• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون Z550

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
بگيرم يا نه ؟اگه کسی اين گوشی رو داره يا اطلاعاتی درباره اين گوشی داره لطفاً کمک کنه
آنتن دهيش چه طوره؟تو mobile-review نوشته که 4 ساعت طول ميکشه که کاملاً شارژ بشه آيا درسته؟
بدم انگا کلاً باطريش ضعيف به نظر ميرسه
قيمتشم 200 تومنه

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه مال من حدود 2 ساعت طول می کشه و هر 2 روز یکبار شارژ می کنم . البته با هاش زیاد ور میرم. در مقایسه با W300 کارت حافظه و کابل DCU60 و سی دی نداره. بیشتر یک گوشی FASHION است که البته امکانات خوبی در حد خودش داره.و کامله. در شرایط نوری خوب عکسهای کاملا راضی کننده ای می گیره. صدای اسپیکرش از نظر بلندی معمولی است . من راضی هستم. با هدفون بلندی و کیفیت صدای خیلی خوبی داره. انتن دهی هم من مشکلی ندیدم. کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبی داره و به مراتب از K750 بهتره. کوچک و جمع و جوره. با یک دست بسختی باز میشه... موتورولا یا نوکیا (تاشو ) هیچ وقت نتونست جذبم کنه.میشه تو این رنج قیمت به W300 هم فکر کرد...سوالی هست در خدمتم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه مال من حدود 2 ساعت طول می کشه و هر 2 روز یکبار شارژ می کنم . البته با هاش زیاد ور میرم. در مقایسه با W300 کارت حافظه و کابل DCU60 و سی دی نداره. بیشتر یک گوشی FASHION است که البته امکانات خوبی در حد خودش داره.و کامله. در شرایط نوری خوب عکسهای کاملا راضی کننده ای می گیره. صدای اسپیکرش از نظر بلندی معمولی است . من راضی هستم. با هدفون بلندی و کیفیت صدای خیلی خوبی داره. انتن دهی هم من مشکلی ندیدم. کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبی داره و به مراتب از K750 بهتره. کوچک و جمع و جوره. با یک دست بسختی باز میشه... موتورولا یا نوکیا (تاشو ) هیچ وقت نتونست جذبم کنه.میشه تو این رنج قیمت به W300 هم فکر کرد...سوالی هست در خدمتم.

بلک لیست و وایت لیست داره؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

دستت درست،
پس از نظره باطری خيالم راحت باشه؟چون من 1 مدت ک750 داشتم باطريش خوب جواب ميداد،اذيت نميکرد
فقط اين که شماره رو صفحه نمايشه بيرونش ميندازه ديگه؟
بدم اين که بلنديه اسپيکرش به ک750 ميرسه يا کمتره ؟
بد کابل DCU 60 رو خودت واسش گرفتی ؟
w300 هم خوبه اما دوربينش ديگه خيلی تعطيله،بدشم اين خيلی خوشکل تره

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلک لیست و وایت لیست داره؟
در گزینه accept calls قسمتی داره که شماره کسانی که می خواهید با شما قادر به

تماس باشند وارد می کنید. برعکسش رو نداره

دستت درست،
پس از نظره باطری خيالم راحت باشه؟چون من 1 مدت ک750 داشتم باطريش خوب جواب

ميداد،اذيت نميکرد
فقط اين که شماره رو صفحه نمايشه بيرونش ميندازه ديگه؟
بدم اين که بلنديه اسپيکرش به ک750 ميرسه يا کمتره ؟
بد کابل DCU 60 رو خودت واسش گرفتی ؟
w300 هم خوبه اما دوربينش ديگه خيلی تعطيله،بدشم اين خيلی خوشکل تره
ببین من با k750 کار نکردم .با باتری z550 زمان صحبت کمتر است
http://www.amobil.no/intern/mobiltelefoner/talk_time_testing-_for_real/28475/1
ولی برای من مشکلی نیست که هر روز هم شارژ کنم . ضمن اینکه در محل کارم هم به

