• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا E51

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
e51.jpg

من چند وقته این گوشی رو گرفتم.
جدیدترین گوشی ه نوکیا تو بازار جهانی ه . ازش راضی ام. اگه سوالی دارین بپرسین.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
نکته های منفی که تاحالا بهش برخوردیو لطف کن بگو:f34r:

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
همه چیزش خوبه!! فقط کیبورد اش!
دکه ی پاور اش به کمک چند نفر نیاز داره تا بتونی فشارش بدی! دکمه صدا و ریکورد اش یه نمه بهتره.
کسایی که انگشت های بزرگ و تپل دارن این گوشی رو نخرن!! دکمه های بالاییش همه تو همه و کوچیک. میای منو رو بزنی 2-3 تا دیگه رو هم میزنی! که واقعا از یه سری E بعید بود!
این گوشی جایگزین E65 ه , اگه دیده باشینش. کشویی ه . اما اون کیبورد اش بهتره. امتحان کردم. اما E51 کلید هاش کاربردی تره. قیافه ها هم عوض شده! c شده شبیه => منو شده شبیه خونه و دکمه مداد نداره اما مربع همون کارو برات میکنه. ستاره هم بلوتوس ات رو روشن میکنه!

یه توضیح کامل در مورد کیبورد اش!

سوال دیگه؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
منم از این گوشی خوشم اومد گرچه گوشی اسلایدی رو ترجیح میدم ولی خوبه بازم بدنه فلزیشم جالبه سری E هم که هست مخصوصا رنگ تمام مشکیش خوبه . فقط بلندی صداش (Review سایت GSMarena) فکر کنم یکمی کم باشه .البته یه گوشیه سری E نبایدم خیلی روی این چیزا مانور بده . اگر LCD رو یکمی بزرگتر میکرد مثلا در 2.6" خیلی عالی میشد .
میدونین استفاده از استیل (فولاد ضد زنگ) در بدنه گوشی موبایل حس لوکسی و مرغوبیت جنس رو به گوشی منتقل میکنه و این کاریه که نوکیا جدیدا داره میکنه و منم خیلی خوشم میاد .

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
منم از این گوشی خوشم اومد گرچه گوشی اسلایدی رو ترجیح میدم ولی خوبه بازم بدنه فلزیشم جالبه سری E هم که هست مخصوصا رنگ تمام مشکیش خوبه . فقط بلندی صداش (Review سایت GSMarena) فکر کنم یکمی کم باشه .البته یه گوشیه سری E نبایدم خیلی روی این چیزا مانور بده . اگر LCD رو یکمی بزرگتر میکرد مثلا در 2.6" خیلی عالی میشد .
میدونین استفاده از استیل (فولاد ضد زنگ) در بدنه گوشی موبایل حس لوکسی و مرغوبیت جنس رو به گوشی منتقل میکنه و این کاریه که نوکیا جدیدا داره میکنه و منم خیلی خوشم میاد .

در مورد بدنه. بله , بدنه ی خیلی محکم ای داره. استیل اش ضد خش ه و بخش پشتیش به نظر ام کائوچو ه چون از پلاستیک خیلی محکم تره. خلاصه تا حالا چند بار از دستم افتاده اما نگاش کنی انگار نو ه.

در مورد صدا. بله صدای متوسطی رو به بالا ای داره , اما کیفیت اش فوق العاده است .
من به کیفیت صدا خیلی اهمیت میدم و اسپیکر گوشی با این کیفیت ندیده بودم .
اکثرا افت کیفیت رو تو گوشی ها موقعی دیدم که شما آهنگی با Bass زیاد میزارید و اونوقت صدا رو تخریب میکنه. اما تو این گوشی به نحوی bass حذف میشه و باعث میشه کیفیت خوبی ارائه بده.
(اکثرا باهاش آهنگ گوش میدم)

