سلام دوستان
بعد از مدتها اومدم اینجا . لازم میدونم یه چیزایی رو افشا کنم :blink:
می دونید پدر من برخلاف من که موتورولایی بودم و هستم رفتند سراغ نوکیا - خودشونم موتورولایی بودنا نمی دونم چرا اغفال شدند اینبار - بهرحال این 6111 رو انتخاب کردند . البته بنظرم این دیزاینر نوکیا که اتفاقا قبل از استخدام در شرکت نوکیا کتلک زن موفقی هم بوده اینبار از دستش د رفته و کتلتی سفارشی زده و گوشی تقریبا خوشگلی بیرون داده اما می خواید بدونید همین مشکل کوچیک به کجا انجامید ؟
گوشی گارانتی ایراتل بود . بردیمش دفتر مرکزی ایراتل توی خیابان وزرا اگر اشتباه نکنم . بعد اونا گوشی رو بدون باطری از ما گرفتن و تقربا 10-12 روز سر دواندنمون و بعدش گوشی رو به ما دادند . ظاهرا مشکل حل شده بود .
3-4 روز بعد من روی گوشی قسمت بالا سمت چپ یه برجستگی دیدم . به پدرم گفتم . پدرم گفت عجیبه که من اینو موقع خرید ندیدم ... و گذشت
4-5 روز بعدش گوشی رو داشتم نگاه می کردم دیدم این برجستگی بیشتر شده و حتی فریم دور ال سی دی هم برجسته شده . سمت راست هم یه برجستگی کوچک قرینه اضافه شده . به پدرم گفتم این چرا اینجوری شده ؟
پدرم پشت گوشی رو ( پشت در کشویی ) نگاه کردند و ...
دیدن که دو طرف دوتا پیچ هست . و این پیچ ها انقدر سفت بسته شده اند که به صفحه رویی فشار آورده اند . من وقتی گوشی رو گرفتم و دیدم بله این پیچ ها انقدر بد باز و بسته شده اند که رنگ روشون رفته و کاملا تابلو هستند اینبار روی گوشی رو بادقت نگاه کردم ...
فريم فلزی دور ال سی دی که برجسته شده بود یک ترک خیلی ریز هم خورده بود !! پیچ ها رو شل کردیم و ...
می دونید پدر من اصلا دیگه نرفت دنبال اینکه چرا گوشی که تازه خریدند باید اینجوری بشه ولی من خب آدم ناراحت میشه . البته من یروز گوشی رو برداشتم بردم همون ایراتل و به اون آقاهه که کلی مهندس مهندس هم بهش می گن نشون دادم گفت کار ما نیست ما اینجا با دقت کار می کنیم و ... منم عصبانی شدم و بهش گفتم تا حالا فکر می کردن نوکیا فقط یادش رفته دیزاینر استخدام کنه اما الان میبینم که یادش رفته یه تکنسین درست حسابی هم استخدام کنه :blush:
می دونید لازم دونستم این ماجرا رو براتون بنویسم تا بدونید که گارانتی تو ایران یه چیزی از کشک ؛ کشکتر هست . گوشی رو میبردیم علاالدین تا فلش کنند کمتر خسارت میدیدم تازه فکر کنم 20-30 تومنم بخاطر گارانتی گوشی رو گرونتر خریدیم
فقط باید دعا کرد گوشی که بدستتون میرسه سالم باشه و الا بدجوری گرفتار میشید . نمونش اين نوكيا كه به اندازه پیکان تو ایران یوزر داره و گارانتی و شرکتی و مهندسی ...