• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 6111

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان پاک

پدر من رفتن و گوشی 6111 گرفتند . لطفا هرچی ایراد داره بگید به من ...

فقط می دونم حافظه ش قابل افزایش نیست

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از DariushAgah :
به نظر من برای پدرها انتخاب عالیی باشه
والا من واسه مادرم گرفتم. خيلي جالبه. ولي زنونس واسه پدرها خوب نيس. افت مياره.(دور از حضور):happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان
یک مشکلی پیش اومده .. گوشی پدرم باطریش تمام شد و خاموش شد . پدرم گوشی رودر همون حالت خاموش زدند تو شارژ
من خودم دیدم که گوشی خاموش بود ولی روی صفحه نمایشش حالت باطری در حال شارژ نمایان بود ...
بعد از 1 ساعت گوشی رو برداشتم که روشن کنم . دیدم که اون آیکون باطری در حال شارژ روی صفحه نیست . درحالیکه گوشی توی شارژ بود . به خودم گفتم شاید وقتی گوشی شارژش کامل شده این آیکون حذف شده ( این مدلیه واقعا ؟ ) اما مشکل اونجایی شروع شد که من خواستم گوشی رو روشن کنم
و گوشی اصلا روشن نشد ... هیچ عکس العملی بعد از فشار دادن دکمه خاموش روشن ایجاد نشد .
یکبار صفحه روشن شد اما فقط به رنگ سفید بدون هیچ چیز دیگه . یعنی کل نمایشگر به صورت یک نور سفید بود . بعد از اونم دیگه اصلا روشن نشد . هرچی هم زدیم تو شارژ انگار نه انگار

بنظر شما مشکل چیه ؟
ممکن ویروس باشه ؟ اما بلوتوث گوشی که خاموش بوده ...
البته گوشی یکهفته نیست خریده شد ه و گارانتی داره اما الان آخر ساله و تعطیلاته . ترجیحا نمی خواهیم کارمون به نمایندگی های بیوفته . آیا این مشکل درمان سرپایی داره ؟

متشکر از شما

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممکن ویروس باشه ؟
تا اونجائي كه من اطلاع دارم اين گوشي داراي سيستم عامل سمبين نيست ... پس بحث ويروس منتفيه .
باطري رو از گوشي خارج كن ..... بعد دوباره جا بزن .... ببين رديف ميشه :rolleyes:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از 3soot :
تا اونجائي كه من اطلاع دارم اين گوشي داراي سيستم عامل سمبين نيست ... پس بحث ويروس منتفيه .
باطري رو از گوشي خارج كن ..... بعد دوباره جا بزن .... ببين رديف ميشه :rolleyes:

راستش باطری رو در اوردم دوباره جا زدم همچنین سیم کارت رو ... اما بقول شما ردیف نشد ...
حالا بنظر شما چکار کنیم که ردیف بشه ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از CP-YOU :
سلام دوستان
یک مشکلی پیش اومده .. گوشی پدرم باطریش تمام شد و خاموش شد . پدرم گوشی رودر همون حالت خاموش زدند تو شارژ
من خودم دیدم که گوشی خاموش بود ولی روی صفحه نمایشش حالت باطری در حال شارژ نمایان بود ...
بعد از 1 ساعت گوشی رو برداشتم که روشن کنم . دیدم که اون آیکون باطری در حال شارژ روی صفحه نیست . درحالیکه گوشی توی شارژ بود . به خودم گفتم شاید وقتی گوشی شارژش کامل شده این آیکون حذف شده ( این مدلیه واقعا ؟ ) اما مشکل اونجایی شروع شد که من خواستم گوشی رو روشن کنم
و گوشی اصلا روشن نشد ... هیچ عکس العملی بعد از فشار دادن دکمه خاموش روشن ایجاد نشد .
یکبار صفحه روشن شد اما فقط به رنگ سفید بدون هیچ چیز دیگه . یعنی کل نمایشگر به صورت یک نور سفید بود . بعد از اونم دیگه اصلا روشن نشد . هرچی هم زدیم تو شارژ انگار نه انگار