LCD ه 2.6 ؟!؟! خوب اگر 2.6 میزاشت روش که E51 نمیشد. میشد N95 !! جا نداره! گوشی ه ظریفیه. توضیحات مربوط به صفحه کلید رو خوندید؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
اره کیفیتش خیلی خوبه البته بازم مثلا N81 یا 6500 بهتر از اینه n81 بلندی صداشم خیلی خوبه (البته بازم تو این سطح بلترین صدا رو تو گوشی های نوکیا طبق همون بررسی GSMARENA گوشی 6500 داره ) ولی به کار من خیلی نمیاد . در مورد LCD هم کلاسه e هست باید LCD بزرگتر باشه N95 مثلا 2.8 هست N81 هم 2.4 هست حتی 5700 یا 6500 اسلاید هم 2.2 هست ولی این 2 البته E50 هم که در اصل این E51 جانشینه اونه فکر کنم LCD همین قدره البته یه نکته منفی هم نسبت به E50 داره که E50 جزو مشخصاتش 8 ساعت شارژ مکالمه داره ولی E51 شارژش افت کرده و تقریبا نصف شده .
بعد راستی پشتش از استیل نیست فقط دورش از استیله ؟ به نظر پشتشم استل میومد ؟
بعد راستی شما که رفتی خریدی چه رنگاییش بود فقط همین نقره ایش بود یا مشکیشم بود ؟
gsmarena_006.jpg

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
موقعی که من خریدم تو علائدین فقط نقره ای بود. اما بری پایتخت مشکیش رو هم دارن. یه جای دیگه هم مشکیش رو دیدم.
شما میگی N95 ال سی دی 2.8 داره خوب N95 قیمت اش 650 تومنه! ان81 حدود 450-500 تومنه!
در مورد 5700 و 6500 هم به اندازه گوشی ها دقت کنید. این گوشی جزو گوشی های نازک حساب میشه در کل کوچیک و stylish طراحی شده.
ای51 جایگزین ه E65 حساب میشه. و نسخه کامل تر شده ی 6120 میباشد.
و در مورد باتری هم باید با گوشی های اخیر ه نوکیا مقایسه کنید. که اکثرا 3 ساعت اند اما این گوشی 4 ه.
در کل باتری های نوکیا خیلی ضعیف ه. اکثر گوشی ها.
اینم قابل گفتن ه که شارژر جالبی داره. خیلی کوچیک شده. اما خروجی برق اش 3-4 برابر شده که گوشی 60 تا 90 دقیقه ای شارژ میشه.
ac-5_150x150.jpg

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
جایگزین E50 هست چون E65 اصلا اسلایدیه که و نسبتا جدید هم هست و از سری E6x هست و زیاد ربطی به E51 نداره فقط جفتشون کلاس E هستن . کلاس E هم کلاس بیزنس نوکیا هست که شارژ طولانی یکی از مشخصاتشونه مثلا E65 هم 6 ساعت شارژشه یا E61 که کیبورد فولم داره 9 شارژشه .

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز در Mobile-review و GSMarena خونده بودم که جایگزین E65 ه. نه از نظر ظاهر بلکه از نظر کارایی و قابلیت ها.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
چند خریدیش آقا؟
دوربینش چجوریاست؟ کیفیت عکس و فیلم راضیت میکنه؟(بدون فلاش بودن تاثیر بدی تو عکسا میذاره.درسته!؟)
صفحش از ن 73 کوچیکتره ظاهرا ِاین ویژگی برای کسی که ن73داشته زیاد تو ذوق نمیزنه!؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام

مبارک باشه

ببینم دوربینش فکر نکنم خوب باشه درسته ؟

وای فای رو تست کردید ؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
چند خریدیش آقا؟
دوربینش چجوریاست؟ کیفیت عکس و فیلم راضیت میکنه؟(بدون فلاش بودن تاثیر بدی تو عکسا میذاره.درسته!؟)
صفحش از ن 73 کوچیکتره ظاهرا ِاین ویژگی برای کسی که ن73داشته زیاد تو ذوق نمیزنه!؟

من 320-30 خریدم. امروز علائدین بودم و جایی ندیدم داشته باشه . تو پاساژ پایتخت گیر میاد. خواستید احتمال خیلی زیاد میخوام بفروشمش یه 95 بگیرم.

