• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری جهت راه اندازی پروژه BALKAN

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
همینطور که میدونین بالکان یک سرویس دانلود آفلاین هست که خیلی در موردش بحث شده ..

من در نظر دارم که یک برنام جهت کرک کردن این برنامه بنویسم
که به راحتی قابلیت رمز گشایی فایل های رمزدار رو داشته باشه

این قضیه موجب به وجود امدن یک سیستم جدید میشود که میتونه مانند سیستم های CARD SHARING ماهواره ای عمل کنه و کاربر بتونه از مزایای سیستم بالکان استفاده کنه .

برای شروع پروژه نیاز به یک اکانت بالکان دارم
و قطعا مطمئن هستم که موفق به ایجاید چنین برنامه ای میشم .

قبلا هم در مورد کلایت داوینچی که مربوط به فلاش کردن موبایل هست یک سری برنامه نوشته بودم که کلایت را مجبور به فلاش کامل میکرد بدون AUTH.

خوب در صورتی که کسی مایل به همکاری در این پروژه هست میتونه برا من پیغام خصوصی بزاره تا بیشتر در مورد این قضیه بحث کنیم

در ضمن در صورتی که این سرویس راه اندازی بشه در نظر دارم از کاربران ایرانی خودمون ماهیانه مبلغ 10 هزار تومان را بابت آبومان بگیرم (خرج خود سیستم میشه)

موفق باشید

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
اکانت بالکان چیز با ارزشی هست وبه همین راحتی هم که فکر میکنی نمیشه اونو هک کرد اگر بدونی چه کسانی این برنامه رو نوشتند و طرز کار این برنامه رو ببینی اونوقت از این تاپیکها باز نمیکنی
ادعای منو میتونی با کمی جستجو توی اینترنت به خوبی بفهمی
هیچوقت کسی اونو مفت ومجانی در اختیار شما نمیزاره یه اکانت خریداری کن بعد که موفق شدی اونو کرک کردی می تونی پول خوبی به جیب بزنی ومن خودم اولین مشتریت هستم.

امیدوارم که در هر صورت موفق بشی . انسان به هر چه که فکر بکنه میتونه برسه

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
اکانت بالکان چیز با ارزشی هست وبه همین راحتی هم که فکر میکنی نمیشه اونو هک کرد اگر بدونی چه کسانی این برنامه رو نوشتند و طرز کار این برنامه رو ببینی اونوقت از این تاپیکها باز نمیکنی
ادعای منو میتونی با کمی جستجو توی اینترنت به خوبی بفهمی
هیچوقت کسی اونو مفت ومجانی در اختیار شما نمیزاره یه اکانت خریداری کن بعد که موفق شدی اونو کرک کردی می تونی پول خوبی به جیب بزنی ومن خودم اولین مشتریت هستم.

امیدوارم که در هر صورت موفق بشی . انسان به هر چه که فکر بکنه میتونه برسه
دوست من کامپیوتر چیزی هست که زاییده فکر انسان هست
برنامه ها هم هینطور
من تا از چیزی اطمینان نداشته باشم دنبالش نمیرم
من یک برنامه نویس تغریبا با تجربه هستم
و بعد از بررسی کلاینت بالکان فهمیدم با یک روش قدیمی میشه برنامه رو گول زد !!
این که دو تا روسی نتونستن کرک کنن دلیل نمیشه یه ایرانی نتونه !!

مطمئن باشید که چنین کاری عملیه !
همون طور عرض کردم بنده WOTAN SERVER و DAVINCI CLIENT رو هم قبلا مورد بررسی قرار دادم و موفق به نفوظ در سیستمشون شدم !
باید بدانید که ووتان و داوینچی خیلی پر فروش تر و مشهور تر از بالکان هست !!

خلاصه کاری که میخام انجام بدم کاملا عملی هست .

سوالی داشتید در خدمتم

بالا