• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همچنان مشکل ايمپورت در mt

soroush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با تشکر از دسته بندي موضوعات مربوط به مووبل تايپ، من به خاطر مشکلي که براي ايمپورت کردن داشتم ، هم مطالب اين سايت و هم مطالب سايت MT رو خوندم، نکات جالب و متنوعي ديدم که در نهايت هم هيچکدومشون کمکم نکرد :(
مشکل من اينه :
من يه وبلاگ دارم با MT ورژن 3.11 ، با همون سيستم، وبلاگ دومي راه انداختم که در اصل فتوبلاگم باشه و عکسهام رو از باقي مطالب جدا کنم. وبلاگ اولم رو اکسپورت کردم، تمام مطالب رو توي نوت پد به طورت UTf-8 ذخيره کردم، يعدش پستهايي رو که مربوطه به عکاسي نبود پاک کردم، زير شاخه ي Import رو تو اونجايي که بايد بسازم، ساختم و اين فايل رو اونجا کپي کردم. موقع ايمپورت تو وبلاگ جديدم، MT فايل رو مي‌شناسه با ذکر اسم فايل و اسم وبلاگ دوم من، ميگه Successfully ايمپورت شد، ولي در نهايت هيچ پستي رو نمياره .
ظاهراً وقتي که ايمپورت کامل انجام ميشه، بايد ليست پستهايي رو که ايمپورت کرده بنويسه که براي من نمينويسه و فقط که موفقيت‌آميز ايمپورت شد.
طبق اون مراجع بالا، بايد ايراد کار توي فرمت اين فايل txt اي باشه که من ساختم. ولي آخرش هم نفهميدم که مشکل از کجاست .
کسي ميتونه من رو راهنمايي کنه ؟

توي مطالب سايت MT يه چيزايي راجع به لينوکس بودن سرور و حساسيت به کاراکتر ها و ... نوشته بود . ميتونه مربوط به اون باشه ؟ من از همين پرشين تواز سرويس مي‌گيرم.
يه جا هم راجع به تفاوت r\ و n\ در انتهاي خطوط فايل من و ... اين موضوع مهمه ؟ ماجراش چيه ؟

ممنون ميشم اگر بتونيد من رو راهنمايي بکنيد . :blush:
سروش

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من شما چند تا وبلاگ در اين ام تي ساختيد ؟

soroush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از soroush :
سلام

من يه وبلاگ دارم با MT ورژن 3.11 ، با همون سيستم، وبلاگ دومي راه انداختم که در اصل فتوبلاگم باشه و عکسهام رو از باقي مطالب جدا کنم. وبلاگ اولم رو اکسپورت کردم، تمام مطالب رو توي نوت پد به طورت UTf-8 ذخيره کردم، يعدش پستهايي رو که مربوطه به عکاسي نبود پاک کردم، زير شاخه ي Import رو تو اونجايي که بايد بسازم، ساختم و اين فايل رو اونجا کپي کردم. موقع ايمپورت تو وبلاگ جديدم، MT فايل رو مي‌شناسه با ذکر اسم فايل و اسم وبلاگ دوم من، ميگه Successfully ايمپورت شد، ولي در نهايت هيچ پستي رو نمياره .
ظاهراً وقتي که ايمپورت کامل انجام ميشه، بايد ليست پستهايي رو که ايمپورت کرده بنويسه که براي من نمينويسه و فقط که موفقيت‌آميز ايمپورت شد.
طبق اون مراجع بالا، بايد ايراد کار توي فرمت اين فايل txt اي باشه که من ساختم. ولي آخرش هم نفهميدم که مشکل از کجاست .
کسي ميتونه من رو راهنمايي کنه ؟

توي مطالب سايت MT يه چيزايي راجع به لينوکس بودن سرور و حساسيت به کاراکتر ها و ... نوشته بود . ميتونه مربوط به اون باشه ؟ من از همين پرشين تواز سرويس مي‌گيرم.
يه جا هم راجع به تفاوت r\ و n\ در انتهاي خطوط فايل من و ... اين موضوع مهمه ؟ ماجراش چيه ؟

ممنون ميشم اگر بتونيد من رو راهنمايي بکنيد . :blush:
سروش

ببين دوست عزيز با اينكه من از توضيخاتي كه دادي زياد متوجه مشكلت نشدم اما وقتي شما در ام تي ابندا با فرمت html اسناد را ایحاد میکنی و بعد می خوای این فرمت را تغییر بدی به php يا فرمت ديگه چون فرمت اسناد با html ايجاد شده به همبن دليل index با فرمت html ظاهر ميشه و از اين به بعد هر سندي كه ايجاد ميكني با يك قرمت ذيگه شما نمي تونيد اون سند را در صفحه اولت بدي !
براي اينكه اين مشكل حل بشه هر سنذي كه با فرمت قبلي ايجاد كردي حذف كن و دوباره دستور دوباره سازي را بده