اگر اون کسی که 73 داشته از گنده بودن گوش ناراضی باشه نه تو ذوق نمیزنه اما کسی باشه که با گوشی کلیپ میدیده چرا.

کیفیت عکس معمولیه. در شب خیلی بد نیست اما در کل از K750 پایین تره.

سلام

مبارک باشه

ببینم دوربینش فکر نکنم خوب باشه درسته ؟

وای فای رو تست کردید ؟

یه بار تو پایتخت تست کردم سرعت اینترنت اش فوق العاده بود! حیف شد نمیشد از rapidshare دانلود کرد! (نمیدونم چرا رپیدشیر قبول نمیکرد)

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
چی شد به همین زودی دلت رو زد اگه مشکلی داره بگو چون احتمالا فردا میخوام برم گوشی بگیرم شایدم همینو گرفتم .

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
چی شد به همین زودی دلت رو زد اگه مشکلی داره بگو چون احتمالا فردا میخوام برم گوشی بگیرم شایدم همینو گرفتم .
گوشی خیلی خوبیه اما میخوام بالاتر بگیرم. هروقت اون جدید ه رسید دستم میتونم در خدمت شما باشم. اما پیشنهاد ام اینه که شما برو علائدین قیمت بگیر. احتمالا چون قیمت گوشی خیلی اومده پایین و برای من ضرر ه نگه اش دارم.

در هر صورت دوستان سوال دارند بگن

.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
من پنجشنبه رفتم علائدین به سختی تونستم E51 پیدا کنم هیچ جا نداشت بین E51 و E65 مونده بودم البته P1 هم بد نبود ولی اخر سر E51 رو گرفتم 268 تومن چون اختلاف قیمتش با P1 خیلی زیاد بود و منم دیدم اون انتظاری که من از گوشی دارم رو همین E51 براورده میکنه و نیازی نیست اون همه هزینه بیشتر کنم گوشیه خوبیه فقط باید با کار کردن با کلیداش عادت کنی . ولی مردم گروه گروه میومدن 5610 میخردن گوشی قشنگی هم بود ولی به خاطر استقبال زیاد مردم قیمتشم الکی بالا رفته بود با گارانتی نیاش بود 340-350 تومن بدون گارانتی هم 310-320 بود .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من پنجشنبه رفتم علائدین به سختی تونستم E51 پیدا کنم هیچ جا نداشت بین E51 و E65 مونده بودم البته P1 هم بد نبود ولی اخر سر E51 رو گرفتم 268 تومن چون اختلاف قیمتش با P1 خیلی زیاد بود و منم دیدم اون انتظاری که من از گوشی دارم رو همین E51 براورده میکنه و نیازی نیست اون همه هزینه بیشتر کنم گوشیه خوبیه فقط باید با کار کردن با کلیداش عادت کنی . ولی مردم گروه گروه میومدن 5610 میخردن گوشی قشنگی هم بود ولی به خاطر استقبال زیاد مردم قیمتشم الکی بالا رفته بود با گارانتی نیاش بود 340-350 تومن بدون گارانتی هم 310-320 بود .

تبريک میگم / اميدوارم با حضور شما و Wellcan عزيز تاپيک گرم بمونه
قيمت'ش هم واقعا قابل توجه هست
و به نظرم در کنار 6120 و 5700 میتونه 3 تفنگ دار میآنه رو نسل جديد باشه!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
نوکیا تو این گوشی کارای جالبی کرده!

