سلام
بچه ها کسی هست که پایه باشه روی شاپ کار کنه؟
من 2 تا شاپ دارم با سیستم همکاری در فروش .... اگر کسی باشه که توش محصول بریزه و کار کنه، از سایت هم بهش سهم می دم .... کارای محضری و اینا هم مشکلی نداره ....
ضمن اینکه خود سایت ها جمعا تقریبا 2 میلیون به بالا پولشون شده .... از نظر داپلی و اینا هم تا حدودی می تونم کمکش کنم .... از نظر آرشیو سی دی و دی وی دی هم محصولاتی که 4، 5 ماه پیش تاپ بود دارم (شاید الان بفروشه، شاید هم نه!!)
از نظر ف++ ی++لم و س+++ر+++یا++ل هم خودم تامین اش می کنم و براش می فرستم
بقیه کارها هم اگر بودجه ام کشید، کمک می کنم ...
زمانی هم که جدا شدیم، طبق قرار دادمون سایت رو تقسیم می کنیم ....
اگر کسی هست، بسم الله ...
قبل از اینکه همه سوال کنن
یکی از سیستم ها، سیستم همکاری در فروشه "ایران مارکت سنتر" هستش ..
یکی دیگه هم سیستم همکاری "پادینا سیستم" هستش ....
==
سیستم ایران مارکت یک سال کار کرده و فروش داشته ولی الان 5، 6 ماهه خوابیده
سیستم پادینا هم هنوز افتتاح نشده ....
اگر همون شخص پایه باشه، می تونیم کارهای سایت های تبلیغات (تفریحی و اینا) هم با هم بزنیم
من فقط مشکل پست کردن محصولات رو دارم (چون حوصله دردسر و رایت و اینا ندارم + دانشجو ام، 2 ماه دیگه بیشتر نیستم)
منتظر پیشنهادهای شما هستم ....
این پیشنهاد مناسب برای کسانی هست که میخوان شاپ بزنن ولی بودجه خرید سیستم خوب رو ندارن .... من 2 تا سیستم خوب بهشون می دم
بچه ها کسی هست که پایه باشه روی شاپ کار کنه؟
من 2 تا شاپ دارم با سیستم همکاری در فروش .... اگر کسی باشه که توش محصول بریزه و کار کنه، از سایت هم بهش سهم می دم .... کارای محضری و اینا هم مشکلی نداره ....
ضمن اینکه خود سایت ها جمعا تقریبا 2 میلیون به بالا پولشون شده .... از نظر داپلی و اینا هم تا حدودی می تونم کمکش کنم .... از نظر آرشیو سی دی و دی وی دی هم محصولاتی که 4، 5 ماه پیش تاپ بود دارم (شاید الان بفروشه، شاید هم نه!!)
از نظر ف++ ی++لم و س+++ر+++یا++ل هم خودم تامین اش می کنم و براش می فرستم
بقیه کارها هم اگر بودجه ام کشید، کمک می کنم ...
زمانی هم که جدا شدیم، طبق قرار دادمون سایت رو تقسیم می کنیم ....
اگر کسی هست، بسم الله ...
قبل از اینکه همه سوال کنن
یکی از سیستم ها، سیستم همکاری در فروشه "ایران مارکت سنتر" هستش ..
یکی دیگه هم سیستم همکاری "پادینا سیستم" هستش ....
==
سیستم ایران مارکت یک سال کار کرده و فروش داشته ولی الان 5، 6 ماهه خوابیده
سیستم پادینا هم هنوز افتتاح نشده ....
اگر همون شخص پایه باشه، می تونیم کارهای سایت های تبلیغات (تفریحی و اینا) هم با هم بزنیم
من فقط مشکل پست کردن محصولات رو دارم (چون حوصله دردسر و رایت و اینا ندارم + دانشجو ام، 2 ماه دیگه بیشتر نیستم)
منتظر پیشنهادهای شما هستم ....
این پیشنهاد مناسب برای کسانی هست که میخوان شاپ بزنن ولی بودجه خرید سیستم خوب رو ندارن .... من 2 تا سیستم خوب بهشون می دم