• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری، ساخت قالب برای مارکت ساز - فراخوان #1

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام
مايل به همكاري هستم اگه امكانش هست ياهو پي ام بديد تا صحبت كنيم:)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
تا الان چند نسخه از مارکت ساز فروش رفته ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
میخوام ببینم چند تا مشتری داره ... هرچی مشتری بیشتر باشه فروش قالبشم بیشتر میشه دیگه.
فروش قالب جداگانه خواهد بود. یعنی قالب های دوستان رو با اسکریپت نمیفروشیم. حتی کسایی که نسخه رایگان دانلود کنند هم میتونند استفاده کنن و ربطی به تعداد فروش خود فروشگاه ساز نداره. من فکر میکنم فروش خوبی داشته باشه قالب ها اگر با قیمت مناسب بذاریم.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
من میتونم انجام بدم
اما حوصله ندارم بشینم که کی فروش بره!
قالب رو براتون طراحی میکنم ، پول میگیرم .حالا شما هر چقدر دوست داشتید بفروشید...
این نمونه کار منه:
www.IGW.ir
www.360book.ir "غیر از اون عکس .سطی که نوشته شده 360book"
با تشکر

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من میتونم انجام بدم
اما حوصله ندارم بشینم که کی فروش بره!
قالب رو براتون طراحی میکنم ، پول میگیرم .حالا شما هر چقدر دوست داشتید بفروشید...
این نمونه کار منه:
www.IGW.ir
www.360book.ir "غیر از اون عکس .سطی که نوشته شده 360book"
با تشکر
دوست عزیز قرار نیست ما بخریم. اگر قرار به طراحی باشه من خودم وقتش رو داشته باشم باز هم قالب میزنم. در واقع ما سود آنچنانی نمیخوایم ببریم از قالب شما سر این قضیه، سود اصلی که ما میبریم گسترش مارکت سازه و سود قالب برای طراح. سر درصد هم میتونیم کنار بیایم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
میخوام ببینم چند تا مشتری داره ... هرچی مشتری بیشتر باشه فروش قالبشم بیشتر میشه دیگه.
راستی، اینجا رو نگاه بنداز؛ اینها از نسخه فری استفاده میکنند، مطمئن باش اگر قالب قشنگ و ارزون پیدا بکنند حاضر میشن بخرنش:

[ame="http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=%D8%A8%D8%A7+%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA+%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA+%D8%B3%D8%A7%D8%B2&aq=f&oq=&aqi"]http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=%D8%A8%D8%A7+%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA+%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA+%D8%B3%D8%A7%D8%B2&aq=f&oq=&aqi[/ame]=

تضمین هم بچه ها بخوان بگن چجوری دوست دارن بهشون تضمین بدم که خدای نکرده نفروشم و پولشون رو ندم D:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
فروش قالب جداگانه خواهد بود. یعنی قالب های دوستان رو با اسکریپت نمیفروشیم. حتی کسایی که نسخه رایگان دانلود کنند هم میتونند استفاده کنن و ربطی به تعداد فروش خود فروشگاه ساز نداره. من فکر میکنم فروش خوبی داشته باشه قالب ها اگر با قیمت مناسب بذاریم.

منظورم اینه که مثلا اگه شما تا الان 10 نسحه فروختی ، خب شانس خرید قالب کمتره تا اینکه مثلا 100 نسخه فروختی.

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
راستی، اینجا رو نگاه بنداز؛ اینها از نسخه فری استفاده میکنند، مطمئن باش اگر قالب قشنگ و ارزون پیدا بکنند حاضر میشن بخرنش:

http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=%D8%A8%D8%A7+%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA+%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA+%D8%B3%D8%A7%D8%B2&aq=f&oq=&aqi=

تضمین هم بچه ها بخوان بگن چجوری دوست دارن بهشون تضمین بدم که خدای نکرده نفروشم و پولشون رو ندم D:

آها ! خوبه ! به نطرت قیمت هر قالب چقدر باشه خوبه ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خب. بچه ها یه طرحی داره آماده میشه به این صورت:

یک بخش برای طراحان قالب داریم میگذاریم که بصورت کاملا رایگان قالب هایی که برای مارکت ساز طراحی کردن رو ارسال میکنن (لزوما کد قالب لازم نیست یک اسکرین شات هم کافیه) و در این بخش با شرح قالب، قیمتی که میگید و لینک خرید به سایت طراح گذاشته میشه.

با توجه به بازدید هدفمندی که داریم (کسانی که میخوان قالب یا فروشگاه بخرن به سایت ما میان)، برای کسانی که قالبی برای مارکت ساز ساختن این طرح فرصت خوبی هست تا قالب هاشون رو برای فروش بگذارن چون ممکن هست بعضی عزیزان قالبی هم طراحی کرده باشن ولی به هر دلیل چون سایتشون بازدید نداشته یا بازدید کنندگانشون نمیدونستن مارکت ساز چی هست فروشی نداشتن.

شرط اصلی برای مشارکت داشتن یه سایت برای ارجاع بازدیدکنندگان هست (ما خودمون قالبهای شما رو نمیفروشیم). ضمنا میتونیم بعدا آفر های خوبی هم به طراحان بدیم. مثلا اگر قالب فری بزنن شاید تخفیفهای بسیاری خوبی به مشتریانی که معرفی کنند بدیم یا تو طرح مشارکت درصدهای بهتری بدیم. همش بستگی به استقبال قالب سازا و طراح ها داره.

از این طرح استقبال می کنید یا خیر؟

منتظرم اگر استقبال بشه کلید استارتش رو بزنیم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ضمنا چون میدونم چه مشکلاتی برای قالب سازا وجود داره (دزدیدن قالب). تا حدودی در این مورد میتونیم کمکتون بکنیم:

اگر دوست داشته باشید قالب هارو فقط بر روی نسخه های نقره ای به بالا عرضه کنید، ما یک انجین کدر داریم برای قالبها در این نسخه ها که میتونیم اگر مایل بودید کد قالب رو بگیریم و براتون به رایگان کد کنیم. البته این انجین فقط روی نسخه های نقره ای به بالا طراحی شده و 100 البته باز هم امکان داره دزدانی به هر صورتی قالب رو rip بکنند (مثلا از روی کد html) ولی از هیچی بهتره! خواستید میتونیم براتون encode شون کنیم به رایگان.

بالا