برای مثال شارژر گوشی... شارژر این گوشی مدل AC-5 ه که نسبت به پدر خودش (AC-4) مزیت هایی مثل حجم خیلی کمتر (یک سوم) و قدرت خروجی خیلی بالاتر رو داره (800 میلی آمپر به 180 !!!!!)

اینم عکس هاشون:
ac-4_312x312.jpg
66_AC-5.JPG

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
در ضمن این رو هم اضافه کنم که فعلا به غیر از E51 فقط N95 8GB این شارژر رو همراه اش داره!!

در مورد برق حرف شد...
باتری ه این گوشی مدل BP-6MT ه که تو ایران تضمین میکنه تقلبی نیست!! (این باتری تو بازار خیلی کمه)
گوشی های E51 , N81 و N82 از این باتری استفاده میکنن!

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
اره شارژرش خیلی باحاله منم که اول دیدم از کوچیکیش جا خوردم مثل اینکه اداپتوری وجود نداره مثل یه دو شاخه معمولی میمونه البته یکمی از حالت عادی بیشتر داغ میشه که البته فکر نکنم مشکلی داشته باشه .
ولی گوشیه خوبیه من کلا ادم سخت پسندی هستم و جزئیات خیلی اهمیت میدم ولی الان از این گوشی اگر یکمی از ارگونومی کار با کلیداش (که البته اولش یکمی مشکل دار بود الان دیگه عادت کردم بهشون ) و صفتیه بیش از حد کلیدهای لاستیکی دورش (که البته فکر میکنم اینطوری نوعی ضد ضربه شده دورش چون مثل اینه که کلیدهای لاستیکی عضوی از بدنه دور گوشی هستن و مجزا نیستن ) بگذریم راضیم ازش البته شاید اگر یکمی LCD هم بزرگتر بود یه 0.2 - 0.4 اینچی خیلی بهتر میشد .
برتری و خصوصیات خوب گوشی هم از نظر من اینا هستن .
طراحی و استایل خوب (سنگین) یعنی گوشیه سنگینیه و کاملا به یه گوشیه کلاس بیزنس میخوره در عینی که نازکه (نه خیلی که تو زوق بزنه) ولی بدنش هم خیلی مستحکم به نظر میرسه که البته بدنه فلزیش خیلی نقش داره تو این موضوع .
امکانات خیلی خوبه سیمبین 9 و UI سری 6 که امکانات جالبی داره این گوشی که اگه بخوام لیست کنم خیلی زیاده ولی یسری امکانات گوشیهای سری E رو هم روی گوشیهای سری N نیست داره .
سرعت خوبه گوشی , یکی از مشکلات مثلا گوشیهای سری N (البته همشون رو نمیدونم ولی مثلا با N73 که کار کردم واقعا اینطوری بود ) سرعت کارکردنه پایینشونه و بعضی اوقات اعصاب خورد کن که این گوشی از این جهت سرعت خوبی داره .
حافظه قابل قبول سری های E کلا گوشیهای سری E حافظه های داخلی بالایی دارن معمولا که این گوشی 160 مگ حافظه داخلی داره در ضمن یه کارت 512 میکرو هم همراهشه که سرعت انتقال اطلاعات هم خیلی خوبه از گوشی به کارت و بلعکس .
پورت USB هم تو این گوشی (که فکر کنم جزو اولین گوشیهای نوکیا باشه که این اتفاق توش افتاده البته تا اونجایی که میدونم) به صورت مجزا گذاشته شده .
شارژ خیلی خوبی هم داره .
به نظر من این گوشی برای کسایی که دنبال یه گوشی کلاسیکه خوبه مردونه با ظاهر مناسب (مخصوصا مشکیش که خودم دارم) میگردن نه برای جینگولک بازی خیلی مناسبه .

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
شما با دکمه پاور مشکل نداری؟؟ ماله ما خیلی صفته!!! :D
بدنه رو هم جایی خوندم کائوچو ه!

بالا