• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در تیم فروش و دانلود قالب ورد پرس

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان من یک تیم فروش دانلود قالب ورد پرس دارم به یک نفر نیازمندم جهت راست چین کردن کردن قالب ها ورد پرس هر چی هم داوردیم نصف نصف;) هر کس خواست شمارش برام pm کنه
فقط برام خیلی مهمه
:blush:

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
منظورت تیم فارسی سازیه؟ اگه اینه که هستم !

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
اره عزیز منظورم همون فارسی سازی اگر هستی شمارت pm کن

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
اقا شرایط خاصی تداره شما شنمارت برام pm کن من خودم باهتن تماس می گیرم

omidgs

Registered User
لایک‌ها
8
قوانین ، تعیید سهم و غیره چه جوریه میشه به ماهم بگین؟

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
تبلیغاته قالبارو هم اینجا بکنین

beybi

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من پایه هستم با ایدیم در امضام تماس بگیرین

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
ممنو از استقبال بی نظیر شما دوستان ورد پرس خودم !!

اقا من میخام راستش بگم چون تو این روز ها که من این تاپیک کذاشتم خیلی پی ام دادند ولی وقتی باهاشون تماس میگرفتم میزدن زیرش ;) من یعنی خودم یک سایت زدم به اسم تم فرست تازه تاسیس هم هست خودتون هم بهت رمن میدمنید که سایت تازه تاسیس یک ماه طول میشکه تا راه بیفته ما گفتمی هر کس خواست پی ام بده و لی هر کی پیم ام میداد اخرش میزد زیر همچیز میرفت

حالا اگر کسی میخات واقعا مرده سر قولش وایمسیه بهم بگه
ما باید چند هفته اول قالب را فارسی سازی کنیم به صورت رایگان بزاریم داخل سایت و بعد از این چند هفته هم رایگان میزاریم هم فورشی تا بازدید کنند بون بیشتر شه
یعنی من هم قالب فروشی میزازیم هم رایاه و هم سفارش فارسی سازی میکریم

بعد دقت کنید که هر کسی عضو شد فقط میخات قالب راست چین کنه و هر وقت که قالب همون هم به فروش رفت من پولشش (یعنی همون 50 درصد )واریز میکنم(بعد سفارش فارسی سازی قالب را هم میگریم) هر کس خواست علی یارش پی ام بده یا تو همن تاپیک اعلام امادگی کنه

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
ممنو از استقبال بی نظیر شما دوستان ورد پرس خودم !!

اقا من میخام راستش بگم چون تو این روز ها که من این تاپیک کذاشتم خیلی پی ام دادند ولی وقتی باهاشون تماس میگرفتم میزدن زیرش ;) من یعنی خودم یک سایت زدم به اسم تم فرست تازه تاسیس هم هست خودتون هم بهت رمن میدمنید که سایت تازه تاسیس یک ماه طول میشکه تا راه بیفته ما گفتمی هر کس خواست پی ام بده و لی هر کی پیم ام میداد اخرش میزد زیر همچیز میرفت

حالا اگر کسی میخات واقعا مرده سر قولش وایمسیه بهم بگه
ما باید چند هفته اول قالب را فارسی سازی کنیم به صورت رایگان بزاریم داخل سایت و بعد از این چند هفته هم رایگان میزاریم هم فورشی تا بازدید کنند بون بیشتر شه
یعنی من هم قالب فروشی میزازیم هم رایاه و هم سفارش فارسی سازی میکریم

بعد دقت کنید که هر کسی عضو شد فقط میخات قالب راست چین کنه و هر وقت که قالب همون هم به فروش رفت من پولشش (یعنی همون 50 درصد )واریز میکنم(بعد سفارش فارسی سازی قالب را هم میگریم) هر کس خواست علی یارش پی ام بده یا تو همن تاپیک اعلام امادگی کنه

تو ایران سخت بتونی پیدا کنی هنوز فرهنگش راه نیفتاده میگن خودمون سایت میزنیم میذاریم توش چرا 50 درصد به تو بدیم !

kasra_08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
تو ایران سخت بتونی پیدا کنی هنوز فرهنگش راه نیفتاده میگن خودمون سایت میزنیم میذاریم توش چرا 50 درصد به تو بدیم !

بحث فرهنگ نیست! خوب واقعا چرا باید 50 50 باشه! من خودم با ایشون به تفاهم نرسیدم که البته ایشون اسمش رو گذاشتن زدن زیر همه چیز!

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
بحث فرهنگ نیست! خوب واقعا چرا باید 50 50 باشه! من خودم با ایشون به تفاهم نرسیدم که البته ایشون اسمش رو گذاشتن زدن زیر همه چیز!

نبایدم باشه چون ایشون دارن با تم فارست مقایسه میکنن ولی تم فارست پول سایتی رو میگره که کل دنیا میشناسنش و فرصتی میده که شمارم بشناسن دیگه اگه قرار باشه یه سایت صفر کیلومتر زده بشه چه دلیلی داره که یکی بیاد با این شرایط همکاری کنه اگه این شرایط رو وردپرس98 بده باز یه چیزی چون حداقل بازدید کننده رو داره.

kasra_08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
نبایدم باشه چون ایشون دارن با تم فارست مقایسه میکنن ولی تم فارست پول سایتی رو میگره که کل دنیا میشناسنش و فرصتی میده که شمارم بشناسن دیگه اگه قرار باشه یه سایت صفر کیلومتر زده بشه چه دلیلی داره که یکی بیاد با این شرایط همکاری کنه اگه این شرایط رو وردپرس98 بده باز یه چیزی چون حداقل بازدید کننده رو داره.

دقیقا من هم همین رو گفتم به ایشون
ایشون باید حداقل چند ماه هزینه از جیب بزارن تا شاید سایتش شناخته بشه اونوفت همچین ایده ای رو باید بگن نه اینکه یه سایت با 10و 15 تومن بیارن بالا و بعد..

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
خواهشنا این تاپیک جنجالی نکنید برین سراغ همون همیار ورد پرس
من نه منت کسی کشیدم نه هیچی شما دارید با این کارتون فقط ادم خراب میکنید اقا دوس داشتم دلم خواسته اسم سایتم گذاشتم تم فرست نه تم فارست دوست داشتم دست خودم بوده به کسی ربطی نداره(شرمنده بابت به کاربدن این کلمات) خودم هم میرم راست چین شدن یاد میگریم (تازه یک رفقی هم پیدا کردم تا کمک بده)اینشالا تا چند مدت دیگه میبیندید سایت من بده یا خوبه :lol:بعد اقای kasra_08 تو میدونی من تا حلا چه قدر خرج کردن فقط 250 دادم قالب غیر از تبلعات چیز های دیگه اونمبرای یک سایت تازه تاسیس

از این بعد خواهشنا هر کس نمیخات کمک کنه تا پیک هم جنجالی نکه به چند نفر ....

بالا