بنظر شما مشکل چیه ؟
البته گوشی یکهفته نیست خریده شد ه و گارانتی داره اما الان آخر ساله و تعطیلاته . ترجیحا نمی خواهیم کارمون به نمایندگی های بیوفته . آیا این مشکل درمان سرپایی داره ؟

متشکر از شما

همه چیزش طبیعیه. گوشی خاموش شده و بعد در حال شارژ بوده بعد هم شارژش کامل شده و آیکن شارژ رفته و گوشی در حالت خاموش مونده

دکمه روشن شدن رو چند ثانیه نگه دارید شاید دکمه اش سفته. دکمه روشن شدن نوکیا هم معمولا چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه. مگر اتفاق خاصی افتاده باشه برای گوشی وگرنه کل جریانی که گفتید برای هر گوشی ای پیش میاد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از CP-YOU :
سلام دوستان

بنظر شما مشکل چیه ؟

متشکر از شما

به نظرم باید فلش بشه.....

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از Sony Ericsson!! :
به نظرم باید فلش بشه.....

آقا ما دکمه روشن کردن رو چند ثانیه که چه عرض کنم چند دقیقه نگه داشتیم اتفاقی نیوفتاد

سونی اریکسون جان این فلش که فرمودید یعنی چه ؟
چکارش باید بکنیم دقیقا ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از CP-YOU :
آقا ما دکمه روشن کردن رو چند ثانیه که چه عرض کنم چند دقیقه نگه داشتیم اتفاقی نیوفتاد

سونی اریکسون جان این فلش که فرمودید یعنی چه ؟
چکارش باید بکنیم دقیقا ؟

هیچی عزیزم تشریف میبری گارانتی میگی گوشی روشن نمیشه;) اونام میگن باید فلش بشه....برو چند روز دیگه بیا همین...ولی مساله اینه که بد موقعی هست و همه جا تعطیله...یعنی گوشی فعلا تعطیل شد...تا 13 فروردین که همه بیان...

یا هم میتونی ببری مغازه های اینکاره بگی فلشش کنن که در اینصورت گارانتی باطل میشه فکر کنم....

خلاصه بد موقعی اینجوری شده.....باید صبر کنی;)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از Sony Ericsson!! :
هیچی عزیزم تشریف میبری گارانتی میگی گوشی روشن نمیشه;) اونام میگن باید فلش بشه....برو چند روز دیگه بیا همین...ولی مساله اینه که بد موقعی هست و همه جا تعطیله...یعنی گوشی فعلا تعطیل شد...تا 13 فروردین که همه بیان...

یا هم میتونی ببری مغازه های اینکاره بگی فلشش کنن که در اینصورت گارانتی باطل میشه فکر کنم....

خلاصه بد موقعی اینجوری شده.....باید صبر کنی;)

مرسي ... چه اتفاق خجسته ای اونم چه موقع خوبی :(

حالا دوست من بنظرت چی شده که باید فلش بشه ؟ آخه یک هفته هم نیست که خریدنش ... این گوشی گوشی بشو هست ؟

1000 بار گفتم نوکیا نخرید ها ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از CP-YOU :
1000 بار گفتم نوکیا نخرید ها ...

