• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری برای تهیه یک پیتزای مشتی :دی!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
سلام بر دوستان شکم پرست sdsccc.png

در این تاپیک میخواستم نظر دوستان اینکاره رو درباره موادیکه به طعم این غذا میافزاید ( :D ) رو بدانم

به نظرتون جای سوسیس و کالباس چه چیزهایی رو میشه جایگزین کرد که طعم مناسبی بده ؟ (گوشت چرخ کرده رو تست کردم طعم جالبی نشد :( )

و اینکه اگر خودتون در منزل درستش میکنید ( چه نانش رو و چه خودش رو ) لطفا توضیحاتی در مورد روش کارتون بدید :D
wikif-11.gif و موادی که توش به کار میبرید ( یا دیدید به کار بردنش باعث بهتر شدنش میشه ) رو بگید..
و هر نکته ای که به نظرتون میرسه..

@saeedtz
@The Destroyer
@myhamed
@Nigga
@kingPresident
@iSalar
@koosharz
@javadyazdani
@mohamad elx

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
من از بیرون میگیرم حال درست کردن ندارم.:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
استاد نیگا حداقل بگو چیا میگیری چی توش داره:general709: - سایز و قیمتشو هم بگو :D
جا با جا فرق میکنه قیمت ها حدودی میگم :general709:
من مکزیکی دوز دارم :general707::general606:
ارزونا کالباس و سوسیس معمولی و پنیر پیتزا و فلفل و قارچ.اینا زیر 8 تومنه معمولا.سایز کوچیک و متوسط مخصوص بیچاره ها است. july2.gif
گرونا گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ و ژامبون و هات داگ.ذرت و زیتون و پنیر پیتزا بیشتری داره.اینا بین 8 تا 20 تومن.اینا بزرگ هستند مخصوص مای حامد جهانخوار :general211::D

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
عسيسم نبودي بنچي فازه پرفسور گرفته بود :D

با همه چي ميشه درست كرد
نون كه نيمه اماده يا خميري يا ارد اماده(نه ارد معمولي خالي)
يه ذره سس گوجه بزن رو نون
مونده مرغ يا گوشت يا هرچي غير از خورشت :D رو بريز روش (خورشت و حليم :D )
بزار يه ١٠-١٥ دقيقه تو فر
بعد پنير پيتزا رو استاد كن :general707:
دوباره بزار تو فر تا پنيرش اب بشه

اخرشم بزن به بدن :general606:

اينجوري سطح ابتكارت ميره بالا و خيلي وقتا از خيلي از پيتزاها خوشمزه تر ميشه
لازم نيست بساطه خاصي رديف كني
فقط نون پيتزا نيمه اماده و پنير و سس گوجه يا رب باشه دمه دستت

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
عسيسم نبودي بنچي فازه پرفسور گرفته بود :D

با همه چي ميشه درست كرد
نون كه نيمه اماده يا خميري يا ارد اماده(نه ارد معمولي خالي)
يه ذره سس گوجه بزن رو نون
مونده مرغ يا گوشت يا هرچي غير از خورشت :D رو بريز روش (خورشت و حليم :D )
بزار يه ١٠-١٥ دقيقه تو فر
بعد پنير پيتزا رو استاد كن :general707:
دوباره بزار تو فر تا پنيرش اب بشه

اخرشم بزن به بدن :general606:

اينجوري سطح ابتكارت ميره بالا و خيلي وقتا از خيلي از پيتزاها خوشمزه تر ميشه
لازم نيست بساطه خاصي رديف كني
فقط نون پيتزا نيمه اماده و پنير و سس گوجه يا رب باشه دمه دستت
مساله همین نون اماده هاس زیاد پف دار واینمیسته مث مال مغازه ها :( اگه بشه خمیرشو هم درست کرد خیلیخوب میشه :D
یعنی دو بار بذارم فر یبار موادش یبار برای سرخ شدن ؟ همیشه یبار میذارم :general709:
ولی مرغ و گوشت بد میشه ها خیلی سفت میشه :D
با سوسیس کالباس هم نمیشه همیشه درست کرد ضرر داره :oops:

برای بنچی پیتزا حلیم درست کنیم از این فازش بیاد بیرون :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
جا با جا فرق میکنه قیمت ها حدودی میگم :general709:
من مکزیکی دوز دارم :general707::general606:
ارزونا کالباس و سوسیس معمولی و پنیر پیتزا و فلفل و قارچ.اینا زیر 8 تومنه معمولا.سایز کوچیک و متوسط مخصوص بیچاره ها است. مشاهده پیوست 756355
گرونا گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ و ژامبون و هات داگ.ذرت و زیتون و پنیر پیتزا بیشتری داره.اینا بین 8 تا 20 تومن.اینا بزرگ هستند مخصوص مای حامد جهانخوار :general211::D
هدفون میذاری میری از اون پیتزا 100 تومنیا میگیری میزنی به بدن :general709:

