ادیت: به پست 14 مراجعه شود
Last edited:
سلام دوست عزیز،سلام
مايل به همكاري هستم اگه امكانش هست ياهو پي ام بديد تا صحبت كنيم![]()
چطور مگه؟تا الان چند نسخه از مارکت ساز فروش رفته ؟
چطور مگه؟
فروش قالب جداگانه خواهد بود. یعنی قالب های دوستان رو با اسکریپت نمیفروشیم. حتی کسایی که نسخه رایگان دانلود کنند هم میتونند استفاده کنن و ربطی به تعداد فروش خود فروشگاه ساز نداره. من فکر میکنم فروش خوبی داشته باشه قالب ها اگر با قیمت مناسب بذاریم.میخوام ببینم چند تا مشتری داره ... هرچی مشتری بیشتر باشه فروش قالبشم بیشتر میشه دیگه.
دوست عزیز قرار نیست ما بخریم. اگر قرار به طراحی باشه من خودم وقتش رو داشته باشم باز هم قالب میزنم. در واقع ما سود آنچنانی نمیخوایم ببریم از قالب شما سر این قضیه، سود اصلی که ما میبریم گسترش مارکت سازه و سود قالب برای طراح. سر درصد هم میتونیم کنار بیایم.من میتونم انجام بدم
اما حوصله ندارم بشینم که کی فروش بره!
قالب رو براتون طراحی میکنم ، پول میگیرم .حالا شما هر چقدر دوست داشتید بفروشید...
این نمونه کار منه:
www.IGW.ir
www.360book.ir "غیر از اون عکس .سطی که نوشته شده 360book"
با تشکر
راستی، اینجا رو نگاه بنداز؛ اینها از نسخه فری استفاده میکنند، مطمئن باش اگر قالب قشنگ و ارزون پیدا بکنند حاضر میشن بخرنش:میخوام ببینم چند تا مشتری داره ... هرچی مشتری بیشتر باشه فروش قالبشم بیشتر میشه دیگه.
فروش قالب جداگانه خواهد بود. یعنی قالب های دوستان رو با اسکریپت نمیفروشیم. حتی کسایی که نسخه رایگان دانلود کنند هم میتونند استفاده کنن و ربطی به تعداد فروش خود فروشگاه ساز نداره. من فکر میکنم فروش خوبی داشته باشه قالب ها اگر با قیمت مناسب بذاریم.
راستی، اینجا رو نگاه بنداز؛ اینها از نسخه فری استفاده میکنند، مطمئن باش اگر قالب قشنگ و ارزون پیدا بکنند حاضر میشن بخرنش:
http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=%D8%A8%D8%A7+%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA+%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA+%D8%B3%D8%A7%D8%B2&aq=f&oq=&aqi=
تضمین هم بچه ها بخوان بگن چجوری دوست دارن بهشون تضمین بدم که خدای نکرده نفروشم و پولشون رو ندم D:
اگر قشنگ باشه حدود 10-15 تومن به احتمال زیاد مشتری خواهد داشت.آها ! خوبه ! به نطرت قیمت هر قالب چقدر باشه خوبه ؟