• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در خرید اشتراک بهترین کانال تحلیل ارز دیجیتال و فارکس

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام

ما 5 نفر هستیم ، برای اینکه هزینه vip کانال های فعال در حوزه رمز ارز و فارکس کم بشه برای هر شخص ، بصورت گروهی در تامین هزینه اشتراک همکاری می کنیم ، کانال ها رو چند ماه زیر نظر گرفتیم و بهترین ها رو در فیوچرز و اسپات و فارکس انتخاب کردیم .

دسترسی به یک اکانت تلگرام به همه داده میشه و بحث و تبادل اطلاعات هم انجام میشه و به نوعی به همدیگه کمک هم می کنیم .‌

هزینه ای که برای هر فرد میفته ناچیز است ، مثلا اگر 10 نفر بشیم ، هزینه ها تقسیم بر 10 میشه .

و مزایای دیگه برای همه اعضا ...
اگر مایل به همکاری باشید اطلاع بدید بیشتر توضیح بدم .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام

اگر کانالی به طور قطع از سیگنالی که میده اطمینان داشت عزیز لنگ 10 دلار و 20 دلار نبود، پیشنهاد من اینه که برای سیگنال هیچ هزینه ای نکنید و فقط برای آموزش هزینه کنید.

اون تحلیل های تکنیکالی که مورد نیاز هست در اکثر گروه ها و کانال ها به صورت رایگان قرار داده شده.

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام

اگر کانالی به طور قطع از سیگنالی که میده اطمینان داشت عزیز لنگ 10 دلار و 20 دلار نبود، پیشنهاد من اینه که برای سیگنال هیچ هزینه ای نکنید و فقط برای آموزش هزینه کنید.

اون تحلیل های تکنیکالی که مورد نیاز هست در اکثر گروه ها و کانال ها به صورت رایگان قرار داده شده.

حرفتون متین

ولی بعضی ها مثل خودم ، برای مدتی وقت نمیکنن برای آموزش وقت بزارن و یک پولی دارن دستشون ، برای همین مجبورن اعتماد کنن و از vip ها استفاده کنن تا شرایط و زمان مناسب تر

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
سلام

ما 5 نفر هستیم ، برای اینکه هزینه vip کانال های فعال در حوزه رمز ارز و فارکس کم بشه برای هر شخص ، بصورت گروهی در تامین هزینه اشتراک همکاری می کنیم ، کانال ها رو چند ماه زیر نظر گرفتیم و بهترین ها رو در فیوچرز و اسپات و فارکس انتخاب کردیم .

دسترسی به یک اکانت تلگرام به همه داده میشه و بحث و تبادل اطلاعات هم انجام میشه و به نوعی به همدیگه کمک هم می کنیم .‌

هزینه ای که برای هر فرد میفته ناچیز است ، مثلا اگر 10 نفر بشیم ، هزینه ها تقسیم بر 10 میشه .

و مزایای دیگه برای همه اعضا ...
اگر مایل به همکاری باشید اطلاع بدید بیشتر توضیح بدم .
جزیات بفرستید

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام لطفا برای من هم بفرستید

arefbron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
me too;)
برای منم همینطور