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
مساله همین نون اماده هاس زیاد پف دار واینمیسته مث مال مغازه ها :( اگه بشه خمیرشو هم درست کرد خیلیخوب میشه :D
یعنی دو بار بذارم فر یبار موادش یبار برای سرخ شدن ؟ همیشه یبار میذارم :general709:
ولی مرغ و گوشت بد میشه ها خیلی سفت میشه :D
با سوسیس کالباس هم نمیشه همیشه درست کرد ضرر داره :oops:

برای بنچی پیتزا حلیم درست کنیم از این فازش بیاد بیرون :D
اره ٢بار بزار خوب ميشه
واسه پنير جدا بزارش

خمير اماده ازين پف كنا هست من خريدم خيلي حال ميده :D

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
هدفون میذاری میری از اون پیتزا 100 تومنیا میگیری میزنی به بدن :general709:
پیتزا 100 تومنی دهات ما نمیفروشن وگرنه میخریدم.:D هدفونم نمیشه تو بیرون بزنی.:general602:
باو سوسیس کالباس ضرر داره که چی؟تو ایران هرچی مال کارخونه باشه ضرر داره و حتی میوه ها هم سالم نیستند.
ماهی یکی دوتا پیتزا بخوری هیچی نمیشه.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
برای خمیرش باید 7-8 صبح بری این جاهایی که نون باگت(ساندویجی) درست میگنن ، خمیر بخری .بهشون بگی خمیر میخوام .من اندازه2 هزار تومن میخرم ، یه سینی فر بزرگ رو پوشش میده .
خمیر رو که گرفتی میاری خونه قشنگ رو سینی خود فر(همون 4 گوش بزرگه) با دست پهنش میکنی (ممکنه به دستت بچسبه ولی یکم روغن به دستت و سینی فر بزن)
بعد باید سس کچاپ بزنی به خمیر
طرز تهیه ش رو مادرم بلده همیشه خودش درست میکنه از بیرون هم خشمزه تر میشه این سس .یه ادیه خاص داره که اسمش جورز هندیه اگه اشتباه نکنم
سس رو که زدی باید یه لایه پنیر پیتزا بزنی تا موادی که قراره بریزی به خمیر بچسبه و پیتزا کش دار بشه .
بعد خمیر باید گوشت چرخ کرده بریزی (گوشت چرخ کرده رو باید بدونی چطوری درست میکنن تا بو زخمش گرفته بشه مگرنه گلاب به روتون بوی %$ میده)
بعد که گوشت رو ریختی قارچ ها رو میریزی .بعدش هم فلفل دلمه نگینی رو سرتاسر میریزی رو پیتزا .اخر سر هم یکم دوباره پنیر میریزی و تمام
پیتزا سوسیس کالباس بنطر من بد مزه میشه .سوسیس کالباس فقط خوراک بندریش خوشمزه س .همون قارچ و گوشت از همه ردیف تره

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
ببین یه روش خوب هست که پیتزا بهت بچسپه اول بزار گشنت بشه بعدش پیتزاتو بزار توی یخچال بعد بخورش

aploon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
من درست میکنم خوب میشه فقط مشکل پنیر پیتزاست که میریزی روش اما انگار اصلا نریختی
هر پنیر پیتزایی 15 تومن میخرم اما اصلا کش نمیاد .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
پنير پيتزا از اين كيلويي ها باس بگيري بسته 4 كيلويي 2 كيلويي داره خوب چيزيه
شما چندين مدل ميتوني تهيه كني
مثلا اگه تند ميخواي خفن باشه خمير رو ميزاري بعد روش كالباس پپروني ميچيني بعد روش پر ميكني پنير روشم يكم سوسيس با فلفل و زيتون و قارچ
اين ميشه پيتزا پپروني
تو هر مرحله ام ميتوني سس قرمز بزني روش با اويشن و فلفل
عكساش موجوده ميزارم واست :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
برای خمیرش باید 7-8 صبح بری این جاهایی که نون باگت(ساندویجی) درست میگنن ، خمیر بخری .بهشون بگی خمیر میخوام .من اندازه2 هزار تومن میخرم ، یه سینی فر بزرگ رو پوشش میده .
خمیر رو که گرفتی میاری خونه قشنگ رو سینی خود فر(همون 4 گوش بزرگه) با دست پهنش میکنی (ممکنه به دستت بچسبه ولی یکم روغن به دستت و سینی فر بزن)
بعد باید سس کچاپ بزنی به خمیر
طرز تهیه ش رو مادرم بلده همیشه خودش درست میکنه از بیرون هم خشمزه تر میشه این سس .یه ادیه خاص داره که اسمش جورز هندیه اگه اشتباه نکنم
سس رو که زدی باید یه لایه پنیر پیتزا بزنی تا موادی که قراره بریزی به خمیر بچسبه و پیتزا کش دار بشه .
بعد خمیر باید گوشت چرخ کرده بریزی (گوشت چرخ کرده رو باید بدونی چطوری درست میکنن تا بو زخمش گرفته بشه مگرنه گلاب به روتون بوی %$ میده)
بعد که گوشت رو ریختی قارچ ها رو میریزی .بعدش هم فلفل دلمه نگینی رو سرتاسر میریزی رو پیتزا .اخر سر هم یکم دوباره پنیر میریزی و تمام
پیتزا سوسیس کالباس بنطر من بد مزه میشه .سوسیس کالباس فقط خوراک بندریش خوشمزه س .همون قارچ و گوشت از همه ردیف تره
از مادرت بپرس خب بیا اینجا بنویس گ-ش.اد :rolleyes::D

