• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در فروش با جمعه بازار

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
بازاریابی و کسب درآمد:

شما می توانید در این بخش عضو شده و حساب خود را به صورت کاملا رایگان فعال نمایید و از روشهای ساده زیر، صاحب یک درآمد ایده آل اینترنتی شوید.

1. هر گاه یک مشتری با کلیک بر لینک اختصاصی یا لینکهای بازاریابی شما وارد سایت جمعه بازار شود و یک محصول خرید نماید درصدی از قیمت فروش آن محصول (پورسانت محصول) به حساب شما افزوده می شود. مثلا اگر آن محصول 950,000 ریال قیمت داشته باشد و پورسانت آن 5% باشد، بنابراین 47500 ریال به حساب شما افزوده می شود.

2. هر گاه یک مشتری با کلیک بر لینک اختصاصی یا لینکهای بازاریابی یکی از زیرمجموعه های شما وارد سایت جمعه بازار شود و یک محصول خرید نماید 5 درصد پورسانت محصول به حساب شما افزوده می شود. مثلا اگر آن محصول 950,000 ریال قیمت داشته باشد و پورسانت آن 5% باشد، بنابراین 2375 ریال به حساب شما افزوده می شود. یعنی اگر زیرمجموعه های کوشایی پیدا کنید بابت فعالیت آنها نیز درآمد کسب می کنید.

3. چنانچه شخصی توسط لینک اختصاصی یا لینکهای بازاریابی شما به سایت جمعه بازار وارد شده و به بخش ثبت سایت مراجعه کند و لینکی را با روش پرداخت نقدی ثبت نماید هر مبلغی به ما بپردازد 30 درصد آن مبلغ به حساب شما افزوده می شود.

4. به مناسبت پیوستن به سایت در هنگام فعال شدن حساب شما مبلغ 50000 ريال به حساب شما در سايت افزوده می شود.

5. به مناسبت تشویق بازاریابان هر گاه یک كاربر توسط لینک اختصاصی یا لینکهای بازاریابی شما وارد سایت جمعه بازار شود و در بخش بازاريابي ثبت نام نماید و حساب خود را فعال كند 2000 ريال به حساب شما در سايت افزوده می شود.

6. به مناسبت تشویق بازاریابان هر گاه یک كاربر توسط لینک اختصاصی یا لینکهای بازاریابی يكي از زيرمجموعه هاي سطح اول شما وارد سایت جمعه بازار شود و در بخش بازاريابي ثبت نام نماید و حساب خود را فعال كند 200 ريال به حساب شما در سايت افزوده می شود.

برای عضویت روی لینک زیر کلیک کنید .
http://www.jomebazar.net?rgm=xanderox

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تو اين جور سايتا همه چيز دسته فروشنده ست

مي تونه با مشتري تماس بگيره نقدي بفروشه و چيزي گير تبليغ كننده نياد

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
از دوستانی که تو همکاری در فروش تجربه دارن یه سئوال دارم .

چه طور لینک ها رو بیش تر پخش کنم ؟؟

فقط 4 تا سفارش تو این ماه داشتم که 2 تاش تایید شد .

اون دو تایی که تایید نشد می تونه ساخت و پاخت فروشنده و مشتری باهم باشه . یا این که خریدار منصرف شده باشه .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
از دوستانی که تو همکاری در فروش تجربه دارن یه سئوال دارم .

چه طور لینک ها رو بیش تر پخش کنم ؟؟

فقط 4 تا سفارش تو این ماه داشتم که 2 تاش تایید شد .

اون دو تایی که تایید نشد می تونه ساخت و پاخت فروشنده و مشتری باهم باشه . یا این که خریدار منصرف شده باشه .

معمولا بخاطر انصراف مشتریه . اما اگه خیلی مشکوک میزنه ، میتونی تلفن بزنی به مشتری چک کنی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بعضي سفارشاش سركارين بعضيام علكي ميرن تو انصرافي!
با سيستماي معتبر كار كن
من كه ببينم 2 تا سفارشم دير ارسال بشه بيخود بره انصرافي ديگه با سيستم كار نميكنم

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
بعضي سفارشاش سركارين بعضيام علكي ميرن تو انصرافي!
با سيستماي معتبر كار كن
من كه ببينم 2 تا سفارشم دير ارسال بشه بيخود بره انصرافي ديگه با سيستم كار نميكنم

ممنون از راهنماییتون .

من نمی دونم چه طوری برای جامعه آماری بیش تری تبلیغ کنم .
فعلن تو چت روم های یاهو تبلیغ می کنم . ولی فایده ای نداشته .
دنبال یه نرم افزار برای ارسال ایمیل دسته جمعی ام .

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ممنون از راهنماییتون .

من نمی دونم چه طوری برای جامعه آماری بیش تری تبلیغ کنم .
فعلن تو چت روم های یاهو تبلیغ می کنم . ولی فایده ای نداشته .
دنبال یه نرم افزار برای ارسال ایمیل دسته جمعی ام .

کمی هزینه کنید پول بدید گوگل تا فروش کنید

بالا