والله ما هم بیشتر از 1000 بار همین جا گفتیم که گول نوکیا رو نخورید ولی متاسفانه تو ایران ....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از CP-YOU :
مرسي ... چه اتفاق خجسته ای اونم چه موقع خوبی :(

حالا دوست من بنظرت چی شده که باید فلش بشه ؟ آخه یک هفته هم نیست که خریدنش ... این گوشی گوشی بشو هست ؟

والله چی بگم...اتفاقه دیگه ...شانس شما بوده ...یه گوشی مشکل دار بهتون افتاده...کلا تجربه من بهم میگه گوشی که از اول بازی در بیاره تا اخرش دیگه هرچی هم خرجش گنی دیگه گوشی جالبی نمیشه...:(

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته حالا ایشون یه اشتباهی کردن و نو... گرفتن ولی این چه ربطی به تاپیک مشاوره داره؟ ( نوشدارو پس از ...)

amin_pro

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من تازه کارم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان

بعد از مدتها اومدم اینجا . لازم میدونم یه چیزایی رو افشا کنم :blink:

می دونید پدر من برخلاف من که موتورولایی بودم و هستم رفتند سراغ نوکیا - خودشونم موتورولایی بودنا نمی دونم چرا اغفال شدند اینبار - بهرحال این 6111 رو انتخاب کردند . البته بنظرم این دیزاینر نوکیا که اتفاقا قبل از استخدام در شرکت نوکیا کتلک زن موفقی هم بوده اینبار از دستش د رفته و کتلتی سفارشی زده و گوشی تقریبا خوشگلی بیرون داده اما می خواید بدونید همین مشکل کوچیک به کجا انجامید ؟

گوشی گارانتی ایراتل بود . بردیمش دفتر مرکزی ایراتل توی خیابان وزرا اگر اشتباه نکنم . بعد اونا گوشی رو بدون باطری از ما گرفتن و تقربا 10-12 روز سر دواندنمون و بعدش گوشی رو به ما دادند . ظاهرا مشکل حل شده بود .
3-4 روز بعد من روی گوشی قسمت بالا سمت چپ یه برجستگی دیدم . به پدرم گفتم . پدرم گفت عجیبه که من اینو موقع خرید ندیدم ... و گذشت
4-5 روز بعدش گوشی رو داشتم نگاه می کردم دیدم این برجستگی بیشتر شده و حتی فریم دور ال سی دی هم برجسته شده . سمت راست هم یه برجستگی کوچک قرینه اضافه شده . به پدرم گفتم این چرا اینجوری شده ؟
پدرم پشت گوشی رو ( پشت در کشویی ) نگاه کردند و ... :(
دیدن که دو طرف دوتا پیچ هست . و این پیچ ها انقدر سفت بسته شده اند که به صفحه رویی فشار آورده اند . من وقتی گوشی رو گرفتم و دیدم بله این پیچ ها انقدر بد باز و بسته شده اند که رنگ روشون رفته و کاملا تابلو هستند اینبار روی گوشی رو بادقت نگاه کردم ... :( فريم فلزی دور ال سی دی که برجسته شده بود یک ترک خیلی ریز هم خورده بود !! پیچ ها رو شل کردیم و ...
می دونید پدر من اصلا دیگه نرفت دنبال اینکه چرا گوشی که تازه خریدند باید اینجوری بشه ولی من خب آدم ناراحت میشه . البته من یروز گوشی رو برداشتم بردم همون ایراتل و به اون آقاهه که کلی مهندس مهندس هم بهش می گن نشون دادم گفت کار ما نیست ما اینجا با دقت کار می کنیم و ... منم عصبانی شدم و بهش گفتم تا حالا فکر می کردن نوکیا فقط یادش رفته دیزاینر استخدام کنه اما الان میبینم که یادش رفته یه تکنسین درست حسابی هم استخدام کنه :blush:

می دونید لازم دونستم این ماجرا رو براتون بنویسم تا بدونید که گارانتی تو ایران یه چیزی از کشک ؛ کشکتر هست . گوشی رو میبردیم علاالدین تا فلش کنند کمتر خسارت میدیدم تازه فکر کنم 20-30 تومنم بخاطر گارانتی گوشی رو گرونتر خریدیم
فقط باید دعا کرد گوشی که بدستتون میرسه سالم باشه و الا بدجوری گرفتار میشید . نمونش اين نوكيا كه به اندازه پیکان تو ایران یوزر داره و گارانتی و شرکتی و مهندسی ...​

بالا