• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری جهت تبلیغات برنامه خیریه

sepehr42

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
قراره بیستم تا بیست و دوم بهمن ماه برنامه ی خیریه ای (توسط موسسه خیریه بچه های سیب سرخ) در هتل اوین برگزار بشه ، با توجه جمع بودن دوستان متخصص در زمینه وب می خواستم از کمکتون برای به اشتراک گذاری پوستر استفاده کنم .بسیار خوشحال و ممنون میشیم اگر بتونید در صفحتون پوستر ما رو برای 4 روز به اشترک بگذارید.
اگر تونستید این لطف رو به ما بکنید لطفا لینکش رو برای من بفرستید.
ممنون، اگر سوالی بود من در خدمتم

فایل های ضمیمه

• seebesorkh.jpg
    seebesorkh.jpg
    148.6 KB · نمایش ها: 2

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
به نظرم یک بنر 60*468 یا 240*120 ایجاد میکردید بهتر نتیجه میگرفتید ! این بنر سایز بالایی هم از نظر حجم هم اندازه داره , به نظرتون این پوستر رو کجای سایت میشه گذاشت ؟!!
ولی اگر در سایز های استاندارد تبلیغاتی درست میکردید خیلی بهتر بود و اینکه وبمستر هایی عزیزی هم که هنوز تبلیغاتی بنری خودشون رو نفروختن و خالی هست میتونستن همکاری کنن باهاتون
موفق باشید

sepehr42

Registered User
لایک‌ها
34
به نظرم یک بنر 60*468 یا 240*120 ایجاد میکردید بهتر نتیجه میگرفتید ! این بنر سایز بالایی هم از نظر حجم هم اندازه داره , به نظرتون این پوستر رو کجای سایت میشه گذاشت ؟!!
ولی اگر در سایز های استاندارد تبلیغاتی درست میکردید خیلی بهتر بود و اینکه وبمستر هایی عزیزی هم که هنوز تبلیغاتی بنری خودشون رو نفروختن و خالی هست میتونستن همکاری کنن باهاتون
موفق باشید
حق با شماست اگر دوستان اعلام آمادگي كنن حتما بنر رو آماده ميكنم، اين پوستر برنامست فقط شايد بشه توي وبلاگ ها شيرش كرد، در حال حاضر فقط همين آماده بود

بالا