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اين فايلي كه بايد تو پوشه ي Import آپلود كنيم كه امتي از توي اون مطالب رو ايمپورت كنه بايد چه پرميشني داشته باشه؟ خود پوشه ايمپورت چه پرميشني بايد داشته باشه؟

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر ميكنم 644 !!!البته مطمئن نيستم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اگه مطالب رو توی صفحه‌ات نمی‌اره دو امکان وجود داره:
یا در حالت Draf هست که باید تبدیل بشه به پابلیش تمام پست‌هات
یا تعداد روزهای نمایش پست کمه. یعنی بو تو تنظیمات و بگو که مثلا پست‌های 999 روز پیش هم نشون داده می‌شه.

اگه توی لیست پست‌ها هم اضافه نمی‌شه اینپورتی ها اون یه بحث دیگس!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
درسته ! منم مشكلم تقريبا مثل saberioon هست
میگه ساکسیفولی ایمپورت شد ولی لیست ایمپورتی هارو نمیده
چیکار کردی مشکلت حل شد؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آقا كسي نيست؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
كسي نيست اينجا كمكمون كنه؟ :eek: :eek:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
سلام سروش!
اول اینکه خروجی که مووبل تایپ میده رو لازم نیست ادیت یا دوباره ذخیره کنید. کافیه اونو آپلود کنید توی دایرکتوری import
در مورد پرمیشن هم دایرکتوری و فایل رو روی 755 بذارید.
در مورد اینکه چیزی توی وبلاگتون نمیاد، من با حرفهای امیر عظمتی موافقم. یه دور اونا رو چک کنید.
یعنی در هنگام ایمپورت کردن توی اون صفحه که ظاهر خیلی ساده و مسخره ای داره، دونه دونه لیست مطالب و شماره اونا رو نمیزنه؟ اگه نه که مشخصه فرمت اون فایل ایمپورت ریخته بهم و نمیتونه مطالب رو از هم تشخیص بده.

aminweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ehsan :
سلام سروش!
اول اینکه خروجی که مووبل تایپ میده رو لازم نیست ادیت یا دوباره ذخیره کنید. کافیه اونو آپلود کنید توی دایرکتوری import
در مورد پرمیشن هم دایرکتوری و فایل رو روی 755 بذارید.
در مورد اینکه چیزی توی وبلاگتون نمیاد، من با حرفهای امیر عظمتی موافقم. یه دور اونا رو چک کنید.
یعنی در هنگام ایمپورت کردن توی اون صفحه که ظاهر خیلی ساده و مسخره ای داره، دونه دونه لیست مطالب و شماره اونا رو نمیزنه؟ اگه نه که مشخصه فرمت اون فایل ایمپورت ریخته بهم و نمیتونه مطالب رو از هم تشخیص بده.
آقا من همه اين كارا را كردم. ولي اصلا تو ليست Edit Entries هيچي وجود نداره!!!
بايد چيكار كرد. اگر احسان جان مي خواي فايلي را كه مي خوام آپلود كنم را برات بفرستم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من يه امتي روي لوكال هاستم دارم. تو اون خيلي راحت ايمپورت ميشه. ولي تو امتي روي هاست ايمپورت نميشه. :eek: مشكل ديگه از چي ميتونه باشه؟

aminweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ماله من را كه عابر درست كرد ولي يك ايراد داره و اونم اين هست كه لينكها را نشون نمي ده بايد همه را از نو اديت كنم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آقا يه چيز عجيب !
اون فايل بك آپ كه ميخواستم ايمپورت كنم تو امتي رو كه خيلي وقت پيش آپلود كرده بودم.
خوب ليست ايمپورتي هارو نمينوشت و ايمپورت نميشد.
منم دست به فايله نزدم و همونجا روي هاست موند.
امروز همينطوري شانسي يه بار ديگه رفتم تو قسمت ايمپورت اكسپورت امتي و ايمپورت كردم !
ليست اينپورتي هارو داد و ايمپورت شدن همه !
با اينكه اصلا دست به فايل هم نزده بودم ! نميدونم چه دليلي داشته ! عجيبه واقعا ! :blink: :wacko:

بالا