کابل dcu-60 که جداگانه خریدم وصل می کنم و شارژ میشه
من هنوز id caller رو فعال نکردم ولی به احتمال خیلی زیاد شماره روی صفحه بیرون نمایش داده میشه.البته بغیر از ساعت میزان شارژ باتری انتن دهی miss calls یا مسیج نام اهنگ در حال پخش اتصال هندزفری و .. رو نشون میده.همانطور که گفتم با k750 کار نکردم ولی اسپیکرش در حد معمولی تا خوبه. با توجه به اینکه در پشت گوشی قرار گرفته موقعیکه روی میز باشه کمی از صداش کاسته میشه ولی در دست صدای خوبی داره . ضمن اینکه میشه با تغییر در اکولایزر ها صدا رو بیشتر هم کرد. تو خیابان های شلوغ اگر در جیب شلوار باشه فقط با ویبره میشه فهمید که کسی زنگ میزنه.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
گوشی خوشکلی هست.توی پکش چی داره.هندزفری و کابل داره؟
1637_3.jpg

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مثل سری واکمن یا K750؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببخشید, کیفیت اسپیکرش چطوره؟خوبه؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این گوشی قابلیت اجرای WMA رو هم داره.جالبه

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید, کیفیت اسپیکرش چطوره؟خوبه؟
چون یک اسپیکر داره نمیشه خیلی روی کیفیت حساب کرد. ولی قابل قبوله. ولی بنظرم نسبت به k750 بیس کمتری داره. شاید بشه گفت بدرد شهرهای بزرگ و بسیار پر سر و صدایی مثل تهران و.. نمی خوره. ظریف و کم حجم و اسپیکر معمولی . دلم می خواست وقتی تلفن زنگ میزنه صداشو از داخل جیب شلوارم تو شلوغی بشنوم و سریع بتونم بیارمش بیرون و با یک دست باز کنم.مثل یک هفت تیر کش!! مثل 6131 یا گوشیهای تاشوی دیگه که با یک دست خیلی راحت باز و بسته میشوند. ولی z550 اینطوری نیست . باید بیاریش بیرون .خوب تو دستت نگهش داری بعد با دست دیگه گوشی رو باز کنی و به ارامی هم ببندی.تازه اثر انگشت هم روی تلفن کمی ازار دهنده است دائم می خوای تمیزش کنی و برقش بندازی. بخاطر فاصله کمی که بین در باتری و خود باتری هست وقتی کمی فشار داده میشه صدای ترق و تروق میده و حالگیریه. برای همین کمی کاغذ بین در و باتری گذاشتم تا این فاصله رو پر کنه. و صدا تقریبا از بین رفته. بنظرم تو چین درست مونتاژ نشده.مثلا بعضی فاصله ها مثل اطراف دکمه + - مشخصه که کاملا بهم جفت و جور نیست. لعنت به چین. البته شاید مال من اینطوریه. به قول سایت idiottoys این گوشی بدرد ارمانشهری در سال 2109 میخوره!جایی که بعد از جنگ بزرگ, بشر به یک درکی از صلح رسیده جاییکه ادمها حتی وقتی کنار هم ایستاده اند با گوشی ارتباط برقرار می کنند. جایی که همه یا سفید می پوشند یا سیاه. پولی دیگه نیست . فقط کارت اعتباری. جاییکه وقتی به ماشین فروش میگی چیپس بهت چیپس میده...
http://www.idiottoys.com/2006/05/sony-ericsson-z550-exists-within.html

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مرسی از توضیحات کامله شما.

