از گیاه محبوب خودم شروع میکنم
از اسم و ظاهرش میشه به ماهیتش پی برد
ظاهر زیبا و آرامش دهنده ای داره ضمن اینکه ارتفاع مناسبی ( حدود یک متر )هم داره و شرایط نگهداری ساده ای را هم میطلبه
تکثیرش هم فوق العاده ساده هست و میشه طی مدت کمی تعداد زیادی از این گیاه پرورش داد
اسمش نخل هست و مشخص میکنه که متعلق به مناطق گرمسیر هست ( موطن اصلی این گیاه ماداگاسکار ه )
بنابر این نور و آب زیادی را طلب میکنه که نباید ازش غفلت کرد البته مثل اکثر گیاهان آپارتمانی تابش مسقیم خسارت زیادی به گیاه میزنه
بهش میگن نخل مردابی چون ترجیح میده توی خاک باتلاقی باشه یعنی همیشه پاش مرطوب باشه پس بهتره خاک ما زیادی زهکش نداشته باشه و جاذب رطوبه هم باشه که مشخصا خاک با درصد رس بالا بهترین گزینه هست
از کوکوپیت هم میشه استفاده کرد که به خوبی قابلیت جذب و نگه داری اب داره
بعضی از دوستان بهتر میبینن که گلدان این گیاه در یک ظرف اب باشه اما بصورت تجربی بهتون میگم که خیلی مقاوم هست و نیازی به این کارها نیست
این ها شرایط ایده الش هست
اما نور گیر بودن محیط و دمای حول و حوش 20 و بالا جزو ضروریات هست البته میتونه تا 10-12 درجه هم مقاومت به خرج بده
حالا این ها که کلیاتی بود تا شما رو گول بزنیم تا یکی از این گیاه داشته باشید
برای تکثیرش که خیلی هم ساده هست کافی یکی از این برگ های چتری شکل از ساقه قطع کنیم و بصورت وارونه داخل خاک قرار بدیم به سرعت ریشه میده و جوانه میزنه
برای خرید هم مثل همه گیاهای دیگه از سلامت برگ میشه به سلامت وجود گیاه پی برد
از عارضه های کلی که ممکنه دچارشون بشه یکی پیچیدگی برگ و بیجون بودن اون هاست که نشوندهنده کمی نور هست و باید به یک محیط پر نور منتقل بشه
اگر هم دیدین رشد گیاه کم شده به کود نیاز داره اما در حالت معمولی زیاد وابسته به کود و تغذه مصنوعی نداره یعنی همون مقادیر خاک برگ توی گلدان باعث گذران زندگیش میشه
تغییر رنگ برگ ها هم بدلیل کمبود ابیاری هست
چیز دیگه هم اگر یادم اومد یا جایی خوندم یا کسی گفت اضافه میکنم
امیدوارم بدرد خورده باشه
نظرات شما مشوق ادامه تاپیک هست
پس فراموش نکنید
حیف که برای خودم سرما زد وگرنه ازش عکس میذاشتم تا لذت ببرید
پ ن : الان که داشتم یه سرچی هم میزدم به این نکته برخوردم که بهش پنجه کلاغی هم میگن که اسم بسیار برازنده ای هست
خوش باشید
دهنم صاف شد از بس تایپ کردم