والا تکلیف الکسا با خودشم معلوم نیست
ما هم این مشکلو داریم
با 27000 آیپی و 80 هزار پیج ویو ، 1000 و خرده ای هستیم و سایت برخی از آشنایان با بازدید کمتر از ما ، 600-700 ایران هست
البته برای امثال من و شما که قصد فروش سایت رو نداریم خیلی مشکلی نیست.
آقا یه سایت با این آمار چقدر در روز فروش دارید و بیشتر چه جنس هایی میبرن ازتون
جنس ها رو متناسب با مطلب هاتون میزارید یا یه محصول رو میزارید تا فروش بره
جنس رو چجوری انتخاب کنیم
قالب سایت چقدر تاثیر داره در فروش
وقتی بازدید هاتون دو برابر شد سودتون هم دو برابر شد آیا
من از هر کی سوال میکنم یه چیز کلی میاد جواب میده ناموسا جواب این سوال های من رو با دقت بدید و وقت بزارید
اگر هم دوست ندارید حقیقت واقعی رو بگید ، بگید شرمنده نمی تونم بگم ( به والله گفتن حقیقت ، برای من از هر چیزی با ارزشتره یعنی مستقیم به آدم حرف بزنید من خوردم به بن بست)
بچه ها ما یه سایت داریم که علارغم اینکه بازدید بالایی داره اما رنکش خیلی تغییر نکرده..
ما حدود 8 ماه پیش بازدید سایتمون 70 هزار تا با30 هزار ای پی بود و الکسامون 480 ایران ..
به دلایلی (ازدواج) یه مدت از نت دور بودم و بازدید سایت خوابید و رنک سایت به 1200 ایران رسید!
بازدید دیروز سایت 100 هزارتا بر اساس امارگیر داغون وبگذر و 120 هزار تا براساس histats هست تعداد بازدیدکننده هم 45 هزارتا ! اما الکسا سایت حدود 1000 هست !!!! ایا این طبیعیه ؟
میانگین بازدید 30 روز گذشته هم 80 هزار تاست.
دوستانیکه سایت زیر 500 دارید الان حدود بازدیدتون چندتاست؟ من واقعا دیگه دارم کلافه میشم..
بازدید از 30 هزار به 100 هزار رسیده اما الکسا از 1200 به 1000 رسیده !!!
نکته : تمامی بازدیدها از گوگل است.
نکته2 : سایت موضوعش تخصصی (موبایل) هست...
آقا یه سایت با این آمار چقدر در روز فروش دارید و بیشتر چه جنس هایی میبرن ازتون
جنس ها رو متناسب با مطلب هاتون میزارید یا یه محصول رو میزارید تا فروش بره
جنس رو چجوری انتخاب کنیم
قالب سایت چقدر تاثیر داره در فروش
وقتی بازدید هاتون دو برابر شد سودتون هم دو برابر شد آیا
من از هر کی سوال میکنم یه چیز کلی میاد جواب میده ناموسا جواب این سوال های من رو با دقت بدید و وقت بزارید
اگر هم دوست ندارید حقیقت واقعی رو بگید ، بگید شرمنده نمی تونم بگم ( به والله گفتن حقیقت ، برای من از هر چیزی با ارزشتره یعنی مستقیم به آدم حرف بزنید من خوردم به بن بست)
من نیاز به تجربهه دوستانی دارم که تعداد آی پیشون بالاست و میزان فروششون و انتخاب جنس دارم اگر کسی تخصص کافی دار خداوکیلی دریغ نکنه ، من مطلب زیاد مطالعه کردم ولی کلا سیستم آکادمیک رو ایران جوابگو نیست لامصب و موجی رفتار میشه و من بلد نیستم این موج چه شکلیه اگر کسی میتونهکمکمون کنه
اما در مورد آلکسا
دوستان فقط تعداد بازدید مهم نیست
1- میزان زمانی که کاربر تو سایت شما میمونه
2 - قالب ساپورت گوشی ها ( یعنی قالب واکنشگرا باید باشه )
3- سبک بودن حجم سایت
4 - میزان زمان بارگذاری سایت
5 - استفاده از cdn
6 - کمپرس شدن فایل های js و css به نحو مطلوب ( یعنی به کمترین حدش )
این ها یه سری فاکتوره که تاثیر داره موارد دیگه هم هست ولی روش مطمعین نیستم و قطعی نشده برام ولی موارد بالا رو عینن تجربه کردم در سایت های مختلف چرا چون بدون اختلاف بازدید یعنی نه یکی زیاد شده نه یکی کم ی دفعه 4 هزار تا کم شده و از 7 هزار اومده زیر 3 هزار ( این رو تازه اضافه ردم گفتم شاید سوال بشه برای بعضی از دوستان در ضمن ماندگار هم بوده یعنی دیگه با همون بازدید رتبش بالا پائین نشده )
ولی کلا رتبه آلکسا رو باید گزاشت در کوزه آبش رو ریخت پای گلدون