wellcan
Registered User
من چند وقته این گوشی رو گرفتم.
جدیدترین گوشی ه نوکیا تو بازار جهانی ه . ازش راضی ام. اگه سوالی دارین بپرسین.
منم از این گوشی خوشم اومد گرچه گوشی اسلایدی رو ترجیح میدم ولی خوبه بازم بدنه فلزیشم جالبه سری E هم که هست مخصوصا رنگ تمام مشکیش خوبه . فقط بلندی صداش (Review سایت GSMarena) فکر کنم یکمی کم باشه .البته یه گوشیه سری E نبایدم خیلی روی این چیزا مانور بده . اگر LCD رو یکمی بزرگتر میکرد مثلا در 2.6" خیلی عالی میشد .
میدونین استفاده از استیل (فولاد ضد زنگ) در بدنه گوشی موبایل حس لوکسی و مرغوبیت جنس رو به گوشی منتقل میکنه و این کاریه که نوکیا جدیدا داره میکنه و منم خیلی خوشم میاد .
چند خریدیش آقا؟
دوربینش چجوریاست؟ کیفیت عکس و فیلم راضیت میکنه؟(بدون فلاش بودن تاثیر بدی تو عکسا میذاره.درسته!؟)
صفحش از ن 73 کوچیکتره ظاهرا ِاین ویژگی برای کسی که ن73داشته زیاد تو ذوق نمیزنه!؟
سلام
مبارک باشه
ببینم دوربینش فکر نکنم خوب باشه درسته ؟
وای فای رو تست کردید ؟
گوشی خیلی خوبیه اما میخوام بالاتر بگیرم. هروقت اون جدید ه رسید دستم میتونم در خدمت شما باشم. اما پیشنهاد ام اینه که شما برو علائدین قیمت بگیر. احتمالا چون قیمت گوشی خیلی اومده پایین و برای من ضرر ه نگه اش دارم.چی شد به همین زودی دلت رو زد اگه مشکلی داره بگو چون احتمالا فردا میخوام برم گوشی بگیرم شایدم همینو گرفتم .
من پنجشنبه رفتم علائدین به سختی تونستم E51 پیدا کنم هیچ جا نداشت بین E51 و E65 مونده بودم البته P1 هم بد نبود ولی اخر سر E51 رو گرفتم 268 تومن چون اختلاف قیمتش با P1 خیلی زیاد بود و منم دیدم اون انتظاری که من از گوشی دارم رو همین E51 براورده میکنه و نیازی نیست اون همه هزینه بیشتر کنم گوشیه خوبیه فقط باید با کار کردن با کلیداش عادت کنی . ولی مردم گروه گروه میومدن 5610 میخردن گوشی قشنگی هم بود ولی به خاطر استقبال زیاد مردم قیمتشم الکی بالا رفته بود با گارانتی نیاش بود 340-350 تومن بدون گارانتی هم 310-320 بود .