• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری برنامه نویسان برای جلوگیری از فعالیت افراد خاطی

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
با درود

چندی پیش تاپیکی دیدم که وبسمتران عزیز برای معرفی سایتهای اسپم و ریپورت به گوگل همکاری میکردن
این نوع حرکت ها بسیار شایسته هست . چرا ؟ چون یک نفر با هزاران زحمت و تلاش مطالبی تهیه میکنه و شخصی دیگر به راحتی این زحمات رو هدر میده .

مثال این افراد بسیار است . مثلا شخص
@alirezaataye که مدتی پیش حاصل دسترنج بسیاری از برنامه نویسان ایرانی رو به رایگان در تاپیکی قرار داده بود و متاسفانه درک پایینش از اینکار رو نیز چنین توجیه میکرد :
من خودم برنامه هارو خریدم و دلم میخاد به همه بدم !

متاسفانه اینطور افراد به واسطه سن کمشون ، هیچ درکی از این موضوع ندارن که هرکدام از این برنامه هارو یک برنامه نویس ماهها براش وقت گذاشته تا بتونه از این راه درآمدزایی کنه . بنابراین وقتی کسی میخره میتونه استفاده کامل ازش داشته باشه ولی حق انتشار اونو نداره .

چون ذهنیت این افراد طوریه که فکر میکنن چون ویندوز و ... کرک شده است و رایگان در دسترس قرار گرفته ، بنابراین هر نرم افزار دیگه هم باید همینطوری رایگان منتشر بشه .

به همین جهت بعد از پیگیری من ابتدا لینکهای ایشون از آپلود سرور حذف و سپس تاپیک ایشون توسط مدیر بخش پاک شد

از این به بعد هدف داریم به کمک همه برنامه نویسان و توسعه دهنده های ایرانی ، هر متخلفی مانند ایشون رو به مدیران و یا در صورت لزوم به شرکت کافه بازار برای اقدام قانونی معرفی کنیم

برنامه نویسان عزیز :

جهت حفظ منافع مادی و معنوی برنامه ها ، به محض اینکه در فروم ، یا وبسایتی با چنین افردادی مواجه شدید در همین تاپیک اطلاع رسانی کنید تا با همکاری مدیران و همکاران پرشین تولز ، بتوانیم جلوی فعالیت این افراد کم درک را بگیریم ...

نمونش برای شروع . تاپیک های مختلف توسط همین شخص @alirezaataye :

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
هنوز نفهمیدید که کپی رایت در ایران قانون جنگل هست؟ شما الان برای ویندوز به ماکروسافت پول میدید برای نرم افزار های کامپیوتر به سازنده و برنامه نویس پول میدید؟ ولی اگه به قانون و مقررات پایبندید باید این مبلغ ها رو پرداخت کنید. حالا شما که نصیحت میکنید و از تخلف میگید. خودتان پرداخت میکنید یا کرک میکنید؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
هنوز نفهمیدید که کپی رایت در ایران قانون جنگل هست؟ شما الان برای ویندوز به ماکروسافت پول میدید برای نرم افزار های کامپیوتر به سازنده و برنامه نویس پول میدید؟ ولی اگه به قانون و مقررات پایبندید باید این مبلغ ها رو پرداخت کنید. حالا شما که نصیحت میکنید و از تخلف میگید. خودتان پرداخت میکنید یا کرک میکنید؟
خوب شما هنوز تفاوتش رو متوجه نشدید که من توضیح میدم :

اینکه دلار گرونه ، ما تحریمیم ، ویندوز چند صد هزار تومن آب میخوره ، پولش میره تو جیب یک کمپانی آمریکایی (که اصلا عیب نیست . نوش جونش) .....

با این مورد فرق میکنه که :

یک ایرانی ، هموطن ، دوست ، وقت گذاشته ، هزینه کرده ، یک برنامه رو تهیه کرده به قیمت مثلا 2000 تومن گذاشته کافه بازار . به امید اینکه ازین راه بتونه نون بخوره . هزینه اولیش جبران بشه .

اگر از مایکروسافت دزدی کردیم ، از Adobe دزدی کردیم ، از کورل دزدی کردیم ، موسیقی و فیلمارو مجانی دانلود کردیم .... دلیل نمیشه آب از سرمون هم رد شده باشه از همه اینکارو بکنیم . یک نرم افزار 2 تومنی رو هم دزدی کنیم . و از همه بدتر مثل همون شخص بدون درک بیایم برای بقیه ، مجانی زحمت چند صد ایرانی و هموطن دیگه رو رایگان منتشر کنیم !

من اگه خودم از مقررات سرپیچی کردم و یکبار نه ، صدبار از چراغ قرمز رد شدم ، دلیل نمیشه بگم هزار بار دیگه هم رد میشم ، دلیل نمیشه شما رو هم تشویق کنم که رد بشی !

Last edited:

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
موضوع بعدی پیگیری است
شما میتونی ویندوز رو مجانی توزیع کنی و کسی هم کاری بهت نداشته باشه . ولی میدونی کسی بخاد میتونه برای توزیع برنامه اش در خود ایران پیگیری قانونی داشته باشه ؟
نمونش شرکت افرو در مشهد که یکی از همین افراد رو به راحتی انداخت گوشه زندون به خاطر همین قضیه که طرف دقیقا همین استدلال شمارو داشت : ویندوز مجانیه ، منم نرم افزار مجانی فروختم

نمیفهمید که با اینکار به یک کسب و کار در ایران ضرر مالی وارد کرده . البته حتما بعد از اجرای حکمش فهمید :general304:

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
جهت حفظ منافع مادی و معنوی برنامه ها ، به محض اینکه در فروم ، یا وبسایتی با چنین افرادی مواجه شدید در همین تاپیک اطلاع رسانی کنید تا با همکاری مدیران و همکاران پرشین تولز ، بتوانیم جلوی فعالیت این افراد را بگیریم ...

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
همکاری برنامه نویسان برای جلوگیری از فعالیت افراد خاطی

amin020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سفارش برنامه هک وایرلس + آموزش 100% علمی
(تضمینی 100%)
(با اجازه استارتر)
www.et-fa.ir
این آموزش با زحمات زیاد بدست آمده

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185

satiseven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
واقعا گاها باید به خودمون بیایم حداقل برنامه هایی که ۲و۳ تومن قیمت دارن رو اینجوری پخش نکنیم البته من با صحبت دوست عزیزمون موافقم که در مورد استفاده از ویندوز کرک شده صحبت کرده بودن، به نظر من شخصی که مدعیه کپی رایت هست باید سختی های اون رو هم به جون بخره و البته اینم بگم که ربطی به تحریم نداره و شما خیلی راحت می تونید لیسانس ویندوز رو حتی از طریق اینترنت بگیرید ، شرکت هایی هستن که اصلا کارشون اینه پس این بهانه ی خوبی نیست، البته چون من خودم از لینوکس استفاده می کنم از این قاعده مستثنا هستم

طراحی سایت
طراحی سایت در تبریز طراحی سایت در کرج طراحی سایت در اصفهان طراحی سایت در قزوین طراحی سایت در مشهد طراحی سایت در تهران

بالا