ببین یه روش خوب هست که پیتزا بهت بچسپه اول بزار گشنت بشه بعدش پیتزاتو بزار توی یخچال بعد بخورش
این روش که اره خیلی خوب ج میده ولی مشکل اصلی مواد داخلشه که زیاد جالب نمیشه - یعنی اونطور که باید نمیشه :D
من درست میکنم خوب میشه فقط مشکل پنیر پیتزاست که میریزی روش اما انگار اصلا نریختی
هر پنیر پیتزایی 15 تومن میخرم اما اصلا کش نمیاد .
منم وقتی مستقیم میذارم سرخ میشه همینطور میشه ولی بعد سرخ شدن که میذارم فقط گرمای فر ( یا همچین گرمایی از محیط و نه از بالا ) بهش میخوره حسابی کش میاد:rolleyes:
پنير پيتزا از اين كيلويي ها باس بگيري بسته 4 كيلويي 2 كيلويي داره خوب چيزيه
شما چندين مدل ميتوني تهيه كني
مثلا اگه تند ميخواي خفن باشه خمير رو ميزاري بعد روش كالباس پپروني ميچيني بعد روش پر ميكني پنير روشم يكم سوسيس با فلفل و زيتون و قارچ
اين ميشه پيتزا پپروني
تو هر مرحله ام ميتوني سس قرمز بزني روش با اويشن و فلفل
عكساش موجوده ميزارم واست :D
بعدا درست کردی از مراحلش عکس بذار ببینیم چه میکنی :rolleyes:

ببین چقد پرش کرده بودم :D

My own Life!

چه خبره 3 تا :D
دو نفری عکس میگیرین ازش :D

زیادی ورم نکرده ؟ سخت میشه خوردش اینو که :eek:

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
خمیر پیتزا رو باید با آرد سفید نونوایی درس کنی .. آرد بربری بهتره
با 3 4 قاسق روغن + آب + 2 قاشق مایه خمیر + نمک یه خمیری درس میکنی که به دست نچسبه .. 10 دقیقه باید ورز بدی بعدش بزاری یه جای گرم 1 ساعت استراحت کنه
اونوقته که حجم خمیرت 2 برابر میشه .. بعد تو سینی گرد بازش کن لبه هاشم یکم بیار بالا که وقتی از تو فر نیگا میکنی متوجه شی پخته .. تو چیدمان مواد هم اول سس مخصوص رو میزنی زو خمیر بعدش مواد خشک رو میزاری بعد رو لایه آخر مواد آب دار مث گوجه و زیتون و فلفل و قارچ
از نظر من بیکن و کراکف برای مواد گوشتی از همه خوشمزه تر میشه
اینم نتیجه کار .. البته همبن این کار رو عیال محترمه انجام داد .. من نیگا کردم به دقت
طعمش از پیتزای بیرون به مراتب خوشمزه تر میشه
9f58fffac859584dc0d7b2643acd1ba71bff4d47.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
جایه سوسیس وکالباس مرغ بزار خوشمزه میشه

میخوام میگو رو هم امتحان کنم برا پیتزا :general601:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
کالباس بیکن بخر با پودر سیر و زیتون (بدون هسته) این پیتزا خیلی خوشمزه میشه (پیتزا برتولی) ترکیب مزه پودر سیر و زیتون عالیه... میتونی آویشن هم کمی بزنی

اگر هم کالباس سالامی بخری با قارچ درست کنی که تقریبا همون پپرونی میشه ولی به نظرم برتولی خوشمزه ترین پیتزاست

سوسیس کالباس هم که نمیشه نریزی ولی شما کالباس ژامبون می تونی بخری که درصد گوشتش بیشتره (یا به عبارتی درصد آشغالش کمتره!)

بدترین چیزی هم که میشه توی پیتزا ریخت و رید به طعمش فلفل دلمه ایه، گند میزنه به مزه پیتزا:general502:

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
استارتر در فر رو باز بزاری دیگه خمیر نمیشه

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,252
بالا