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
چند سوال در مورد z550 داشتم
لطفا دوستانی که این گوشی را دارند پاسخ دهند
گوشی z550 دارای لقی در لولا تاشو می باشد ؟؟؟
ایا بعد از یک مدت کار کردن مشکلی برای این گوشی پیش نمی اید ؟؟
تا چند مگاباایت رم ساپورت می کند ؟؟
کیفیت LCD چطور است ؟؟/ ایا سایز LCD قابل قبول می باشد ؟؟
قیافه کلی این گوشی چطور است ؟؟
ایا با توجه به قیمت 160 تومنz 550 نظرتون در مورد w300 چیست ؟؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام
چند سوال در مورد z550 داشتم
لطفا دوستانی که این گوشی را دارند پاسخ دهند
گوشی z550 دارای لقی در لولا تاشو می باشد ؟؟؟
ایا بعد از یک مدت کار کردن مشکلی برای این گوشی پیش نمی اید ؟؟

قیافه کلی این گوشی چطور است ؟؟
ایا با توجه به قیمت 160 تومنz 550 نظرتون در مورد w300 چیست ؟؟

در مورد سوال اولتون باید بگم که طبیعیه!!!...زد530 هم داشتیم اینجوری بود مشکلی واسش پیش نیومد!!!!....طراحی این گوشی به نظر من خیلی عالیه امتیاز 9.5 از 10 بهش میدم...ولی در مورد آخر باید بگم که w300 گوشی موزیکه ولی خوب دوربین z550 بهتره...اگر دوربین بهتر میخوای 550 و اگر موزیک و پخش بهتر میخوای w300 رو بگیر!!!

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک گوشی سونی اریکسون Z550i برای کسی خریدم . یک مشکل داره که به این صورت هست تو بعضی از مکان ها وقتی بهش زنگ می زنند نمیشه تماس را پاسخ داد و با خاموش و روشن کردن گوشی هم برطرف نمیشه و در همان لحظه با گوشی هم با جایی نمیشه تماس گرفت . گوشی را یک بار هم مستر ریست کردم ولی برطرف نشد این مشکل . کسی می دونه این مشکل از چی هست ؟؟ بدم بیرون گوشی را فلش کنند احتمال داره درست بشه ؟؟
سیم کارت روی گوشی هم TCI هست . ممنون میشم دوستان کمک کنند ؟!:(

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بعد از مدتها دنبال فیرموره z550 گشتم و فکر میبکنم اخرین ورژن R6GA004 باشه . یک لینک اینجا دیدم که change log جالبی داره:
battery_of_orange_color_z550_r6ga004.vkp
battery_of_the_blue_color_z550_r6ga004.vkp
battery_of_the_light_blue_color_z550_r6ga004.vkp
battery_of_the_light_green_color_z550_r6ga004.vkp
battery_of_the_purple_color_z550_r6ga004.vkp
change_color_of_progress_bar_to_black_z550_r6ga004.vkp
change_color_of_progress_bar_to_blue_z550_r6ga004.vkp
change_color_of_progress_bar_to_orange_z550_r6ga004.vkp
change_original_eq_settings_z550_r6ga004.vkp
delete_folder_video_dj_z550_r6ga004.vkp
disable_setupwizard_z550_r6ga004.vkp
faster_long_filename_scrolling_z550_r6ga004.vkp
fast_rewind_long_mp3_videofiles_z550_r6ga004.vkp
font_60_sleepmode_z550_r6ga004.vkp
move_camdriver_to_other_z550_r6ga004.vkp
move_menu_and_layout_to_other_z550_r6ga004.vkp
radio_without_headsets_z550_r6ga004.vkp
redirection_track_with_the_headset_z550_r6ga004.vkp
reduction_level_illumination_z550_r6ga004.vkp
remove_accept_files_z550_r6ga004.vkp
remove_java_permisson_z550_r6ga004.vkp
remove_nosound_message_z550_r6ga004.vkp
remove_sim_lock_z550_r6ga004.vkp
replace_menu_to_media_player_z550_r6ga004.vkp
replace_time_sms_sound_z550_r6ga004.vkp
replase_logo_operator_time_and_date_z550_r6ga004.vkp
total_replase_all_graphic_v1.0_z550_r6ga004.vkp
work_phone_without_sim_z550_r6ga004.vkp
کسی با این فیرمور گوشی رو بروز کرده یا که با این فیرمور خریده باشه... ایا بدون سیم کارت کار میکنه یا رادیو بدون هندزفری پخش میشه؟

بالا