسخره براش دارید :: این گوشی رو نخر یعنی چی ؟ مگه ادم از هرچی انتقاد میکنه باید بخرش ؟!

ولی این رو هم دوباره میگم که مموری دو مگ برای یه گوشی که دوربین داره ، فیبمرداری میکنه و ... برنامه وبازی و تم و ... توش میاد خیلی کمه !
جالب اینجاست که خودتون هم این رو قبول دارید اما چون که سونی اریکسون زده اش باید الکی ازش دفاع کنید .

حالا شما حساب کن همین دو گروه گوشی که با هم مقایسه کردی ممکنه تفاوت قیمت هم داشته باشن؟!!...همه که مثل شما نیستن 50 تومن واسشون پولی نباشه!!!!...اینو هم در نظر بگیر....یک شرکت که نمیاد نیازهای یوزرهای خودش رو با قدرتهای خرید مختلف ول کنه و فقط بیاد واسه یک سطح از یوزرهاش اختصاصی گوشی بزنه!!!....کاری که تمام برندها میکنن منتها se تو این کار یک کم حساس تره!!!

جواب من هم قانع کننده نبود؟!!!!:eek:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

آقا شما نخر من هم نمیخرم! حالا بی حساب شدیم؟!

بالا