• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری با وبمستر با سابقه و حرفه ای ( فرصت عالی و منصفانه )

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان اول تاپیک بگم فقط وبمستر با سابقه میخوام که خودش تو زمینه دانلود و اندروید کار کرده باشه و نمونه کار و سایتایی که داشتین رو میپرسم !

حالا شرایط چیه ؟
یه سایت دانلود اندروید داریم الکسا 1500 نکته اینه کمتر وقت رسیدگی دارم بهش و به یه وبمستر حرفه ای نیاز دارم که بتونه رو سایت کار کنه پستای ناب بذاره و پستارو بکشه بالا پول بک لینک هم بهش میدم و فقط میخوام حواسش به وبمسترتولز و سایر موارد باشه کنترل کنه سایتو
دوستان سایت نویسنده داره و اصلا نیازی نیست شما روزی 10 تا پست بذارین فقط پست های کلیک خور و پربازدید میذارین واسه بالا کشیدن یا حالا ادیت پست هایی که نویسنده ها میذارن !

کاری که شما انجام میدین فقط مدیریت سایت هست
از بابت شراکت تبلیغات هیچ مشکلی نیست و باهاتون کنار میام مهم همون توانایی مدیریت شما هستش که سایت پیشرفت کنه

در عوض چنتا از جایگاه های سایت :

۲ بنر
۱ پست ثابت
۱ بک لینک

بهش میدم تا وقتی که رو سایت کار کنه این جایگاه ها مال خودشه

Last edited:

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
دوستان اول تاپیک بگم فقط وبمستر با سابقه میخوام که خودش تو زمینه دانلود و اندروید کار کرده باشه و نمونه کار و سایتایی که داشتین رو میپرسم !

حالا شرایط چیه ؟
یه سایت دانلود اندروید داریم الکسا 1500 نکته اینه کمتر وقت رسیدگی دارم بهش و به یه وبمستر حرفه ای نیاز دارم که بتونه رو سایت کار کنه پستای ناب بذاره و پستارو بکشه بالا پول بک لینک هم بهش میدم و فقط میخوام حواسش به وبمسترتولز و سایر موارد باشه کنترل کنه سایتو در عوض چنتا از جایگاه های سایت :

۲ بنر
۱ پست ثابت
۱ بک لینک

بهش میدم تا وقتی که رو سایت کار کنه این جایگاه ها مال خودشه
این همه کار میخوای بعدش 2 تا تبلیغ میزاری توو سایت ؟
این کارایی که شما خواستین یعنی اینکه مدیریت کل وبسایت رو بر عهده بگیره .

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان سایت نویسنده داره و اصلا نیازی نیست شما روزی 10 تا پست بذارین فقط پست های کلیک خور و پربازدید میذارین واسه بالا کشیدن یا حالا ادیت پست هایی که نویسنده ها میذارن !

از بابت شراکت تبلیغات هیچ مشکلی نیست و باهاتون کنار میام مهم همون توانایی مدیریت شما هستش که سایت پیشرفت کنه

shbgem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

درامدت چقدره؟

بالا